Blogg gratis Logga in

WANTED

08 Sep, 2009

wanted | 08 Sep, 2009 | Youtube och foton | (2197 Läst)

SVT and DN

Recension i SVT och vad trött jag är.. helt slutkörd efter DN

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Det bor en story i alla. Ett bagage som sagt och idag har jag haft ett möte med DN. Fem hela timmar tillbringade vi tillsammans. Är helt slut men det kändes verkligen bra och sedan så blev man recenserad på Svt. Såg precis det inslaget och visst jag fick en trea och jag är oerhört stolt för det. Visst önskade man säg mer, men som debutant så är jag jättenöjd. För ja, jag tycket han som recensera dock tala mycket varmt om boken och även om min framtid som författare. Ja ni får bedömma själva.

Och imorgon vill Stockholm City igen göra ett inslag. Denna gången en telefonintervju. Ja, tur att man inte är långsint. Är helt slut nu och väntar samtal från förläggaren men att bli jämförd med Jens Lapidus.. kan det kännas bättre? Och riktigt långt inslag var det också på Svt. Mycket bra, mycket bra.

Tack för kommentareran men jag pallar inte just nu skriva mer är helt slut efter DN. Titta på det här istället. Ni får ursäkta att jag skriver lite och så men ja.. det är turbulens nu känns det som. Ska snart skriva om hur jag tyckte mötet med DN var. Men som sagt. Looki looki on this .. så länge.

Tryck här, SVT och ni får först titta på vädret.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. haha, fan, boken är bra bättre än den där recensionen. fan va han svamlar och sammanfattar allt upp och ned.

  Skrivet av per — 08 Sep 2009, 14:52

 2. Oj oj oj.
  Ledsen, har inte skrivit på en vecka, men legat däckad i flunsan.

  Nu har jag streckläst boken. Köpte den i morse.
  Vart ska man börja då?

  Många av historierna känner man ju såklart igen via bloggen, men det som man inte redan läst.
  Satt som förstenad. Språket var detsamma som man lärt sig att älska under det året man följt dig. Riktigt bra att du stannat vid det.

  Det känns som att jag lärt känna dig ännu mer, det är väl lite så... Alla känner apan och apan känner ingen.

  Skulle va intressant att veta hur mkt du har ändrat på egentligen, eftersom att reportern på aftonbladet inte kunde hitta ett skit i sina arkiv. Då måste ha blandat hejvilt. Fattar ju såklart varför men det hade varit intressant att veta.
  Fast, jag har för mig att du någongång har skrivit att det va många år sen du hade kontakt med Danny och att du trodde han dött. Men så verkar ju inte fallet vara om han hängde med dig ut till Arlanda?

  Har du fått ngn feedback av några som figurerar i boken? Volkan, Danny, Skräpet osv?
  Timo verkar ju finnas kvar, ingen av dom som är orolig att bli igenkända?

  Antar att du till viss del har skrivit boken för att rentvå dig själv, hur har det gått? Har du fått ngn info från grabbarna som jagar dig?
  Med tanke på att du har fått rätt mycket uppmärksamhet i media så lär din bok ha nått fram till dom...
  Många frågor, antar att du inte är helt taggad på att svara på dom öppet, säg det då så mailar jag istället...

  Hursomhelst, högsta möjliga betyg till boken. Fast trots allt är jag lite partisk och ser inte med så kritiska ögon då jag verkligen sett fram emot det här, lååang tid. Men jag måste ändå säga att du infriar förväntningarna med hästlängder.

  Stort tack igen för att man fått va med på redan under så jävla lång tid.

  /Henrik (den samme som alltid)

  Skrivet av Henrik — 08 Sep 2009, 16:26

 3. Har precis tittat på recentionen och jag tyckte den var bra och att du ska vara jätte nöjd, det han sa är mycket likt mina egna tankar när jag läser din bok just detta att du håller tillbaka mycket, så precis som han så tror jag att din nästa bok blir ännu bättre, bara du behåller ditt språk.
  Bra jobbat!
  Men det har ju vi här på bloggen vetat hela tiden att folk skulle vilja läsa boken.

  Skrivet av Marie-Louise — 08 Sep 2009, 21:40

 4. vet inte om jag skrev e-mail adressen rätt så gör ett nytt inlägg lite intresserad av kläder från Thailand så kontakta mig

  Skrivet av tokrave — 09 Sep 2009, 01:14

 5. För det första: tokrave, kan du vänligen hålla käften om dina förbannade jackor? Varför tror du att han skulle vara intresserad av ditt erbjudande? Lämna kommentarerna till kritik och input, ragga klädkranar kan du göra någon annanstans.

  Och Wanted, det måste kännas jävligt stort att se den där recensionen, va? Den var ju helgrym och gav en väldigt bra bild av innehållet. Liknelsen med Lapidus är ju rätt stort också, den kopplingen drar man iofs rätt naturligt, men ändå. Grattis!

  Skrivet av Gf — 09 Sep 2009, 23:27

 6. Gick företaget du hade inom bygg bra? Har du haft fler företag? Eller bara varit inom byggbranschen?

  Du reder ju ut detta vilket duvet själv, gäller bara att hitta utvägar. Hittils verkar det gått galant iallafall!:)

  Hoppas du ägnar tid åt din son sen och inte hoppar på racet igen!

  Skrivet av Sjakalen — 10 Sep 2009, 19:18

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor