Blogg gratis Logga in

WANTED

23 Jul, 2009

wanted | 23 Jul, 2009 | Huvudkategori | (1490 Läst)

Crimentality

Fan fick en ide.. shit.. ashole att man inte hade stålar...

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Crimentality

”A hole world of Crime”

Fan, jag har fått en så jävla bra idé. Nu har jag spånat vidare på en gamal ide och denna är helt oslagbar. Kan inte hålla mig, skulle så gärna vilja köra igång den. Men den kräver kapital och folk. Det är ett helt nytt tänk att blanda ”Storys i text” – ”nätet” – och ”Film”. Plus eget deltagande och ”Serie”. Eller ”Värld” är bättre ord. Kan inte avsölja för mycket men det är totalt nytt. Vad jag vet så finns det inte än på marknaden och det skulle kunna bli riktigt stort. även internationellt. Man skulle kunna få med lite jobb hundratusentals besökare varje dag som följer detta och om man även skulle göra en översättning så utan problem skulle de nå ut i övriga världen.

Dels för att det inte finns, dels för att det är beroendeframkallande och dels för att det är förbannat spännde. Men även för att det är förebyggande och skrämande och grundar sig i att visa, lyfta fram en värld som inte är glamourös i syfte att skrämmas och få andra att ta en annan väg.

Shit – jag vill börja med detta nu. Har allt i huvudet och det skulle kunna göras så jävla bra. Skulle slå ut Tv:s realtyserier direkt. Men jag måste ha kapital och kunna jobba i Sverige. Fan, där satt den. Skulle vilja berätta men vågar inte för att det är så jävla bra. Bygger på text som sagt men på ett helt nytt sätt.

Ja, ja va bara det.. Matt kommer imorgon håller på med nästa avsnitt nu. Har haft lite annat att pyssla med idag så har inte lyckats skriva något mer inlägg men vill satsa på att bli klar med Matt inatt och kunna lägga ut det imorgon.

Fan.. Crimentality

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

 1. Tjena polarn berätta lite mer om din idé fö fasiken

  Skrivet av gurrass — 23 Jul 2009, 20:33

 2. Tja

  Skrivet av Bandidos mc Swe — 23 Jul 2009, 23:50

 3. a lá wanted

  Skrivet av sasa — 23 Jul 2009, 23:57

 4. Vågar kanske inte berätta.. hmm har skrivit ihop en liten projektbeskrivning men vi får se om jag lägger ut delar av den.

  Bandidos mc Swe - Om det är ni. Välkommen till bloggen!

  Skrivet av Wanted — 24 Jul 2009, 12:01

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor