Blogg gratis Logga in

WANTED

22 Aug, 2009

wanted | 22 Aug, 2009 | Huvudkategori | (1325 Läst)

Weekand only weekend

Och så var det lite halvfart här.. så där en smula helg.

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Ja och så var det helg igen

Men eftersom jag inte har några rutiner så – it dosen´t matter. Dock så pulas det helgaktiviteter även här, utanför min kvart. Folk tvättar sina bilar, sitter en liten längre stund i skuggan och det ligger en smula helg på gatan. Skrev inte igår, hade en dag där jag fick mycket annat gjort. Rensade bort saker som jag skulle gjort för ett tag sedan.

Det har kommit in en del bidrag i tävlingarna och det är kul. Ska under morgondagen lägga ut lite Tatuerat Bröder och just nu är det marknadsföring som är på väggen. Jag kommer nog inte skriva någon mer Matt – just för tillfället men senare. Dels för att jag fokuserar hårt på ”Wanted hem nd” nu den närmaste tiden men också för att jag egentligen är lite för spänd kanske för att tänka helt hundra. Kan det vara så? Har de senaste dagarna gjort dumdristiga ting som är tecken på att mina tankar flyger utan koppel. Tex så gick jag ner till seven och köpte en slags tortelini, fast ändå inte tortelini. Större pastaknyten med annat innehåll än köttfärs. Undra förresten om det är pasta? Ja men vilket fall som helst så peta de hål i plasten och micra maten varm. Har ingen egen micro så de värmer den där och sedan knata jag upp till mig. Sprätte upp plasten och det hela ligger i en liten öppen förpackning i plasten, så jag tog ut förpackningen, tog fram en tallrik och hällde ner maten i soporna och la förpackningen på tallriken. Gör man något sådan är man snurrig som sagt.

Nam städer för fulla muggar och jag sitter och googlar en jäkla massa om allt möjligt för att få nya vinklingar om olika saker som kan gynna min bok. En som jag har lärt känna här på nätet den senaste tiden och som är en fd redaktör och nu frilansjournalist ska läsa min bok nu i veckan och så fort han är klar, ska han lägga ut en recension då. Helt ocensurerad men tycker han boken är bedrövlig så dyker det nog inte upp någon recension. Då blir det plötsligt strul på min mejl. Men jag tänker i olika banor som att ta kontakt med olika personer som jag kan kanske klia rygg och få ryggen kliad. Kända som okända.

Senare på kvällen

Ja, nu är det senare och bredvid mig ligger lillkillen och Nam och försöker sova och jag har förmodligen en sömnlös natt framför mig, men tillbringar den att skriva. Funderar mycket på just skrivandet som verktyg och det är väldigt, väldigt svårt att livnära sig på att skriva. Speciellt idag när tiderna förändras med e-böcker och nätet. Men det hindrar inte den kreativa att tjäna stålar på just sitt skrivande. Man kan på flera sätt få in slantar än ett traditionellt sätt. Det få som klarar att leva på att släppa böcker av skaran som debuterar är mycket mycket liten. Det gäller nog här att vara nyskapande. En bok är ingen bok men en mega chans att fortsätta. Förmodar att de flesta på något sätt lutar sig tillbaks när de debuterar och förlitar sig för mycket på sitt första ”verk”. Nej, här ska slitas ord och släpas meningar tills folk spyr på mig och då får man kanske ändra vinkling.

Men ibland behöver man paus och några lediga stunder. Som igår och lite som det vakuum som jag idag befinner mig i, fram till debuten. Någon vecka på halvfart och sedan kommer jag nog sitta där den 3 september som på julafton men det händer egentligen inget speciellt här i kvarten än att jag snackar med min förläggare och kanske får lite info. Ska fan då knäcka en bira varje fall här på balkongen och börja läsa min egen bok. Nä det var lite kort bara. Hörs imorgon. Trevlig Lördag på er!

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Håll i hatten W, eftersom jag inte kan skriva vettigt och inte har poesi i blodet så försöker jag på tredje chansen istället.
  Blir det bonuspoäng ifall man svarar utan att söka i bloggen?
  Har ju läst från inlägg ett och tror jag klipper minst hälften av svaren utan att söka. Men å andra sidan så ökar man kanske chansen ifall man läser sträck i bloggen bakåt?

  Skrivet av P — 22 Aug 2009, 20:17

 2. Tack det samma:)

  Skrivet av Marie-Louise — 22 Aug 2009, 20:48

 3. tjena Wanted,
  nice weekend på dig med,lustigt egentligen,du längtar antagligen hem till svedala och här sitter jag och hade gett hur mycket som helst för att sitta nere i thailand..om jag hade "medel" att genomföra det med...

  Skrivet av Seppo — 22 Aug 2009, 21:06

 4. Tjena "David Larsson"

  Har skummat igenom dina bloggar här nu på morgonkvisten, och jag kan bara säga att, jag längtar tills boken din kommer ut, precis förbokat den på bokus, låter jävligt tufft att bara lämna sverige som du gjort, kan inte tänka mig att det är lätt :/

  Ha en fortsatt trevlig helg btw :)

  Skrivet av Andrée — 23 Aug 2009, 10:32

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor