Blogg gratis Logga in

WANTED

11 Aug, 2009

wanted | 11 Aug, 2009 | Huvudkategori | (2003 Läst)

Cant sleep must eat - Fatti

Ja fan är det så här det känns att inte kunna domna.. snacka med mor om AB och gäsp en Fatti

”Huvudkategorier”- skriver jag om mitt liv och mina tankar. ”Om skriva” – om skrivbranschen och recensioner bla.”Matt” – är fiktiva crime storys. ”Tatuerat Bröder” – försmak på en fiktiv bok jag skriver. ”youtube och bilder” – som det låter

Somna vid sju på morgonen och vakna vid tio, tre timmar sömn. Skitbra, not. Ljust ute och jag kände verkligen hur trött jag var. Ögonen kände som de vägde bly och en hinna av slitet kröp i mig. Ville inget annat än somna om, krypa tillbaks i drömmen, bara få slappna av och sjunka in i något mörkt. Men det gick inte.

Upp och toa. Hela lägenheten låg i ljust sken som slog in, bröt sig in från de stora glasdörrarna och förstörde. Brukar aldrig ha svårt för att sova tidigare, oavsett ljus men nu kunde jag inte hur mycket jag ville, kände bara det. Har haft svårt den senaste tiden att få ordning på sömnen, sovit ryckigt som en jävla tjackpundare som dansar vals. Hatar att känna mig så där jobbigt trött så hjärnan segar ihop. Kan inte få fokus på texten då och det blir lätt att man surfar iväg i något onödigt ut i cyberspace istället för att få saker gjort.

Det är någon mamma dag på lillkillens skola idag så Nam är med honom i skolan och de kommer hem vid fem tiden ikväll och då måste jag fan vara pigg, för Nam sticker då till sin kvällskola och jag tar hand om lillen. Saknar Jack nu när jag snackar om lillkillen. Klockan är snart fem på morgonen i Sverige och han borde ligga och sova om han inte lanar som de gör ibland. Sitter uppe ett gäng tjugofyra med datorerna ihopkopplade och spelar. På teven rullar skit och nu när gäspninarna är flodhäst måste jag fan försöka knoppa...

Nä det gick inte försökte några timmar att knoppa men inte då. Snacka med min mor på skype och vi talade lite om artikeln i AB, men varken hon eller farsan hade läst den. Men jag förklade och snacket gick bra. Det kändes skönt och jag ska nog mejla mina syskon också som jag knappt pratar alls med. Syrran var bra länge sedan, innan jag stack till Thailand. Men borde nog mejla dem också och ja berätta lite. Usch tungt men så är det. Så det är bara att göra det.

Tack för kommentarerna och mejlen! Har fått en del mejl från folk som börjat läsa bloggen nu och mejlen uppskattas enormt. Korta som långa ord. Blev faktiskt överrakad att jag fick så mycket stöd. Än har det bara varit uppmuntrande mejl. Men som jag nämde till någon över skype att jag kommer få ta mycket annat ockå och det är helt okej. Jag menar var person måste få ha sin åsikt och jag har varit en stor skitstövel som Svante skev i AB. Så lite skit måste jag få.

Nu skriker magen efter käk så snart blir det lunka ner till seven och det blir väll någon macka och kaffe och sedan skriva. Ska få ihop ett inlägg till Crimenews idag också. Sedan lägger jag ut forts på Tatuerat Bröder senare idag, under svensk efermiddag. Från det ena till det andra, läste att det var tsunamialarm i natt på aftonbladet. Man kanske ska slänga in en dödsförklaring, he he.. ”Torpeden som hoppade av, gömde sig i Thailand, skrev en bok och dog i innan den publicerades av Tsunami”.

Nä nu måste jag fan äta håller på att tyna bort. Hörs sen! Förresten tog ut min kamera på pantbanken för någon dag sedan och nu fick jag fan äntligen en bild på Fatti – hunden om ni kommer ihåg som följde mig. Inte under hans bästa stund kanske men he he.. tagen från min balkong. Tyvärr inte nyllet men han är faktiskt kriminellt fet måste jag säga. En riktig tjockis mot alla andra slitan magra byrackor som springer omkring här.

fatti

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Haha, vilket sammanträffande! Jag tänkte på Fatti igår, faktiskt. Undrade hur det var med honom, uppenbarligen är han inte svältfödd i alla fall.

  Ser fram emot nästa Bröder-del.

  Må väl!

  Skrivet av Gf — 11 Aug 2009, 15:14

 2. hmmm, Fatti kissar som en tjej =)

  Inte många dagar kvar nu W...fan va grymt, vilken jävla resa!!

  Skrivet av Earthbridge — 11 Aug 2009, 17:20

 3. Ja fy fan, hunden har inte behövt svälta iaf! Regn här i nollåttan hela dagen, hoppas det skiner hos dig.

  Skrivet av N.H — 11 Aug 2009, 18:26

 4. Earthbridge - ja du en resa som är svår att föklara. Och snart är det ... usch vågar knappt tänka på snart. Spännande som tusen. Fatti får kanske bli Fattina eller så e han så tjock så han inte orkar lyfta på grisbenen.

  GF - Så du tänkte på grisen he he.. Jo, angående din kommentar om berättar rösten så jag kan dels hållam dig. Men jag har som sagt två varianter av Tatuerat och det är lite expriment över det hela. Vill ju utvecklas och hitta nytt. Jag blev faktiskt inspererad av filmen Rocknrolla och la till en berättar röst men den har ytterligare en funktion. För det första så kommer den, om jag minns rätt, var ju ett tag sedan jag skev det, att avta lite. Men längre in i boken som ni kanske inte får läsa här - så kommer boken gå över helt i "Jag-form". Av olika anledningar.

  Boken är en serie på tre och i första boken så kommer man få följa ur Zorros ögon efter ett tag och i tvåan en av börderna och i trean en annan av bröderna. Men vi får se.... man vet aldrig vad som händer..

  Skrivet av Wanted — 11 Aug 2009, 18:30

 5. N H - nu e det nattsvart men det är helt okej, lagom med sol på dagarna! Förjävligt här när det är skållhett men det kanske inte man ska säga..

  Skrivet av wanted — 11 Aug 2009, 18:33

 6. Just det, tidsskillnaden =)Har du möjlighet att utforska Thailand alls el är det för nojigt? Du befinner ju dig i ett fantastiskt vackert land.

  Skrivet av N.H — 11 Aug 2009, 18:47

 7. N H - nu sitter jag på samma fläck hela tiden, inge deg men tidigare har jag varit runt lite och till alla konstiga ställen faktiskt. Olika äventyr som har många olika sidor.

  Skrivet av wanted — 11 Aug 2009, 18:57

 8. Tjena wanted,
  kul med en bild på fatti,har undrat hur han ser ut,ser ut som han har/haft det bättre än många människor där nere...

  Skrivet av Seppo — 11 Aug 2009, 19:33

 9. Hoppas du tar en bättre bild nån gång så man kanske får se nyllet också, skulle uppskattas hehe

  Skrivet av SB — 11 Aug 2009, 20:21

 10. oki, måste vara riktigt drygt... Ha en så bra dag som du kan =) vi hörs

  Skrivet av N.H — 12 Aug 2009, 07:35

 11. Tjenare, jo du har inte funderat på att göra en film om ditt liv efter det här? om nu boken slår bra, skulle va sjukt nice o se..

  Skrivet av sebbs — 12 Aug 2009, 15:17

 12. Jag tror Fatti kan vara väldigt sjuk och inte fet...han kan ha en parasitinfektion som gjort att han svällt upp sådär eller så :(

  Skrivet av vincent — 15 Aug 2009, 19:04

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor