Blogg gratis Logga in

WANTED

19 Jan, 2010

wanted | 19 Jan, 2010 | Huvudkategori | (7260 Läst)

Work for - Face to Face

Det tar sig...


”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner ”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en gängbok. ”youtube och bilder” – som det låter. ”Snack” – ljuddagbok. ”CIKK” – en fängelseroman.

Face to Face – 29 Maj 2010 – STOCKHOLM

Nu håller jag hårt på att rodda så det kommer bli som jag vill och formar 29 maj. Det kommer krävas mycket för att nå dit men mycket är redan bestämt. Problem har fött lösningar och hinder kommer rivas. Det största verktyget som alltid är vilja men det gäller att balansera det varsamt.

Ser fram emot det mycket och jag hoppas att flera av er som följt bloggen och som läst boken kommer dyka upp. Det kommer betyda otroligt mycket för mig att få stå Face to Face med folk som stöttat mig på resans gång.

Ser inte det som slutet på resan utan som en början. Och det är upp till mig att ta vara på det som finns. Är väldigt målinriktad och det kanske är det som hållit mig över ytan. Än är jag inte hemma, fortfarande i samma kvart, omringad av samma väggar och sliter samma kvadrat. Men mentalt så står jag på svensk mark och det känns förbannat skönt och ger ytterligare styrka. Den största styrkan har dock fått av nära som verkligen stått pall och knuffat mig när jag segat ihop. För visst har det varit förjävligt vissa stunder då man velat slita sig själv i bitar av frustration.

Kan tänka ibland – ”Tänk om grabben inte givit förslag att jag skulle börja blogga?” Och jag vågar inte ens spinna vidare i den tanken. Vad fan skulle jag varit då idag? Men förmodligen skulle jag hittat någon annan väg på något annat sätt. Att tänka ”if” är ingen ide och det brukar jag inte göra. Om jag gjort så, skulle jag inte varit här, Om jag valt det hade jag inte...

Nu är jag där jag är och nu gav Jack som förslag att jag skulle börja blogga. Nu har jag släppt en bok och Nu har jag chans till att bygga ett liv. Nu har jag markerat den 29 maj 2010 och Nu ska jag ta vara på krokarna som finns.

Men om jag suger lite på karamellen så jävlar vilket åk det varit hittills. Okej, jag är inte framme ännu och jag har ännu inte riktigt fattat greppet om att jag faktiskt publicerat en bok om mitt liv och jag har ännu inte riktigt fattat vad den kan ge. Har ju annat på G genom boken också, fler böcker som exempel. Tror som sagt jag först kommer fatta på riktigt när jag står där på svensk mark i bokhandeln och håller min egna bok i handen. Ser den i hyllan och ser någon köpa den, slanta för orden jag printa ner i total desperation för att överleva. Då kanske det går upp för mig på riktigt, vad jag gjort. Eller när jag möter någon som läst boken och får Face to Face höra vad personen tycker. Eller när jag är hemma och sitter och snackar med Jack om allt.

Det jag jobbar på nu är just detta ”Face to Face”. Jobbar på egen maskin och försöker dra i alla trådar jag kan för att det ska bli så bra som möjligt. Göra det så ”smart” som möjligt och även leta folk som kan hjälpa till. Hittills har jag bara fått mycket bra respons och redan nu har jag märkt stort intresse. Inte bara från er läsare utan på annat håll också. Ska nog slipa till det här riktigt vasst.

Givetvis kommer jag inte lämna Nam och Lillkillen bara i sticket utan den biten ska vi klara av också.

Dagsläget här är detsamma, förutom att jag brinner av energi av att jobba för ”Face to Face”. Tankarna spinner på, idéerna ligger täta och jag formar, skapar tjugofyra. Lillkillen går i skolan, Nam studerar och vi är inne i rutiner. Det känns fruktansvärt bra. Förutom det konkreta jobbet, lobbyverksamheten och förberedelsen inför den 29 maj så är det praktiska ting som ska lösas. Allt från kontakten med ambassaden, hemresan, boende hemma etc.

En annan sak är att jag har byggt upp ett kontaktnät bland gamla vänner på facebook och skapat kontakt med dem igen. Bra vänner. Men de flesta där, eller nästan alla har no clue om att det jag släppt en bok. Vissa få har jag talat om det för och responsen från dem har bara varit kanon eller tårta om man säger så. Skräpet har jag kontakt med igen och vi har diskuterat boken några vändor. Riktigt nice att att vi fått kontakt igen och hon mår riktigt bra idag.

Så igen – håll sista lördagen i maj öppen och jag hoppas verkligen vi syns där. Hörs snart.

Här hittar du facebook gruppen ”Jag är wanted”

29 maj 2010 - Face to Face - Sthlm

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. soft o höra att du planerar en "comeback" kmr tyvärr inte kunna va där, så därför undrar jag: kmr du släppa din identitet i samband med det lr kmr du va ett ansikte utan namn?

  Skrivet av SB — 19 Jan 2010, 13:49

 2. I be there

  Skrivet av sebbs — 19 Jan 2010, 13:53

 3. SB - Kommer den dagen släppa både mitt namn och ansikte. Ska se vad jag kan försöka baka ihop för media som givietvis kommer vara inbjudna. Men ska försöka göra det "bra" så jag först blottar mig i slutet sällskap för de som är där 29 maj och sedan kanske, kanske kan synas i något rikstäckande mediaforum dagen efter.

  Skrivet av Wanted — 19 Jan 2010, 13:56

 4. Sebbs - nice :)

  Skrivet av Wanted — 19 Jan 2010, 13:57

 5. Jag dyker upp, redan inbokat i kalendern ;)

  Skrivet av robiN — 19 Jan 2010, 15:30

 6. Låter som det rullar på bra nu:)
  skönt för dig !:)

  Skrivet av maria — 19 Jan 2010, 16:09

 7. Tack för dom svaren, angående bloggen..kmr du fortsätta blogga trots att allt (förhoppnings vis) är löst?..skulle va intressant o se hur din vardag ser ut efter detta.

  Skrivet av SB — 19 Jan 2010, 18:23

 8. SB - Kommer göra mitt bästa och givetvis blogga vidare om vad som händer och uppdatera.

  Skrivet av Wanted — 20 Jan 2010, 08:41

 9. Ska FÖRSÖKA komma, man vet aldrig jag är ju trots allt väldigt upptagen av mig!! ;)

  Skrivet av Jack — 20 Jan 2010, 10:32

 10. Rock n roll.

  Är jag i Sverige så är jag där.

  Skrivet av Per — 20 Jan 2010, 12:39

 11. Tack för kommentaren i min blogg. Jag följer din resa och hoppas att allt löser sig! Kramar Sophie

  Skrivet av Sophie — 20 Jan 2010, 15:07

 12. Kan du nu bevisa att det är du som skrivit boken och inte någon spöskskrivare
  som många av dina kritiker tror.
  Jag hoppas du bjudit in Hasse Aro och Leif GW persson.
  Öskar verkligen att jag kunde vara med.
  Ha det så gott i värmen

  Skrivet av Marie-Louise — 30 Jan 2010, 08:18

 13. bara du inte försöker bli kändis för du har skrivit en bok mannen.

  Skrivet av sanningen — 30 Jan 2011, 05:25

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor