Blogg gratis Logga in

WANTED

29 Jul, 2009

wanted | 29 Jul, 2009 | Huvudkategori | (1738 Läst)

Feverkick in my mind

Och vadå? Var är kudden i vilken säng.. water.. Thanks you. Nope, det var länge sedan han köpte en ny häcksax, fy fan vad det stank. Ha jag minns det som igår. Vilket år?

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Hallå i stugan. Ni får vänta på Matt någon dag. De här jävla febern kommer och går som man vore en svängdörr. Kokar ibland vilt och helt plötsligt känns det som man är på banan igen, så man dansar breakdans för sig själv. Men då, när man är mitt uppe i ”masken” och tricksar villt på klinkersplattorna sticker febern än och drar ut sladden helt.

Hakuna mantata eller vad fan det heter och så försöker man halvhjärtat skriva några rader men insperationen är en gäggamoja. Hjärnan känns som om smör på ett kex i het sommarsol och rinner av, ner mellan springorna på morsans träbord på bakgården där hemma. Och på gräsmattan springer ju jag. Naken och hoppar fram och tillbaks när farsans slagit upp vattenspridaren för att få grönare svenssonmatta. Försöker uppskatta min ålder. Kan jag vara fem sex år hög och vattnet svalkar lika skönt som en muck tjugo år senare. Som vinden som slår en i nyllet när man klev ut från murarna och välkomna än till en värld där solen ska ligga på mer mark än skuggan.

”Saft”, ropar mamma från balkongen och de nybakade bullarnas doft slinker ut från fönstret och får vattenspridarens kraft att försvagas. Små ben i små kaliber har fått sommarspratt efter saft och bullar och farsan pular i häcken med en ny häcksax. Grannen kikar över gränsen och undrar vad den kostade och lillebror som ser ut som en stor enda blöja kryper i gräset. Bara ett sommarklick senare rinner skön hallonsaft i min strupe och en bulle ligger på plattorna under mig. Men vad gör det när fatet mamsen ställt ut är bullberg, ups jag missade munnen och rött sliskigt rinner längst hakan, hals och ner på naken kropp. Men vad fan gör det när pappa har vattenspridaren igång.

Och tiden rann som saften iväg, för nu ligger man helt plötsligt febrig i en trång kvart på andra sidan världen, lyst och undrar i yran vilket jävla år det är. Som en tripp från en ”jag vill bo i en svamp annnars får jag kramp”, fastän jag aldrig käkat tripp och fastän jag är en expert på att rymma, fly så flydde jag inte in i drugs och använde flaskan som lillebror i blöja släper på, där borta i gräset. Men i hans flaska är det vit välling och den skvalpar just vitt. Den är just nu hans allt, pullvervällingen som morsan rörde ihop under bullbaket är guld för blöjbror. Men var tog nappen vägen? Så jag dansar runt lillbror och han klappar i takt med knubbiga armar och han har guldet tryggt nära. Han klappar i samma takt som solen slår på oss för länge sedan när lillesyrran är ute och äventyrar på sin trehjuling. Hon erövrar världen framför garaget och i vilken sekund som helst kommer hon inse att pappa målade om porten i morse. Men målarfärg går att tvätta bort, även på ömtålig lillasysterhud.

Blöjbror sliter paragrafer på tung advokatbyrå och lillesyrran erövrar världen idag. Som giftemål och jobbar med skattefrågor på storeföretag i tunga kaliber och här ligger jag med feber i Thailand och är glad för det minsta. Men jag har bäddat min stökiga säng själv och än har jag så mycket att ge. Trots febern kommer jag skopa hem både det ena och andra och denna gång är det på riktigt. Inget luftslott på snabb trygghet utan jag kanske funnit en så kallade solid grund. Och kanske kan jag få farsan le vid häcken och kanske så kommer morsan servera nya bullar igen. Vi får se om solen vill lysa på gräset där jag låg och brorsans blöja stank plötsligt overkligt. Så jag sprang och sprang och sprang rakt in i en nymålad port och syrran titta konstigt. ”Det gör inget” sa mamma för målarfärg går att tvätta bort. ...

Soon back från febertrippen.. Måste vila...

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

 1. Feber i tropikerna suger hårt. Mammas nybakade bullar däremot, oj det smäller rätt högt!

  Skrivet av Kendo — 29 Jul 2009, 13:00

 2. Tjena Wanted,
  inget vidare med febern,äter nog hellre bullar även om jag inte gillar det heller..krya nu på dig..I´m waiting,take the time..

  Skrivet av Seppo — 29 Jul 2009, 22:08

 3. Det är ner till Pharmacy och handla Tiffy som gäller för din del, annars så är det en antibiotika kur och vips! På ett dygn så är du frisk som en nötkärna!

  Skrivet av Karlsson — 30 Jul 2009, 01:34

 4. Jalla mannen lägg till nya delen av matt !!!!!!!!!

  Skrivet av sasa — 30 Jul 2009, 19:42

 5. Det är inte så OK.. febern är hög och jag diggar inte stoppa i mig konstiga jättepiller. Allt som har med läkemedel - kemikaliker och sjukhus är inget för mig så jag svettas ut skiten så fort jag kan istället...

  Skrivet av Wanted — 31 Jul 2009, 09:16

 6. Oavsett förkylning, diaree, influensa så är det bara gå till närmsta sjukhus, ge 500 bath, så får man en spruta i rumpan. Den jäkla superkuren dödar allt. En till två dagar så är man som ny igen.

  Skrivet av NoName — 01 Aug 2009, 19:12

 7. tänk om han inte har 500 bath då?;)

  Skrivet av niklas — 02 Aug 2009, 00:13

 8. ÄH jävla soppa

  Skrivet av gurrass — 02 Aug 2009, 00:43

 9. Krya på dig så att vi får mer Matt. Vi har abstinens!

  Skrivet av Gf — 02 Aug 2009, 05:43

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor