Blogg gratis Logga in

WANTED

09 Aug, 2009

wanted | 09 Aug, 2009 | Om att Skriva | (2248 Läst)

Wanted AB

Jo, slänger in lite tugg här kort. Imorgon blir det Tatuerat och lite mer.. men håller på med att överleva om man säger så...

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Ja se hallå.

Tyvärr så har jag inte skrivit så mycket här men imorgon så börjar vi bland annat med boken ”Tatuerat Bröder” plus att jag dagligen ska skriva några ord. Har inte bloggat av flera anledningar. Dels för att degen är så skrammel att jag försöker hitta på lite stuff vid sidan om, lagligt då då, så vi kan få mat för dagen. Och dels för att jag hade en del i skrift att ta igen sedan jag blev sjuk.

Håller ju på att skriva fortsättningen på ”Jag är Wanted” och ska skicka in den ganska så snart till förlaget. Men det funkar här och man ska inte klaga allt för mycket. Jag lever om man säger så. Samtidigt som jag skriver så har jag på olika böcker i bakgrunden och lyssnar med ett öra. Just nu spinner ”Den som dödade draken” i bakgrunden av Leif GW. Deckare, har skrattat en del, gillar hans bittra humor. Och skratt förlänger ju livet har någon sagt till mig.

Sedan så var det en artikel i Aftonbladets söndagsbilaga idag. Om mig och min bok. Tre hela uppslag om någon kanske märkt det. Sex sidor, bra jobbat sa Evert som scanna in tidningen åt mig. Själv hade jag ingen aning om att det skulle komma idag. Men den var helt okej, tycker jag. Lite action och blod, och AB ska ju lyfta fram den sidan. Den djupare sidan kanske någon gång dyker upp i DN eller någon annanstans. ”Torpeden som hoppade av” – jo, har faktiskt aldrig sätt mig som en torped men i vissa sammanhang så kanske det stämmer. Jag menar får man betalt för att bruka våld så.. ja.

Ni som mejlat mig tidigar när jag var sjuk. Svar kommer inom kort, har lagt fokus på min andra bok nu för jag halka efter så jävla mycket när jag vart sjuk. Måste få tillräckligt skrivet tills om två veckor. Sorry foks. Men mejl kommer.

Kommer imrogon lägga ut artikeln för jag tror inte man kan hitta den på internet. Men spring och köp Aftonbladet nu och bilagan. Imorgon som sagt så kommer Tatuerat Bröder och även ett längre inlägg om dagsläget. Samtidigt som jag inte kan beskriva några smaskiga detaljer om lite grejer, men det händer lite som är till min fördel faktiskt. Det skriver jag dock i andra boken..

Hörs imorgon simma cool.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Tjena Wanted,
  läste faktiskt Aftonbladets bilaga idag,inget nytt för en annan som varit med från ruta 1,men det ska bli kul att se hur det påverkar antalet besökare på din blogg:o)..

  Skrivet av Seppo — 09 Aug 2009, 18:22

 2. Jag är en av dom, som läste om dig i aftonbladet. Fastnade direkt för ditt sätt att skriva och förmedla ord. Har dock inte kommit såhär långt i din blogg än- Är inne på feb 09 =)

  Skrivet av N.H — 09 Aug 2009, 21:13

 3. Seppo - ja det ska bli intressant om artikeln har slagkraft.

  N.H - Tack för kommentarerna har läst dina andra också. Kul att du hitta hit och kommenterar. Välkommen!

  Skrivet av Wanted — 09 Aug 2009, 21:57

 4. jag läste om dig i aftonbladet idag. jag älskar värklighetsbaserade böcker, så din bok är en jag bara MÅSTE läsa! :D

  mvh Adelissa, 14

  Skrivet av ade — 09 Aug 2009, 22:35

 5. Hej Wanted!

  Som vissa andra här så läste jag också din artikel i bilagan idag, väldigt intressant.. ska börja läsa din blogg nu :)

  / Fredde

  Skrivet av Fredde — 09 Aug 2009, 22:51

 6. Fredde och ade - välkomna!

  Jag kommer lägga ut nästa inlägg under svensk kväll då en kille är inne på sidan från förlaget och håller på att lägga upp en bård - så det blir lite mer personligare här inne. Så jag är bannlyst från min blogg under ett antal timmar. Skulle jag logga in kanske det strular till det tekniskt om han är inne samtidigt dvs..

  Men snart så

  Skrivet av Wanted — 10 Aug 2009, 10:54

 7. Hej! Ville bara säga att jag läste precis artikeln i aftonbladet och blev nyfiken. Ska läsa igenom din blogg nu!

  Skrivet av Erika — 10 Aug 2009, 11:42

 8. Som flera andra här så läste jag artikeln om dig i aftonbladetsbilaga. Du skriver grymt bra och mycke intressant. Ska läsa igenom hela din blogg nu hade jag tänkt. Sedan är din bok som kommer ut ett måste att läsa känner jag, keep up the good work.

  Skrivet av Petronella — 10 Aug 2009, 12:07

 9. Hallå, jag läste om dig i aftonbladet, vilket många förmodligen har gjort nu.
  Jag fastnade direkt, så har nu läst igenom hela din blogg.
  Jag står helt klart på din sída och jag hoppas verkligen att du får komma hem till sverige snart!
  Och din bok, ja, den ska jag köpa. För du beskriver känslorna som du har så otroligt bra !

  Skrivet av Erica — 10 Aug 2009, 13:57

 10. Hej....läste artikeln om dig i Aftonbladet...bra skrivet...kommer helt klart att läsa din bok när den kommer ut.
  Kommer att fortsätta besöka din blogg.

  Hoppas att allt ordnar sig för dig till det bättre o att du snart kan komma hem till din familj.

  Kramen

  Skrivet av Aim — 10 Aug 2009, 15:23

 11. En annan har ju varit "true" ett tag... ;)

  Kul att du blir omnämnd i Aftonbladet (för något annat än t.ex värdetransporrån, haha), det är förbannat bra PR. Har dock inte läst artikeln, får väl vänta tills du har lagt upp bilder.

  Nu har hjulen börjat spinna på riktigt... :)

  Skrivet av Gf — 10 Aug 2009, 19:34

 12. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan inte sluta läsa din blogg, läste artikeln om dig i aftonbladet och sprang till datorn och sökte upp din blogg. Har dock bara hunnit läsa till oktober 2008.. Lite efter kan man ju säga. Jag har läst många bloggar men din slår alla tillsammans. Du skriver så jävla bra, jag kan inte sluta läsa. När tror du att du får komma hem igen? Lycka till med livet och sluta aldrig kämpa :)

  Skrivet av Frida — 12 Aug 2009, 13:24

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor