Blogg gratis Logga in

WANTED

15 Aug, 2009

wanted | 15 Aug, 2009 | Huvudkategori | (1311 Läst)

Short weekand words

Några ord bara..

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Igår kände jag mig prima, tip top och skrivandet flöt på. Idag pekade kurvan ned. Vet inte varför men på något sätt när jag vaknade var det inte som morgondagen. Snacka med Sofia på skype och hon tjata promenad och rutin. Hon har rätt, ut och rör på mig mer.

Återigen tack för kommentarerna. Jag kommer under svensk kväll lägga ut lite mer av T Bröder, bara så ni vet. Men idag har jag bara slappat framför lite tv och film på datorn utan att egentligen se. På måndag så kommer nog min förläggare tillbaks, tror hennes semster slutar då och därefter ska vi ha ett samtal på telefon. Då ska jag bli uppdaterad lite, var ett tag sedan jag fick något info hur det går, sommaren har varit i vägen om man säger så. Men när jag googlar på ”Jag är Wanted” och kollar över butikerna som lagt in boken i deras sortement så är de många, riktigt många.

Det har ju kommit ut ganska så många böcker nu på sista som är i crime – genren. Vi har ”Peter Rätz”, ”Insidan” av Liam och ”Stockholmssyndromet” om normalmsdramat. Sedan ”Blodsbröder” och tillslut ”Bmw-ligan”. Ingen av dessa har jag läst och några kanske inte haft debut än, men om någon läst någon av dem så skrik gärna till och berätta vad ni tyckte. Tror dock att det inte är till nackdel att dessa nästan kommit ut samtidigt som min bok, utan mer till fördel för att väcka intresse i området. Vad jag hört så är vissa av böckerna väldigt tama skrivna, platta och någon nämde att Liam är gammal skåpmat och även Stockholmsyndromet. Själv så har jag ingen aning men jag tror som sagt att det är fördela att det kommer ut flera böcker om detta nu. Känns lite som Jens Lapidus banat väg på ett sätt. Men dessa är ju självupplevda och Jens är ju fiktiva. Vi får se var hösten tar vägen.

Tänkte bara flagga på att jag lever men jag kommer inte skriva så mycket här idag. Försöker skriva så mycket som möjligt på ”Wanted hem nd” och jag har kommit lite mer än hälften. Håller på att läsa upp allt muntligt nu för mig själv för att förbättra den. Skrev om det inledande stycket och kommer kanske under morgondagen lägga ut det. Först har vi en prolog och sedan en inledning, därefter börjar kap 1. Kanske blottar det stycket jag får se.

Nä hörs snart, ska ta mig i kragen och fortsätta jobba nu. Förresten nu har Jari som håller i sidan sätt till så man kan se vilka som är de senaste kommentarerna, efter min förfrågan. De finns till höger. Tack Jari! Trevlig helg på er alles!

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Trevlig helg!
  Om man får önska vad som komma skall så önskar jag någon sann story när ni körde eko.
  Jag, liksom de flesta, gillar actionstoryna skarpt. Men även eko är förbannat intressant att läsa. Var ju en del i början ang det, men det kanske inte fanns intresse för sånt?

  Ha en trevlig helg!

  MVH P, som läst från början

  P.S kommer det finnas någon möjlighet att få boken signerad när man köpt den? ;-)

  Skrivet av P — 15 Aug 2009, 13:22

 2. Mai lum Brothers!

  Skrivet av NoName — 15 Aug 2009, 21:11

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor