Blogg gratis Logga in

WANTED

22 Jul, 2009

wanted | 22 Jul, 2009 | Youtube och foton | (1689 Läst)

Youtubeklipp - Från butikens övervakningskamera - Eng par fått böta 8000 pund

Var försiktigt om du ska handla taxfree i flygplatsen i Bangkok eller bli utpressad på stora deg.


Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Youtubeklipp – Snattare i Bangkok

Detta par åkte på att betala 8000 pund till några för att bli släppta. De är anklagade för snattning enligt detta klipp som är från butiken övervakningskameror. En butik på Bangkoks flygplats. Stora problem har skett och enligt aftonbladets artikel så varnas det nu att handla på texfreebutikerna. Då man kan bli felaktigt annhållen och tvungen att betala hundratals tusen kronor för att bli släppt – eller hotas med att tas till Thai fängelser. Några danska par och även svenskar ska blivit drabbade. Läs artikeln och se klippet och var förbannt försiktiga om ni vill shoppa taxfree på Bangkoks flygplatser.

Du som är ny här på bloggen. Du har hamnat på en blogg som är skiven av mig, alias David Larsson. Efterlyst av svenska staten och bor i Bangkok. Kommer släppa en bok den 3 september om mitt liv som yrkeskriminell.

Klipp från övervakningskameran

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

  1. wanted du är rikskeff

    Skrivet av sasa — 22 Jul 2009, 15:13

  2. sasa - bara rikskeff? Trodde jag var världskeff?

    Skrivet av wanted — 22 Jul 2009, 15:37

  3. Ne driver med dig bara du är bra mannen

    Skrivet av sasa — 23 Jul 2009, 13:26

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor