Blogg gratis Logga in

WANTED

20 Jan, 2010

wanted | 20 Jan, 2010 | Huvudkategori | (7120 Läst)

More about - Face to Face

Mer konkret info om vad som händer den 29 maj


”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner ”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en gängbok. ”youtube och bilder” – som det låter. ”Snack” – ljuddagbok. ”CIKK” – en fängelseroman.

Face to Face – 29 Maj 2010 – STOCKHOLM

---

---

Har kommer lite information om det som ska hände den 29 maj som jag idag kallar Face to Face. Vad jag även vill understryka är att jag idag håller på att forma detta och gör det på egen maskin. Håller på att arbeta fram det hela och kommer få hjälp av förlaget Whalström & Widstrand, Månpocket samt min tidigare förläggare som idag jobbar på annat förlag. Men jag driver det hela själv och är mer än öppen för all slags hjälp och kontakter.

Face to Face - kommer ske den 29 maj 2010. Så datumet är bestämt och inristat. Tiden är ej exakt satt men det kommer vara under eftermiddagen ev sen eftermiddag. Location är i Sthlm men exakt var är inte heller bestämt.

Jag kommer att hålla i ett ca 140 minuter långt seminarium ink paus. Då kommer jag presentera mig och mitt namn. Alltså jag kommer offentliggöra mig själv, stiga ur skuggan helt. Det hela kommer vara uppdelat i två "akter". I stora drag kommer jag i första delen presentera mig själv, tala om mina erfarenheter som yrkeskriminell och den undre världen. I andra delen om hur det är att leva efterlyst, mitt liv i Bangkok, hur skrivandet räddade mitt liv, boken, skriva allmänt och min ställning till hur man ska förebygga mot kriminalitet. Som avslutning kommer jag svara på en del frågor.

Jag kommer bjuda in förutom vänner - allmänheten, förlagsfolk, media, olika yrkesgrupper inom vård, politiker, studenter i kriminologi etc, skolväsendet, organisationer som förebygger i samhället, föreläsnings agenter och alla som kan tänka sig vara intresserade.

Syftet med "Face to Face" är, förutom att offentliggöra mig själv, göra PR för mig som person och mig som föreläsare.

Efter så kommer jag finnas tillgänglig för att signera böcker om någon vill ha min kråka och även slänga några ord med Face to Face.

Beroende på lokal så kommer jag även tala om vilken krog/ställe/pub som jag kommer vara på efter seminariet om man vill sällskapa, ta en skön bira, skåla eller mingla lite. Kanske får jag en lokal som ligger i anslutning till en krog, kanske ligger det rent av i stället. Jobbar på vart det hela kommer att hållas, men mitt mål är att få det centralt i Sthlm. Allt beror på hur mycket sponsring och hjälp jag kommer att få. Är det någon som rent av har bra kontakter så tell me via mejl.

Jag räknar iskallt med 200 pers och uppåt, för jag kommer göra en ganska så stor massinbjudan. Jag kommer hela tiden uppdatera här på bloggen om vad som händer och på övriga ställen. Varför jag går ut redan nu med bas-info är för att om ni sitter på kontakter eller vill ev hjälpa till på något sätt, har idéer om yrkesgrupper som kan tänkas vara intresserade att komma, så skicka mig ett mejl. Alla förslag och kontakter tas emot mer än gärna.

Själva seminariet kommer kosta 100 kr per person och en föranmälan måste göras via mejl till en speciell mejladress. Och det är ingen ide att skita i seminariet och bara komma till krogen. För jag kommer inte gå ut med vilken krog, om det är ett separat ställa vi kommer vara på, förrän i slutet på seminariet. (Och ligger salen i ställe som där vi kommer vara under kvällen ska jag försöka skärma av lokalen för de som degat för seminariet :) ) Biljettintäkterna kommer gå till mig personligen som ett startkapital i mitt liv i Sverige och även till Nam och Lillkillen.

Men som sagt, jag går ut med basinfor nu och sitter du på kontakter ev en krog eller ställe i stan som kan tänkas låta mig hålla detta innanför deras väggar mot att jag drar folk eller någon annan så säg till. Jag jobbar på vilken hjälp jag kommer få och ev sponsring så jag kan slipa till detta så vasst som möjligt. Men oavsett är datumet spikat, den 29 maj 2010, sen är det bara praktiska ting. Finns inga problem bara lösningar. Kommer hela tiden uppdatera så ingen glömmer bort och i rätt tid skicka ut massinbjudan till berörda.

Men en föranmälan som ej är bindande kan göras på denna mejladress. Pröjsa gör man sen i dörren.

facetoface.wanted@gmail.com

Sitter du på kontakter eller ideer om vilka som kan tänka sig ha en inbjudan kan du skicka det till min vanliga mejl, eller slänga in en kommentar.

wantedblack@gmail.com

See you Face to Face som sagt.

Här hittar du facebook gruppen ”Jag är wanted”

29 maj 2010 - Face to Face - Sthlm

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Hoppas kunna komma vill gäran träffa persone i boken:) kram

  Skrivet av maria — 20 Jan 2010, 16:39

 2. Aha låter förbannat bra det där, du kan nog räkna iskallt med att det kommmer dyka upp mer än 200 pers, jag har redan bokat in detta och har man chansen att få boken signad så är det klart att man kommer, alltid ett plus om man får ta en bira eller två med "Mr Wanted"

  Nyfiken blev jag också när du skrev lite om Danny Saw, jag väntar med spänning.

  Ha det toppen Wanted och lycka till med allt :D

  Skrivet av robiN — 20 Jan 2010, 17:19

 3. U got mail :)

  Skrivet av Jenny — 20 Jan 2010, 18:24

 4. Kollade in bokningsmejlen och kul att det redan kommit in anmälningar.

  Kom ihåg att de inte är bindande utan ett sätt för mig att se hur många vi kommer att bli på ett ungefär etc.

  Skrivet av Wanted — 20 Jan 2010, 20:32

 5. Äntligen kommer du ut i ofantlighetens ljus...

  *still laughing* Can't help it pal! :-)

  Annars går det alltid fin-fint för alla skåningar (åtminstone M-ö bor) o pröjsa i förskott till firma Alex&Biggles. 5% rabatt utlovas. Plats Systemet vid Triangeln. Vintetra-hyllan längst ner till vänster. Tid. I princip alla dagar fr.o.m. öppninggsdax. Obs! Även efter den 29/5 går bra.

  Oh, vilket party - Blake Edwards (med Peter "Birdie-Nam-Nam" Sellers ,-) -68

  Skrivet av You know mine already — 20 Jan 2010, 20:53

 6. Wanted: Har du löst problemet med dem som är efter dig? Är du inte rädd för att dem nya vännerna du skaffat dig via bloggen kommer bli sprängd i luften eller nedskjutna med AK-47a när dem ska möta dig?

  Skrivet av Fundersam — 20 Jan 2010, 21:02

 7. You know me... - It´s gone be nice to see you.. Läst mejlen och svarar sen.

  Fundersam - He he.. nej då inte orolig. Det är löst. Har fått kontakt med Andy och soppan är ingen soppa längre.

  Skrivet av Wanted — 20 Jan 2010, 21:13

 8. hoppas och vill ej se det blir nåt strul när du kommer hem ska släng ain en anmälan att jag kommer :)

  Skrivet av maria — 20 Jan 2010, 21:55

 9. följt bloggen i tystnad och läst boken. något av det mest intressanta jag läst. självklart vill jag komma och har markerat med röd penna i kalendern! (mail är redan skickat till dig) :)

  Skrivet av marina — 20 Jan 2010, 22:21

 10. Låter intressant med face to face då jag likt marina följt med i tystnad sedan starten, med undantag för någon enstaka kommentar.
  Om jag är i landet, peppar peppar, så infinner jag mig.

  Skrivet av Jr. — 20 Jan 2010, 23:20

 11. Hello Wanted!
  Måste bara fråga om du varit på en begravning för typ 6 år sen i åbo? om du vart där vet du varför.

  Skrivet av Kedja — 20 Jan 2010, 23:28

 12. Har läst här i din blogg under lång tid nu, även din bok. Gillar boken mycket.

  Men vad händer om du kommer till Sverige, blir du inte gripen då? Eller är det det som är meningen?

  Skrivet av mathew — 21 Jan 2010, 09:28

 13. Tjena Wanted,
  målet för mig är att infinna mig på plats 29/5,ska bara hitta nånstans att slagga i Sthlm,har ju ett antal timmar i bil dit..

  Skrivet av Seppo — 21 Jan 2010, 11:10

 14. Gud vad man hade velat vara med där..men kan tyvärr inte ta mig till Stockholm hade varit roligt att se hur alla dom som misstrott att du finns reagerar.
  Men framför allt vore det roligt att antligen få träffa dig.
  Men jag hoppas du dokumenterar allt här på bloggen
  Vore ju toppen om du kunde videofilmat allt och lägga ut på nätet så vi som inte har möjlighet att vara med ändå får reda på vad som händer.
  Det har varit en lång resa för dig, så jag hoppas verkligen allt går vägen nu.
  Kram

  Skrivet av marie-louise — 21 Jan 2010, 15:46

 15. Tycker allt du kan bjuda in intresserade poliser också :) Isf kommer jag mer än gärna!

  Skrivet av S — 21 Jan 2010, 21:12

 16. Hur lyckades du med att pricka in den enda dag på året som jag inte kan komma??? Haha! Eftersom jag har följt din blogg från början så hade det varit trevligt att få se mannen bakom bloggen.

  Har du hunnit kolla med postkontoret? Det har inte dykt upp någon bok ännu. Snyft!

  Ha det bra så länge!

  Skrivet av Nenne — 22 Jan 2010, 09:52

 17. ska göra mitt bästa för att vara där. jag är bara rädd för att jag har skola och sammankomst just då. Men de tåls att kolla på.

  Skickar in en anmälan i alla fall så får vi se.

  Skrivet av E-- — 23 Jan 2010, 15:36

 18. Ett litet förslag, om det är fler som har svårt att ta sig till Stockholm så kanske vi kunde samåka, själv bor jag i Borås och har aldrig varit längre än Eskilstuna så jag vågar inte ge mig ivär så långt själv..är en riktig fegis..så om någon tänkt samma tanke så kan ni väl höra av er här på sidan.

  Skrivet av marie-louise — 28 Jan 2010, 08:41

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor