Blogg gratis Logga in

WANTED

27 Jan, 2010

wanted | 27 Jan, 2010 | Huvudkategori | (6430 Läst)

Rules - Wanted 24 Limited edition

Så här är planerat då jag fått massa förfrågningar..

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner ”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en gängbok. ”youtube och bilder” – som det låter. ”Snack” – ljuddagbok. ”CIKK” – en fängelseroman.

Vilken respons!

Det trodde jag inte redan. Men jag har fått flera mejl, några via facebook och även privat. Det jag talar om är ”Wanted 24 Limited edition”. Några har frågat om man kan boka boken, vissa har till och med lagt bud, sagt de kan betala en viss summa som är betydligt högre än vad jag någonsin föreställt mig. Några personer har till och med sagt att de kan betala i förskott, redan nu!

Och jag är långt ifrån klar med boken. Räknar att bli klar med den i mars, få den fördigkorrat till april och tryckt i maj. Totalt färskpressad till Face to Face och redan nu har folk velat lägga bud och fråga om bokningar. Helt otroligt känns det. Men jag svarar här på bloggen för alla som frågar. Min planering ser ut så här.

Jag trycker upp 51 exemplar och inte ett exemplar mer.

Kommer sälja exemplar nr 17 – 51 (35 ex) på seminariet. Man får vid ankomst till Face to Face anmäla intresse om man vill köpa boken till ett fast pris. Idag ligger priset på 250 kr. Är det mer än 35 personer som visar intresse sker en dragning om vilka som får köpa boken. Och är intresset stort auktionerar jag ut exemplar nr 12 – 16 ( 5 ex) på plats vid Face to Face.

Dagarna efter Face to Face kommer jag göra en internet auktion på exemplar nr 2 – 11 ( 10 ex) och ett exemplar ( nr 1 ) kommer jag behålla för mig själv.

Man kan inte förboka, lägga bud eller på något annat sätt få tillgång till boken. Manuset kommer inte läggas ut i text någon annanstans, här på bloggen eller på övriga internet. Finns det intresse i framtiden så kanske jag i noga övervägning kommer sälja rättigheterna till att sälja boken i digital form. Alltså som Ebok eller liknande. Men den kommer inte att tryckas upp i bokform.

Ingen och då menar jag ingen. Inte ens familj, vän eller annan person kan förboka, beställa, få förtur eller på annat sätt få chans till köp av boken än ovanstående. Nej, inte den här gången och jag kommer hålla på detta stenhårt. Vissa detaljer kan ändras i antal ang auktion etc men just nu är planerna såhär. Om ändring sker meddelar jag på bloggen så fort som möjligt.

Inte för att vara elak och visst fasiken är det lockande att ta emot bokningar och redan nu sälja boken, speciellt när ekonomin är lika hård som betonggolvet. Men icke sa Nicke, not this time.

Henrik, ang Danny. Jo karaktären Danny är ju huvudperson och jag har tagit mycket från hans sätt att vara med mera men handlingen, storysarna i boken ”Danny Saw” är en salig blandning, från saker folk varit med om, saker jag hört, själv upplevt till en viss del och fiktivt. Han bara ler, Danny alltså. Jk, ang overstay. Finns vad jag vet en övre gräns som man får betala, men ska snacka med ambassaden så jag vet exakt. Tidigare var den på 20000 baht, ca 4000 sek. Den kan ha stigit men vi får se. Tack återigen för övriga kommentarer, de värmer alltid lika mycket!

Ville bara lägga upp ett offentligt svar för de som undrar om ”Wanted 24 – Limited edition”. Idag har jag massvis att göra! Och bloggar mer imorgon. Skriva och tvätt plus ta hand om lillkillen ligger närmast till hands. Kommer också under dagen skicka ut en bekräftelse till alla som anmält sig. Över 40 pers nu och vem vet, jag måste kanske dra en gräns för allmänheten. Vet att ca 30 till 40 vänner och bekanta kommer komma och än har jag inte gjort något som helst utskick till yrkesfolk, media, förlagsfolk etc. Letar fortfarande lokal och har lite idéer.

Hörs snart simma cool!

Här hittar du blogginlägget till mitt framträdande i Sthlm i maj - Face to Face

Anmälan till Face to Face görs på via mejl till:

facetoface.wanted@gmail.com

(Skriv gärna namn men ej nödvändigt utan antal pers är viktigast)

Här hittar du facebook gruppen ”Jag är wanted”

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. "Wanted 24 Limited edition". Bra där. Klokt val. Jag hoppas att man blir den lyckliga som får både läsa och behålla den i bokhyllan hemma tillsammans med din första bok. Jag väntar på spänning på mailet och jag längtar till 29.5.10. Nu måste dottern få sin sndra dos av svinsprutan men jag håller mig uppdaterad! Både här och på fb! See ya!

  Skrivet av Jenny Remes — 27 Jan 2010, 14:07

 2. måste säga samma sak jag MÅSTE bara komma över ett Ex av den boken ett annat förslag är att du släpper boken i en limtid utgåva endast mellan ett viss datum där efter går det inte beställa fle böcker och på så sätt blir den limited då oxå =) och fler får chansen att verkligen få boken bara ett förslag =)

  Skrivet av tokrave — 27 Jan 2010, 17:42

 3. Då jäklar får du säga till om när den finns på auktion! Taggad som satan.

  Skrivet av Cathrine — 27 Jan 2010, 20:06

 4. spännande spännande, nu blir man ju lite halv desperat, måste ju helt klart lägga vantarna på ett exemplar av Wanted 24...

  Skrivet av robiN — 28 Jan 2010, 09:31

 5. Tjenare Wanted,
  När det gäller att sälja rättigheter tycker jag du är fel ute.
  Att själv skapa en e-book är inte speciellt svårt när du redan har materialet. Sedan är det inte heller speciellt svårt att skapa en kampanjsajt genom vilken du säljer den i digital form.
  Om du vill bolla det hela kan du skicka mig ett mail.

  Skrivet av Jr. — 28 Jan 2010, 10:44

 6. Perfekt idé för limited.
  Kommer gå över lik för att få ett ex.

  Ses i maj.

  Skrivet av Henrik — 28 Jan 2010, 16:48

 7. LYCKA till som f*n håller alla tummar för att du lyckas med din plan. jag vill inte se dej halka ner i den "undre världen"igen.. bara därför ska jag göra en insatts för det och alltid köpa minst en av alla dina böcker... och för att du skriver så bra förståss

  Skrivet av jj — 28 Jan 2010, 22:10

 8. om du vill läsa en bra bok, läs "SHANTARAM" av gregory david roberts. trots lite skum titel är det en fantastisk bok. jag är säker på att du komer att gilla den och kanske känna igen dej själv i den oxå...

  Skrivet av jj — 28 Jan 2010, 22:14

 9. Hinner tyvärr inte skriva blogg just nu men lägger in ett inlägg i helgen.

  Fick lite att göra men det är över 50 personer anmälda till Face to Face och jag svarar på kommentarerna i helgen.

  Hörs snart!

  Skrivet av wanted — 29 Jan 2010, 12:45

 10. Hej Wanted !

  Ville bara vara lite av messenger boy och säga att inget har ändrats ang.bötebeloppet.Max ÄR 20.000Battingar.MEN se för tusan till att ingen tar dej ute "på stan"då blir det finkan..och det kan också bli BÅDE böter och fängelse.Se bara till att komma dej till flygplatsen,pynta till Immigration folket,kliv på planet..that's it.

  Vänligen A.N

  Skrivet av A.N — 29 Jan 2010, 15:04

 11. Hej

  Det kan bli problem att få komma tillbaks till thailand om man har så mycket overstay.

  jn

  Skrivet av jn — 29 Jan 2010, 18:50

 12. Tjena Wanted

  Auktionen du ska ha på några av böckerna lär väl bäst ske på Tradera t.ex.

  Då har du chans på att fler lägger bud och inte bara bloggläsarna.

  Mvh Jari / Admin

  Skrivet av Jari — 29 Jan 2010, 20:52

 13. Jag kan säga som svar på "jn:s"kommentar följande:

  Jag har personligen,inga hörsägner eller 2:a handsuppgifter,hjälpt en kvinna som hade 3 års overstay,no problems.20.000Battingar på flyplatsen innan hemresan,that's it.INGA "rödstämplar"eller annat trams..en rekommendation kan vara att ansöka om ett helt nytt pass tills Mr.W kommer ner hit nästa gång.Men inte nödvändigt.Du kommer INTE att ha några problem att komma tillbaka in hit till Thailand i framtiden.Nu är du ju lyst Internattionellt och det kanske kan ändra saker och ting,tål att kollas upp med Ambassad/Polismyndighet...

  Trevlig Helg
  //A.N

  Skrivet av A.n — 31 Jan 2010, 03:59

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor