Blogg gratis Logga in

WANTED

03 Aug, 2009

wanted | 03 Aug, 2009 | Huvudkategori | (1233 Läst)

Soon Back

Ja, tillbaks imorgon - i fullt ös.

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Är på fötter nu. Har mest legat och vilat, andads ut och svettats bort febern. Gillar inte medicin och ännu värre läkare och sjukhus. Förmodligen så kräver de pass eller annan id om jag tar mig till sjukhus så det är också en anledning till att jag inte låter ett par vitrockar pilla på mig. Dessutom så är det ont i kassan så oavsett pris kan degen anvädas till bättre. Men nu på hugget igen och ska ta tag med skrivandet.

Man blir bara så jävla ynklig när man får något skit som drar ner förmågan till sängliggandes. Åt dock något elefantpiller igår som fick mig att må bättre. Nam tvingade i mig. Idag har jag kikat lite slappt på internet och lyssnat klart på några ljudböcker som jag laddat ner.

”Hanteraren” av Dick Sundevall, ”El Choco” och boken ”Infiltratören” av Lasse Wierup. Kommer lägga ut recensioner snart här på bloggen. Såg också en rulle under sängliggandet som hette ”Jonny Mad Dog”, rekommenderas starkt. Udda rulle, som dränker än i en bisarr verklighet och påminner om att det finns folk som har det helt jävla annorlunda. Det blir lite hackigt här på bloggen ibland men som sagt, alla puckar går inte rakt alltid när det är som det är. Tror jag har lite sämre imunförsvar nu när fodret inte är som det ska också så lätt att åka på något som sätter käppar i hjulen.

Men imorgon ska nästa avsnitt av Matt komma ut lite annat. Ska också skriva på Crime News och även spela in lite ljudfiler som förlaget vill ha. Nu när semestern börja ta slut för alla hemma så börjar det sakta rulla igen. Förlaget ska i mitten av denna månad intervjua ”Sofia”, mamma till min son Jack och Timo, en polare om ni kommer ihåg. Den snutten kommer också läggas ut här men också användas som underlag till media och återförsäljarna.

Bättre nu som sagt och åter imorgon - fullt ös.

Simma cool till dess.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

  1. Tjena Wanted,
    gött och höra att det är på bättringsväg,väntar spänt på nästa inlägg och även "Matt"..

    Skrivet av Seppo — 03 Aug 2009, 19:07

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor