Blogg gratis Logga in

WANTED

08 Jan, 2010

wanted | 08 Jan, 2010 | Huvudkategori | (11178 Läst)

Old Friends

Bygger lite liv..

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner ”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en gängbok. ”youtube och bilder” – som det låter. ”Snack” – ljuddagbok. ”CIKK” – en fängelseroman.

Ja, åtta dagar in på det nya året. Tack för kommentarerna! Håller inte bloggen uppdaterad som förut av olika anledningar. Dels för jag haft krångel med datorn. Fick någon jävla trojansk häst som gjorde att jag inte kom in i Windows i huvudtaget. Men tack vare en vän så löste sig det hela. Men skriver lite här dels också för alla hästar inte varit hemma.

Inte för att jag vill gnälla men när det stormar så lägger jag den skrivenergi jag har på manus som jag försöker sälja in till förlaget. Detsamma gäller mejlkontakter. Försöker förbereda lite för hemkomst när det nu blir och bygger upp mitt kontaktnät igen. Alltså med gamla vänner som lever i rätt spår. På facebook m.m. Flaggar på att jag lever och så. Vissa berättar jag om boken för men ja, andra väntar jag med. Rent mentalt kändes det skönt att få bubbla lite med folk som känner än sedan förr.

Angående länken nedan till min ljudbok på nätet under kommentarer, så låter jag den ligga. Inte för att jag vill sprida min bok gratis men jag är väll en av de sista som ska klaga om folk download it. Har inte själv tagit bort en enda kommentar sedan jag startade bloggen och kommer inte göra heller. Adm som sköter bloggen tog bort några kommentarer som var länkade till porrsidor. Men utöver det har jag inte tagit bort någon och tycket mig inte behöva det. Trött på kändisbloggare som känner sig ”nätmobbade”. Jag menar, ger man sig in i leken får man leken tåla. Lite ris borde de ju tåla om de nu vill vara offentliga personer. Löjlig ekvation att fläka ut sig som kändisbloggare, vill ha uppmärksamhet och sedan börja lipa när man får lite hårt tugg emot sig.

Har inte glömt bort någon om folk undrar varför jag inte svarar. Men som sagt, försöker bygga upp med gamla bekanta men ska skärpa till mig att svara på mejl. Får ju en del och det uppskattas alltid men ibland är det svårt att hålla kontakt och mejla tillbaks till alla. Boken säljer fortfarande bra och jag hoppas den kommer skjuta i taket i feb när pocket kommer släppas.

Nam ligger och sussar och jag ska skriva lite, promenera och sedan åka in lite mer i mitten och lira några biljarparti idag. Känns så och skönt att lämna lägenheten för ett tag. Liraren jag såg förut är inte Peter Rätz el Max, så långt kan jag säga. Utan en annan person som är wanted. Har dock inte sett han något mer efter det.

Nej, måste få styrning på skutan nu. Dags att jobba på att komma hem. Börjar bli mäkta trött på att leva såhär. Förbereda inför det rättsliga och det är ljust ang den andra skiten kan jag säga. Fick ju kontakt med Andy och snart är det problemet nog väck. Det är lite kul när man kläckar ut sig till vissa gamla polare att man skrivit en bok. Sedan när de får reda på vilken typ av bok som jag skrivit är reaktionerna olika men hittills bara postivt.

Det var lite kort bara för att uppdatera nuläget. Hoppas ni fått en bra start på 2010 och året kickat igång som det ska. Hörs snart! Ledsen som sagt om jag inte uppdaterar oftare eller lägger ut storys men just nu pallar jag bara inte. Måste lägga fokus på annat och se till att bygga liv.

Här hittar du facebook gruppen ”Jag är wanted”

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. lycka till.. tror på dig. hoppas planerna för hemgång går bra.

  Skrivet av E-- — 08 Jan 2010, 16:11

 2. om jag var du skulle jag stanna ett tag till. i thailand slipper du ju frysa ihjäl iallafall... här vär det -30 typ

  Skrivet av jj — 08 Jan 2010, 18:02

 3. Du är inte "nätmobbad" i.a.f haha. Och precis som jj skriver, det är SJUKT KALLT här...inte normalt någonstans. Säger det för att du ska vara lite gladare över att vara i Thailand;) För här suger det just nu.

  Skrivet av Vincent — 08 Jan 2010, 20:23

 4. Det är ju bra att du inte raderar kommentarer utan tar allt som folk skriver utan att knorra :-)

  Såg att du skrev att jag har raderat porrlänkar och ja dom åker med i allas bloggar när jag raderar spam så det är jag skyldig till hehe..

  Jag kör en radering i databasen med jämna mellanrum av spam för att hålla allas bloggar spamfria för det händer ibland att spambotarna lyckas lägga in en del spam i bloggarna.

  Mvh jari / admin

  Skrivet av Jari — 08 Jan 2010, 20:51

 5. Dude!
  Har inget med ditt inlägg att göra men jag ville hojat till om en sak!
  Tänkte rekommendera en forumplats där några gamla kap1 användare hänger lite då och då. Sidan är ny och behöver förstärkning. Björn. C vet om det men har än så länge inte reggat sig. C C är där men använder den sällan.

  lägg ett mail så ger jag dig länken och lite info.

  Hepp!
  M J-kap1 användare

  Skrivet av M J — 11 Jan 2010, 14:46

 6. Hur var Andys reaktion när han fick reda på att du skrivit bok om allting?

  Pax

  Skrivet av Per — 12 Jan 2010, 10:15

 7. Jag har listat ut vem du är :...

  Koreandanne på flashback, hahaha

  ne men seriöst , jag vet vem du är-

  Skrivet av ioenmf — 12 Jan 2010, 22:53

 8. Lycka till med allt och ett stort tack för bra läsning, boken är toppen! jobbigt att vänta tills februari på pocket versionen :P

  Ps. håller med JJ i kommentaren där uppe, stanna därborta ett tag till, fy f*n va det är kallt här...

  Skrivet av robiN — 14 Jan 2010, 10:22

 9. Fantastiskt bra bok. Lycka till med allt!

  Skrivet av Kungfujoe — 15 Jan 2010, 18:28

 10. Har själv haft dataproblem och när det händer blir jag helt hysterisk..man har gjort sig så beroende av nätet så man bli helt handikappad när det inte fungerar.
  Har saknat dina inlägg, men nu fick jag läsa desto mer.
  Skönt att du är okey om än lite urtråkad vilket ju inte är konstig i din cituation men du kommer att fixa det som många gånger förut. Jag säger som min son alltid sa "Lugn...det ordar sig"
  Ha det så bra i värmen1961

  Skrivet av marie-louise — 16 Jan 2010, 09:04

 11. Tjena Mannen, länge sedan man hörde av dig , maila mig var jag kan nå dig/Norrlandsjocke

  Skrivet av Norrlands jocke — 21 Mar 2011, 11:00

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor