Blogg gratis Logga in

WANTED

03 Sep, 2009

wanted | 03 Sep, 2009 | Huvudkategori | (1620 Läst)

D Day

Och det var time o ja.. skit ska skit ha..

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Jaha. Och så var det Dagen med stor D. Men skit ska skit ha. För självklart så igår kväll slog mitt internet igen, det brukar göra det då och då och jag tänkte: ”Tillfälligt bara”. Trodde den natten skulle bli olidlig, men jag somnade så fort jag drog igen gluggarna och la huvudet på kudden. Någon gång efter midnatt. Vaknade och tryckte på datorn. Vi ligger ju fem timmar före här i Thailand så jag visste att inget hade hänt där ute i cyberspace. Inte än. Men internet funka fortfarande inte. Slängde vatten i ansiktet, klev i tofflorna och klev ut. Ner till hyresvärden och klaga, irriterad för att jag ville stå vid mitt enda fönster ut och kunna surfa runt – trycka uppdatera lite här och där som en brinnande iller. I korridoren stod en snubbe och fixade med en låda på väggen som ska ha att göra med det trådlösa internet.

”Someting wrong?” frågade jag.

Han tittade på mig.

”Not work, server not work”.

”When it work again?” var min följdfråga irriterad.

”I dont know, today, tomorrow.” Och så ryckte han lätt på axlarna.

Fuck, tänkte jag. Dagen D och så inträffar de här. Kunde inte träffat sämre. Fortsatte ut och ner till seven. Köpte en kaffe och kilade bort till internet Cafet, pynta för en halvtimme och kollade. Klockan var inte ens fem i Sverige men jag skickade lite mejl till farsan, förläggaren och kikade runt lite. Kändes handikappad, fan inte idag.

Nu sitter jag här i kvarten och skriver. Klockan börjar närma sig åtta svensk tid och inget nät fortfarande. Får Usbea detta inlägg och gå ner till internetcafet igen och trycka ut det sen. Väntan är olidlig och hela dan kommer vara nervvrak. Har fått ett mejl från syrran som jag inte snackat med sedan jag stack till Thailand. Hon har läst boken och tycker den var imponerande bra. Nämde jag att DN är på G hit. I början av nästa vecka så kommer jag möta en av deras journalister här på plats. Hur tungt som helst. Tungt på ett positivt sätt. Ska fila på det hela och vi två har haft lite mejlkontakt.

Stockholm City blev ju uppskjutet tills idag. Så alla nollåttor kan ju bläddra den. Fan, irriterad idag för att nätet inte funkar. Fattas bara att datron skulle slå off helt. Jag vill ju veta! Ja, ja.. take it slow now.

Har faktiskt börjat läsa boken själv. Trodde jag skulle kasta mig över den när jag fick den och läsa från A till Ö men jag har bara bläddrat i den men nu läser jag den från ruta ett. Mäktigt. Senare idag ska jag lägga ut en recension här på bloggen som är skriven av Mats Karlström, den kommer under svensk eftermiddag. Har själv läst den redan nu och ja.. ni får se.

Nä får ingen ro. Speciellt nu när jag inte kan se vad som händer. Så fort de kickar igång nätet igen så blir det surfa för fulla muggar men nu kan jag inte göra så mycket. Slänger ut det här och återkommer snart. Antignen under eran eftermiddag med Mats recension eller tidigare om... ja fan varför idag! Måste hitta på något för att inte gå upp i atomer. Ska nog köpa mig en glass och ta världens längsta promenad kanske.

Hörs snart alle!

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

  1. Welcome to Thailand. Det är märkligt hur man kan se så olika på saker och ting. För oss är Internet oerhört viktigt, både för jobb och vardag, men för thailändarna kan Internet gå ned i en hel stad och ingen klagar på det, förutom jag.

    Tror det är 3 gånger säkert jag åkt ned till Internetbolagets serverhall och krävt att de ska starta om servern. Sista gången startade jag om den själv.

    De brukar också säga, när jag ringer, är Internet nere, vi hade ingen aning, det är bara du som har ringt.

    Thailand i ett nötskal!

    Skrivet av NoName — 03 Sep 2009, 12:08

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor