Blogg gratis Logga in

WANTED

07 Sep, 2009

wanted | 07 Sep, 2009 | Youtube och foton | (2518 Läst)

Fotos and problems

Lite bilder idag. Var tvungen att twista upp lite annat.. och imorgon är det DN.

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Lägger in några korta ord idag. Var lite strul här med Nam men det löste sig. Eller ja, ni vet ibland så orkar man inte och världen runt omkring än faller liksom. Vissa dagar djupare än vanligt. Men nu är det ok och det har allt med den ovisa framtiden eller bristen på framtiden att göra och att känna att inte räcka till – för sin son.

Så det var lite tyngre atmosfär här idag. Fick lösa det med att snacka lite djupare och vi talade lite ”bok”. Jag visade henne att jag etta på W&Ws litst fortfarande och förklarde lite mer ingående om vad boken kanske kan leda till. Efter ett tag blev det bättre och hon begav sig till skolan. Nu sitter Lillikillen här och tittar på Scooby Doo och jag skriver lite bok och mejlar. Men imorgon är det dags för DN och jag har förbett mig lite. Fått lite råd och så. Men jag känner mig trygg. Känner en trygghet i ärligheten som jag kommer lägga fram och även att jag rakt av kan säga ”Det vill jag tyvärr inte tala om”. Det ska både blir väldigt spännande och nervöst. Första personen från Sverige som jag träffar här i detta sammanhang. Desstuom var det bra länge sedan jag snacka med någon live i huvud taget. Vi ska äta/fika och sedan gå en promenad i mina kvarter. Håll tummarna om att det ska gå bra.

Så jag har förberett för det en smula och ja.. så tiden har runnit iväg idag, har inte hunnit skriva fortsättningen på ”Galna”. Väntar dessutom på en uppdatering från förlaget. Har fått MÅNGA mycket varma ord om boken hittills och det känns skönt. Riktigt skönt. Men det är nu det börjar och jag kommer göra allt och då menar jag ALLT för att kämpa för att kunna fortsätta publicera. Lägger ut lite bilder idag istället då jag inte hunnit skriva. Bilder som är tagna på min resa här i Thailand. Måste natta tidigt idag då mötet imorgon är relativt tidigt. Brukar ju sitta långt in på morgonen och skriva men vill vara fresch i pallet imorgon.

Foton

Självklart måste man titta på thaiboxning någon gång när man är här. En arena djupt inne i Bangkok. Men det var för mer än ett år sedan.

---

En skolklass nära gränsen till Laos. Ute i Ingemansland. De sjöng faktiskt för mig då jag fyllde år. Var där av en ren slump för att jag skulle låna internet och de visade mig runt, spela fotboll m.m.

---

Såhär kan det se ut på en av Bangkoks klädesmarknader.

---

Taget vid kusten i början när jag kom hit så åkte min dåvarande tjej och jag ofta ut till vattnet. Hade råd då.

---

Taget på min gata en vanlig eftermiddag.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

 1. Tjena!

  Första gången jag skriver här, kanske beror det på att min verklighet är så långt ifrån din. Men jag har verkligen fastnat för allt som du har vart med om, sånt man själv bara ser på film i sin trygga lägenhet.
  Men har ivf följt bloggen från början och spänningen har hållit mig kvar ständigt väntandes på nästa inlägg.

  Är kul att se hur din förmåga att använda det skriftliga språket växer.

  Har nu beställt två ex av boken. Tänkte ge ett av dom till en vän som jag tror kommer uppskatta det mycket.

  Lycka till med försäljningen nu och ge oss mer av BRÖDER.
  Mvh Håkan

  Skrivet av Håkan — 08 Sep 2009, 00:32

 2. Tja

  jag har vid det här läget läst alla dina inlägg, vissa fler gånger än en. vissa har jag kommenterat oxå.

  nu är ja klar med boken. familjen var på besök i Berlin där ja bor o hade med sig den. jag kan ju bara läsa utifrån en rätt gedigen bakgrund här på bloggen, men ja måste säga att ja har nog inte läst en bok så snabbt på flera år. jävlar va ja fastna. visst. den är ju neggo till tusen men kunde inte släppa den alls. o ja är förvånad över att det är så många stories här som inte var med i boken så du måste ju ha material för minst en till.

  ja blir lite orolig dock. ska inte sälja slutet på nått sätt, men alla här vet ju att du stack pga trubbel. det låter ju onekligen rätt illa. hur stabila är de där grupperna? vissa kan ja tänka mig att det är en del omslussning av folk i, och om nog tid går, kommer blodsuget att tappas av? du verkar ju ändå känna ett par som sitter med ganska bra kontakt med dem. o då inte bara han du kallar andy.

  hur som helst. ja tycker boken va grym. det enda som stör mig är att du får lite beröm o status för det här, vilket i sig inte är nått dåligt, men tänk dig lasse som går på linjen o som känner att det schysstaste man kan va är x gangster med lite stjärnstatus. fast för att komma till x krävs ju en del gangstrande innan...

  hur som helst. bra jobbat! jag hade står behållning av boken.

  pax out.

  Skrivet av Per — 08 Sep 2009, 13:17

 3. Tja åter igen grym bok om du fortfarande har lite ed hardy grejer samt andra märkes kläder kan du väll kontakta mig via email ;)

  Skrivet av tokrave — 09 Sep 2009, 00:11

 4. jävligt bra bok!!

  Skrivet av jakobsberg — 29 Sep 2009, 18:32

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor