Blogg gratis Logga in

WANTED

15 Okt, 2009

wanted | 15 Okt, 2009 | Huvudkategori | (2282 Läst)

Tv4 Malou och de fyra Kling och Klang

Ja, vad ska man säga, skickar er vidare till tv och öppet brev.

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Tack igen alla för kommentarerna.

Det är torsdag idag och jag håller på att friskna till. Men ni vet ju hur vi killar blir när vi drabbas av feber och förkylning – som om världen trasats sönder. Är nu på bättringsvägar men har faktiskt varit sängliggandes helt och inte kunnat gjort många knop. Nam har stuckit till sin familj i norra Thailand nu. Det kanske blir sista gången hon träffar sin padre då han är dödligt sjuk. Hon och lillkillen stack så jag är ensam nu i ca två veckor. Känns tomt redan nu men ja, får fylla ut tiden att skriva.

Håller ju på att skriva fortsättningen på ”Jag är wanted”. Men jag skrev ihop några rader, ett sk öppet brev till Malou på TV4 och hennes soffpanel. Som bestod av bland annat Hasse Aro och Allan Svensson. Allan läste prologen ur min bok och de talatde sedan om boken plus mig som person. Sedan gick de över till crimeglamouren i huvudtaget.

Men de hade lite lustiga åsikter faktiskt måste jag säga, speciellt så visar de glasklart att de inte ens läst boken. Eller ens googlat om mig för fem öre. Och lustigt är det för att de har starka åsikter om mig. Hasse säger att författaren till boken är en spöksrivare eller så finns jag inte i huvudtaget. Men läs mitt brev på crimenews, länkarna finns nedan. Även till inslaget. Ville bara återigen bara flagga på att jag lever. Dock med feber och snorig som aldrig förr, men vad är ett liv på rymmen utan förkylning och andra hinder.

Kommer snart lägga ut ett brev till min förläggare här på bloggen då det hänt lite på den fronten också. Ska bara hosta klart lite först. Men tusen tack för alla mejl och kommentarer jag fått. Hörs snart och jag vet, bloggen är inte som förr men ja.. inte just nu. Sorry måste fokusera på lite andra stuff och hoppas jag så småningom får tid att forma den till gamla goda tiden.

Inslagen på tv4 ur programmet Efter tio:

Uppläsning av min prolog av Allan Svensson.

Panelen efter uppläsningen som består bland annat av Hasse Aro.

Mitt öppna brev till panelen hittar du här på crimenews.se

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

 1. Vilken konstig recension / kommentarer. Först klagar de på att du tjänar pengar eller status på att du varit bad guy och gjort brott, sen efteråt sitter de och snackar helikopter och är grymt impade. Var och en av dem mer eller mindre erkänner att de var underhållna / tyckte det var spännande / bla bla bla. Känns lite kullerbytta omkring det hela.

  Skrivet av Per — 15 Okt 2009, 15:34

 2. Hello!! Har nyligen läst ut din bok. Grymt spännande. Är ingen bokmal direkt men nu har jag fått mersmak. Undrar vilken bok som kommer först, är det Wanted hem`nd eller Tatuerat BRÖDER. När tror du man kan köpa dom!?

  PS Krya på dig..

  Skrivet av Henke — 15 Okt 2009, 22:53

 3. Hej!!!!!
  hoppas du blir bättre snart =)
  ville bara säga att det du skriver betyder mycket, för mig som käppar dagligen med att få ihop mitt liv och lära mig att leva med sina minnen.
  kramar johanna
  Ps jag har läst hella din blogg och om nu halva din bok på 2 dagar, så svårt är det att slita sig =)

  Skrivet av Johanna — 16 Okt 2009, 10:06

 4. Roligt att höra något från dig.
  Hm, min första tanke när jag läste denna text var att du kanske inte behövde ta åt dig och bara köra på med ditt. Boken är super, du har tydligt visat att du kan skriva, man ska göra det man är bra på!
  Men när jag sedan gick in på länkarna så var det verkligen oproffsigt av dessa personer som jag tidigare ändå haft en rätt klar bild av, att de är sakliga och vet vad de pratar om....men så märker man att en efter en gör verkligen bort sig vart efter de öppnar munnen. De behöver inte tycka om dig och det du gjort men hade de läst boken och som du själv skrev försökt ta reda på lite mer om dig ex från bloggen så hade de förmodligen fått svar på många av sina frågor och faktiskt fått läsa hur EN av många föredetta kriminell tänker och känner. Vad syftet med boken är och så vidare. Jag blev precis som Allan Svensson väldigt upprörd men inte av samma sak som han utan av deras okunnskap och faktalösa argument. Det märktes redan i hans sätt att läsa ur boken att han ogillade den.
  Håller också med Per om panelens omvändning...lite omoraliskt, eller?

  I mitt första inlägg här på din blogg så skrev jag hur viktigt det är att kunna förlåta och gå vidare och hoppades att även samhället kan förlåta. Jag undrar hur några av dessa panelfigurer ter sig ut i vårt samhället när de mer än gärna yttrar sig om det ena och det andra utan någon som helst kunnskap och fakta...
  Kanske är det så att man inte kan eller lär sig förlåta på djupet för än man nått sin känslomässiga botten några gånger? Min erfarenhet är att jag fått insikt i mycket tackvare de själsliga smällarna.
  Kanske allt för många av den grupp av personer som syns och hörs glidigt lite väl smidigt fram på grund av sin intellektuella förmåga men det behövs mer än så på sikt.
  Tänker på en av dina rubrik som jag gillar riktigt mycket, "Sverige hade drabbats av ett rån som fick landet att hångla med rånarna" Det var precis vad Panelen gjorde, de hånglade öppet, i grupp och inför svenska folket. En och annan hade dessutom redan prallorna nere vid fötterna för att minutrarna innan prata om sitt ogillande för just Crime Hångel.

  Oj, vill säga så mycket på få rader att jag trasslat in mig i mina ord..hoppas det inte blev för otydligt.
  Skönt att du mår bättre nu och att vardagen är lite bättre, bortsett från Nams sjuke far, sorlgilgt.

  Tänker på er.

  Skrivet av :) — 16 Okt 2009, 11:43

 5. Hej

  Jag har skrivit vad jag tycker om dig och ditt liv förr och tänker inte upprepa mig.

  Men en sak kan jag också tillägga i den absurda situationen som uppstod hos Malou igår. Jag visste att du fanns och jag visste också att du kunde skriva.

  Att glorifiera gangsters klara media av själva alldeles på egen hand. Vad vill de flesta människor här i världen? Enkelt! Tjäna pengar och helst mycket pengar. Mera? Ha status! Gärna bli kändis och glida eller kanske snarare snubbla på röda mattor.

  Hur detta ska gå till? Det är gåtan!

  Skrivet av Ramona Fransson — 16 Okt 2009, 12:07

 6. Tjena "Wanted"

  Kritiken du fick hos Malous bokhörna ska du ta som en komplimang, dom tror att du inte är äkta utan en spökskrivare o.s.v för boken var för bra för att vara skriven av dig själv :-)

  Det visar ju att du har talangen som författare, det som dom 2 författarna där tror är förbehållna dom själva och att du som person inte skulle kunna skriva så bra som dom gör haha...

  Du minns kanske från starten av din blogg hur många som skrek att du inte var äkta utan ett troll, efter ett tag så insåg dom att du är äkta, om inte annat så insåg dom det när du släppte boken.

  Dom så kallade författarna som dissade dig kommer ju i framtiden få äta upp sina åsikter när dom inser att du faktiskt finns och är den du säger att du är.

  Lycka till med författandet.

  Mvh Jari / Admin på bloggsite.se

  Skrivet av Jari — 16 Okt 2009, 20:33

 7. Gillar CrimeNews-inlägget som tusan. Välskrivet och roligt.

  Angående snacket om din bok i tv-soffan så har andra redan uttryck samma åsikt som jag har. Jag tycker att dom gav en ganska skev bild av dig och din bok. Tvivlar på att någon av dom faktiskt har läst den.

  Härda ut förkylningen och jag hoppas att det som står på CN om bokförsäljningen stämmer, kul för dig isåfall.

  Skrivet av Gf — 17 Okt 2009, 00:53

 8. Dom biter sig rätt hårt i svansen...jag har aldrig gillat Birro och nu tycker jag mer illa om honom,mediahora nr1. Och Allan Svensson? Varför va han där?
  Han sa att han hade börjat läsa Gomorra men jag tror fan han ljuger...Grattis till gratisreklamen och det va kul att snacka med dig idag.

  Skrivet av 13 — 17 Okt 2009, 00:56

 9. Du kan ju inte bara länka till crimenews hemsida, du måste ju länka till din artikel. as krångligt att leta.

  Skrivet av oe — 17 Okt 2009, 13:13

 10. Bry dig inte om vad Malou och Co säger.
  Malou har nu gömt sig under täcker och gråter. Försökte sig på att dansa och sjunga på Berns hahahaha! DET var ett stort misstag- av henne.

  Allan Svensson- vem är han att recensera en bok som han för övrigt inte har läst.
  Birro- Suckar tungt här, finner ej ord.
  Du vet väl att alla "etablerade" författare blir avundsjuka så fort en ny talang dyker upp :)
  Bry dig inte, Lägg ej ner energi på dem. Skriv dina böcker och lev väl med Nam och lillkillen.

  /Kitty

  Skrivet av Kitty — 18 Okt 2009, 19:39

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor