Blogg gratis Logga in

WANTED

09 Okt, 2009

wanted | 09 Okt, 2009 | Huvudkategori | (2905 Läst)

To a Friend

Och så gick han loss.. helt.

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Det har sina förklaringar, har arslet fullt kan man säga. Men jag lever fastän jag har feber och är hängig som fan. Sorry om jag inte skrivit som jag ska. Detta inlägg vill jag skriva till en vän. Men först vill jag tacka alla som kommenterat och jag finns i skuggan men har förbannat mycket att bita i. Ni kommer inom snart framtid få veta mer och ni anar inte vad som händer men jag kan tyvärr inte berätta än. Och det diskutteras på andra forum om vem jag är. En del gissar rakt ut, utan att läsa min bok ens och anklagar mig för det ena och andra. Hittills tror jag ingen har träffat rätt och ska jag försvara mig överallt skulle det äta upp all min tid. Men snälla om ni ska gissa så gör det fan med belägg. Släng inte ur er något bara för att, och anklaga mig för golare m.m. utan att ha en aning eller belägg för vem jag är. Har inte snackat ner en käft. Bättre kan ni. Och en sak till innan vi går över till det väsentliga idag – boken säljer skitbra! Okej...

Igår så släpptes sju personer som misstänktes från ett rån på en depå i Danmark. De har suttit häktade i över ett år och rånet mot Loomis värdedepå gav ett byte på 60 mille.

Det röjer upp väldigt mycket känslor hos mig. En av de som satt misstänkta är en väldigt god vän till mig, en broder som jag försökt få tag på länge, sedan jag satte min fot här i Thailand. Nu ska ju dessa personer ses som oskyldiga eftersom utredningen inte kunde leda till åtal – alltså ingen dömd.

Jag älskar min vän så pass mycket att jag blir helt varm i kroppen för att han blivit släppt. Vi har verkligen varit ett så tajt radarpar att jag känner hårt för honom när han suttit. Har känt mig riktigt illa till mods för hans skull att han kanske har ett väldigt långt fängelsestraff framför sig. Spelar igen roll om han gjort fel för mig, begått ett brott, inte ens idag – utan jag har mått arsle i vetskap här på andra sidan jorden att han suttit inlåst i betong.

Men igår blev de släppta. Ni som följt mig på min resa vet att jag sökte efter honom på alla sätt och bloggen var ett sätt att slänga ut en flaskpost. För han skulle kunna hjälpa mig och reda upp min soppa hemma. Eftersom nu när jag levt i exil så har jag totalt kapat alla band med gamla polare och med mitt förra liv. Har ju bara kontakt med Sofia och Timo plus en hemlig person. Men jag har kanske på egen maskin redan lyckats eller är väldigt nära att lösa mina egna problem. Och kanske så behöver jag inte hans hjälp.

Men om du ser detta så får du gärna mejla mig. Jag vet att du stöttar mig i mitt nya liv till hundra procent. Jag vet att du är hur glad som helst för att jag lyckats skriva en bok och kanske har författarskap som framtid. Du blev nu släppt och lever fri. Ta det jävligt lugnt och försök att skita i allt strul. Du anar inte hur glad jag är för din skull och tänk inte på mig – fastän jag sökt dig i snart två hela svåra år. Om du nu har chansen att äntligen få ett liv – ett liv som vi båda två har sökt i hela våra liv, en punkt, en plats där du kan bygga upp ett helt nytt liv utan gammalt som skaver, ta den chansen och kom fan inte tillbaks. För hemma är det bara strul. Men ha is i magen och se till att göra rätt denna gång.

Det finns inget annat än att jag skulle vilja träffa dig på hemmaplan eller här, och snacka. Det skulle vara se grabben då förstås, men frånsett det, så skulle det betyda allt. Men vetskapen att du har det bra är mer än allt och se fan till att få till det nu. Jag sitter här och har lagt upp en plan – du känner ju mig. Jag kommer fixa det här på egen maskin och inom snar framtid släppa en ytterligare bok och gå in i samhället med helt andra skor. Jag kommer skita totalt i allt som lurar bakom hörnet och göra mitt bästa att göra rätt. Mycket har hänt med mig här i Thailand i den misär jag levt i. Jag har fått smaka på spö som jag borde fått för länge sen – men bättre sent än aldrig och vännen, du vet jag verkligen älskar dig och återigen, jag är fan hur glad som helst för din skull.

Jag har som sagt full förståelse om du försvinner helt nu och kanske korsas våra vägar senare. Fattar helt om du kommer gå under jorden men det skulle betyda om du slängde iväg ett mejl någon dag. Så jag vet att allt är lugnt. Ska göra några försök att få tag på dig men jag gissar på att du inom snar framtid kommer försvinna för gott om allt är som det ska.

Sköt om dig och ja brorsan, mycket ska vi vara med om innan vi dör. Och som vi bäddar får vi ligga och allt det där men men.. kanske existerar ”happy end” ändå på något jävla vänster. Fast det tar emot att säga det. Ta vara på dig nu om vi aldrig mer ses – Kram vännen och sköt dig för fan!.Remember I love you!

Gå in på cimenews.se och bli medlem! Nytt forum där det diskuteras crime och så lottar redaktionen ut fem böcker av ”Jag är wanted” om man registrerar sig som medlem.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Gubben - vill bara tillägga..

  Jag sitter här och ler att du är släppt. Fan det är sjukt vilka liv vi lever. Bisarrt helt enkelt.

  Men vi har bara ett liv som alla andra och ja.. shit det är time att styra upp skutan. Men sjukt är det. Kommer tänka på dig mycket.

  Kram på dig.

  Skrivet av wanted — 09 Okt 2009, 08:41

 2. Hej, läser just nu din bok och ställer mig frågan om det är "Andy" du skriver om här ?

  Skrivet av Stino — 09 Okt 2009, 08:58

 3. Stino - Mycket möjligt mycket möjligt ; )

  Skrivet av wanted — 09 Okt 2009, 09:05

 4. Visste jag väl ;)

  Skrivet av Stino — 09 Okt 2009, 09:50

 5. Klart det är Andy.

  Kul att höra att du kanske har hittat en lösning på egen hand.

  En fråga dock, du har tidigare flera gånger nämt att du inte kan hitta Andy. Var det ett villospår från dig, eller visste du att han satt i finkan i danmark?

  Förstår att du har massor att göra med mera, men jag hoppas ändå att du fortsätter skriva här!

  Du vet sen mina tidigare kommentarer att jag helst vill se mer av "Tatuerat bröder".

  Ska köpa boken jag med!

  Skrivet av P — 09 Okt 2009, 18:53

 6. Hej, ville bara droppa en kommentar för att visa livstecken. Har läst kontinuerligt även om jag inte kommenterat, fast det vet du väl. Iaf, varmt inlägg fyllt av kamratskap, och jag är taggad på ditt nya, mystiska projekt. Ska bli kul att se vad det blir av det. Ha det!

  Skrivet av Gf — 09 Okt 2009, 21:26

 7. Tja!

  Precis läst din bok, jävligt bra! Ser fram i mot nästa... Och som min mormor sa: Skam den som ger sig... Kör hårt!

  Skrivet av LostLicence — 10 Okt 2009, 12:05

 8. Är du säker på att han va i Danmark? Jag har hört annat här hemma...inga namn har ju nämts nånstans vad jag vet.

  Skrivet av 13 — 11 Okt 2009, 00:30

 9. Har nu läst ut din bok. Jag är väldigt petig med vad jag läser. Lite av en "litteratursnobb" ;)

  Men efter tjat från en vän så köpte jag din bok.
  Tack så hemskt mycket för en natt utan sömn, hehe.
  Du skriver bra och drivet.
  Din historia är hemsk. Jag klev in i en främmande värld och blev rejält omskakad.
  Tänker på din son.
  Hoppas att allt löser sig för dig.
  Kram.

  Skrivet av Kitty — 11 Okt 2009, 21:39

 10. Grattis till Andy då. ;)
  Och skönt att få ett livstecken från dig.

  Skrivet av Henrik — 12 Okt 2009, 16:18

 11. Läste klart boken idag! Vilket hetsigt liv du har levt? Jag hoppas för din del och speciellt för din sons att det här ordnar upp sig till slut.

  Nu ska nästa bok införskaffas...

  Skrivet av Chris — 12 Okt 2009, 20:46

 12. Är ju en lyckligt lottad person som lyssnat på din "Jag är wanted" och har tidigare skrivit om hurBRA den är :)

  Som du skriver så har du inte mått så där super bra vilket är förståligt men du kanske mått extra mycket sämre pga av all press runt ditt skrivande samt viljan att komma i mål med allt. Hoppas du inte sliter ut dig för mycket, tids nog så sätter ju kroppen stopp om man kör den för hårt. Jag vill ju verklgen att allt ska lösa sig till det bästa och att du framöver får omge dig av personer som betyder mycket för dig.
  Ta väl hand om dig, "Nam och Lillkillen".
  -Tänker på er, kan man skriva så?..varför inte :)

  Skrivet av :) — 13 Okt 2009, 13:29

 13. Hej David! Jag har börjat skriva en ny bok om min My. I den recenserar hon bland annat böcker - gissa vilken hon recenserar nu!? =)

  Har läst din bok med mycket nöje och ser framemot uppföljaren!

  /Cornelia

  Skrivet av Cornelia Cask — 14 Okt 2009, 10:34

 14. Fina ord W, man känner verkligen att det kommer rakt ifrån hjärtat.

  Lycka till Andy!

  Skrivet av Earthbridge — 14 Okt 2009, 12:40

 15. Hej
  Önskar dig allt väl och att du lyckas ta dig ur ditt gamla liv kunna få ett så vanligt och bra liv som möjligt.
  Själv har jag en pojkvän som sitter inne sedan 10 år tillbaka och jag önskar inget hellre än att han till slut kan komma ut igen och vi kan få ett någorlunda s.k. alldagligt liv.

  Ha det bra och lycka till

  Skrivet av melinda — 15 Okt 2009, 14:13

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor