Blogg gratis Logga in

WANTED

20 Aug, 2009

wanted | 20 Aug, 2009 | Huvudkategori | (1274 Läst)

Not Build for this - 14

Ja nu är det 14 dagar kvar och jag behöver kanske öron och ögon och en lång promenix

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Torsdag idag och nu är det exakt två två veckor tills boken släpps. Alltså in får ursäkta om jag tjatar listor och boken men det är stort för mig och jag har inte så många att snacka om det här. Men idag såg jag att jag hoppade upp några pinnar på Wahlström & Widstrands lista av mest sålda böcker till återförsäljare de sju senast dagarna. Börjar ju blir riktigt nervöst redan nu, fan hur ska man palla den närmaste tiden egentligen. Må hända jag är eller var byggd för och tyckte utpressningar, rån, indrivningar och annat skit, gav kickar – men det här slår fan allt med hästlängder.

Just idag, så berättade min förläggare, att det sitter runt hundra personer som är mediarelaterade och läser min bok. Helt amazing på något sätt. Ska bli intressant att se om någon av dem skriver en recension. Snart ska förläggaren och och en annan på förlaget göra en intervju med mitt ex som jag har barn med och Timo. Det ska bli intressant och de ska lägga upp en video på internet och sprida till media. Ja, usch vad ska detta ta vägen och här sitter man i fyra små väggar helt på öde ö och har bara nätet som fönster. Så ni får gärna vara mina öron och ögon där hemma och berätta om ni ser eller hör något. Tex skulle jag aldrig kommit över den där Stockholm City krönikan om det inte var för att någon flagga på. Så om ni skulle läsa något så släng gärna in en kommentar eller mejla.

Och på tal om mejl så skulle jag egenteligen ha en mejldag igår men den dagen drogs över av annat. Så idag får jag ta mig i kragen och mejla till alla som har mejlat mig. Det har varit en del nu och jag försöker med tunnelseende skriva så mycket som möjligt på min nya bok. Vi talade nämligen lite om den också – jag och förläggaren.

Det efterfrågades en tävling för de som inte kan skriva. I oför sig så tror jag bara det handlar om att våga skriva. Fan, när jag slängd ut mitt första blogginlägg så kunde jag knappt stava till kriminell. Men jag kanske fnular ut en tävling som handlar im inte skriva. Har en ide. Men försökt, våga slänga ner några rader i tävlingarna. Det kommer förmodligen inte komma in så många bidrag så chansen är ju stor att man vinner.

Idag, så ska jag ta mig i kragen som sagt och skriva mejl men innan det ska jag ta en lång promenad. Tatuerat Bröder kommer senare och får jag klart den andra tävlingen också så petar jag ut den. Det var lite bara men vi hörs snart. Nu ska jag ner och köpa en java, ta en cigg och en lång promenix. Swim it.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Mina självinspelade youtubeklipp

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

  1. Haha gott att du har fått lite glädje och spånning i din nuvarande tillvaro (som inte är våld). Bara så du vet så är det fler än du som väntar spånnt på boken!

    Skrivet av Dunno — 22 Aug 2009, 02:46

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor