Blogg gratis Logga in

WANTED

28 Okt, 2009

wanted | 28 Okt, 2009 | Snack | (2328 Läst)

Snack - 28 okt

Snack och Förskjuta en synd

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter och tillslut ”Snack” som är en typ av ljuddagbok.

Snack – Kör ett ljudklipp igen. Men ska blanda med text så det inte blir bara ljud. Så vassegod – den 28 oktober.

---

Och så körde jag lite djupare text. Det finns ju en regel eller ett stöd när man skriver och det är att man ska kunna läsa upp texten. När man gör det så kan det även kännas rätt och man kan fixa till lite fel här och där. Här är en liten djupare text på det här klippet som jag kallar ”Förskjuta en synd”. Nu är det ju alltid pinsamt tycker jag att gräva i mig själv och fläka ut det men det måste väll höra till det hela så jag sprätter ut det här också. Texten i skrift hittar ni på crimenews senaste blogginlägg, med samma rubrik.

---

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

  1. Tvivla inte om din hemkomst och hur du ska klara din vardag på den smala spången. För det gör du, den styrkan har du. Det vet du, det vet jag.

    Skrivet av Mats — 28 Okt 2009, 21:51

  2. Tack för dina ljudupptagningar, har själv inte skrivit på din blogg på ett tag och det av samma orsak som du ibland orkar man inte....så be inte om ursäkt för det....vi dina läsare som följt dig finns kvar...men vi saknar när du inte skriver, är väl lite ego inblandat där.
    So dont worry we allways be here.

    Skrivet av Marie-Louise — 29 Okt 2009, 07:13

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor