Blogg gratis Logga in

WANTED

21 Sep, 2009

wanted | 21 Sep, 2009 | Huvudkategori | (2187 Läst)

Problems

Fre, lör - kaos men vi har lappat ihop det i parken.


”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Hej!

Så här är det just nu – jobbigt. Sedan några dagar sedan så har det inte varit sig riktigt hundra här. Nam har haft det ganska så extremt svårt och vi rök ihop i fredags en smula. Om skitsaker men det är för att vi har det som vi har. Slitet och det tär på både henne och mig. Och det tog lördagen att lappa ihop det hela, och sedan på söndagen så åkte vi ut till en park som ligger en bit bort. Hon, jag och lilleman.

Varje söndag försöker hon ta sig ut med lillkillen så han får leka av sig och komma ut. Det finns en park en bit bort som jag kanske nämt tidigare, där det finns både klätterställningar, gungar och vatten och gräs. Plus ta det lugnt atmosfär – så vi chilla hela söndagen och bara va.

Tyvärr så har jag inte skrivit men så blir det ibland. I natt har jag inte sovit en blund. Vet faktiskt inte varför men det har hänt så mycket nu på senaste samtidigt som i fyra väggar känns det bara som en enda lång väntan. Klockan fem på morgonen gick jag och Nam hem med lillkillen sovandes på min axel, hem till dem. Han däcka efter hela dagen ute tidigt men Nam och jag fick inte en blund – snacka och kolla på tv. Sedan nu när jag burit hem lillen så har jag bara suttit och glott på youtubeklipp.

Nu är klockan snart åtta på morgonen och jag ska nog försöka sova ett par timmar. DN har ju inte publicerat artikeln som jag trodde. Torbjörn som var här sa att den borde komma denna helg. Men tydligen inte och jag ska mejla honom sen och fråga om han vet. Och ja, vimsigt blev det här inlägget men skit samma.

Ska skriva klart resten av förra inlägget så fort jag kan. Men i lördags skrev jag ihop en liten artikel och igår la jag ut den på newsmill – en nyhetsajt. Läs och kommentara.

Sedan kan ni ju kila in här och kolla – resultatet efter reklam på aftonbladet, SF m.m. Nosar Jan G i arslet. Inte illa.

Ville bara säga detta och sorry som sagt men ibland så blir det vägg här och insperation och lust sticker och gömmer sig.

Nä – sova. Sorry för kort och allt men men.. Hörs sen.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

Mats recension av ”Jag är Wanted”Kommentarer

 1. Ser att personen ovanför skrivit allt som jag tänkte=) hahahaha skämt å sido, ingen stress med inläggen, se till att allt är frid o fröjd i hemmet...

  Ha det

  Skrivet av sebbss — 21 Sep 2009, 08:05

 2. Jaså du tog bort texten ovanför...

  Skrivet av sebbss — 21 Sep 2009, 17:09

 3. Det finns värre arslen att nosa i än JG´s. :)
  Lycka till.. med allt, även sömnen! Den är viktig på sitt sätt.
  //Mie

  Skrivet av Mie — 23 Sep 2009, 14:28

 4. Läser din bok nu och den är riktigt bra skriven och gillar partiet i början när du tar din tjejkompis på en sväng genom ditt liv den skrivningen är superfet!! Tungt att läsa biten med din son när ni skiljs åt på vägen och går åt skilda håll...FY FAN men så är det när man själv har en son och tänker tanken att behöva gå igenom den skiten du gör...FY FAN!! Halva boken kvar så jag läser på och ger en helhets resention av den när jag är klar...Take Care!!

  Skrivet av Micha Greken — 26 Sep 2009, 01:22

 5. Tjena. Har nyss läst ut din bok. Det är tunga grejer får man säga! Jag som föregående talare gillar hur du skrev ditt liv i någon sorts rivy i början. Bra jobbat och kämpa på. Hoppas snubbarna läser och inser att ni kan göra upp i godo. peace out.

  Skrivet av Robban — 26 Sep 2009, 15:52

 6. tjena wanted! håller på att läsa boken nu mkt bra;)!

  men kommer det ngn mer matt elr:P!

  Skrivet av niklas — 26 Sep 2009, 18:26

 7. Jag håller på integriteten, det vet du, jag har mina skäl, och säkert du också. Men plötsligt såg jag dig kommentera rånet i expressen och det kändes som du inte var så nogrann med din integritet längre, men jag kan ha fel.

  Är du någon av dessa sju rånare och om inte kan du kommentera dessa personer lite.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5861279.ab

  Skrivet av NoName — 27 Sep 2009, 03:10

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor