Blogg gratis Logga in

WANTED

21 Jul, 2009

wanted | 21 Jul, 2009 | Huvudkategori | (1338 Läst)

Night snack

Lite natt snack en smula kvavt..

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Natt

Hallå. Kör lite tugg mitt i natten. Nu är klockan när jag börjar skriva detta tio i två, mitt i natten här. Har suttit på kvällen och filat på Matt ”Krigsögat” och är snart klar med nästa avsnitt. Men pungar ut det imrogon. Tar pausfågel nu och skriver lite rajtan tajtan här istället, lite vad som helst om man säger så. Sen efter detta inlägg ska jag fan knoppa, kasta mig på kudden och göra John Blund. Det har varit slappt idag som vanligt. Har tagit hand om lillkillen hela dagen, han har varit hemma från pluggen och ska nog vara hemma imorgon också för att friskna till hundra. Nam drog till plugget vid fem och kom hem vid elva tiden. Men lilleman sov lite på dagen och hade svårt att knoppa på kvällen, men nu sover de båda här bara några meter från mig.

Helt kolsvart här nu och tyst som fan. Det ända som hörs är suset från lillmans förkylda näsa när han andas och mina tangenttryck. Sedan hörs nästan inte aircondition alls för jag har satt den på 27 grader för att lillkillen inte ska bli mer förkyld. Vi brukar ha den på tjugofem. Så det är lite kvavt här nu. Mörkt och kvavt men värr kunde man ju haft det he he... Imorgon blir jag då barnvakt hela dagen igen för Nam ska iväg tidigt och plugga något gruppabete med pluggpolarna och vi får klara oss solo.

Var det i Alfons som någon kallades lillkillen? Hm, kommer inte ihåg. Men vilket fall som helst så när jag vaknar sen ska jag skriva klart Matt och trycker ut nästa del imorgon. Har haft uppe facebook nu mer och ni som vill lägga till mig sök på mejl så accepterar jag.. Kul grej det där. Har aldrig riktigt fattat helt ut men ganska så funny måste jag säga. Det har varit blandad regn och icke regen idag, en smula sunshine faktiskt, men vi har mest varit inomhus så lapa sol har vi inte gjort. Är fan inne nästan jämt – usch.

Funderade en nypa idag på när boken släpps, eller ja det gör jag ju varje dag. När man läser de försat åsikterna om boken osv.. shit tungt alltså. Nervigt som fan och jag måste nog ha någon med mig på skyp kanske. Ja vi får se. Men jag tänkte mer på som Sofia ständigt säger till mig. Min sons mamma. Ta det lugnt nu och spring inte fram för fort. När jag brinner för något så öser jag det. Tänk er att man ska skopa ur en båt som läcker med en sked och man är redbullad med en hel pall dricka och får man inte bort vattnet så sjunker båten med hela familjen i. Så mycket öser jag när jag brinner får något, på gott och ont. Lägger ner varje jävla molekyl och atom i mig för att få båten att komma i hamn. Men hon är klok Sofia och hon tycker jag ska relaxa mer, take it slow. För jag bygger ju upp förväntingar själv och kanske blir besviken sen. Så nu tar jag här i kvava luften tio djupa andetag...

Det är sant som hon säger. Jag får inte måla upp för stor bild av det hela utan måste hålla mig på backen. Lätt att säga men svårt to do. Ja ja.. vi får se. Det är ju inte så att jag ligger och tänker på datumet 3 september varje dag innan jag somnar. Fan heller så sjuk är man ju inte...?

Ser faktiskt Fatty här utanför titt som tätt och hela tiden tänker jag att fan – jag borde ta med kameran och klicka lite bilder. Kommer ni ihåg han. Ful hunden som var aggressivt fet. Imrogon ska jag fan ta kameran och fota byrackan och visa er. Inte för att han är hur ful som helst men det kan vara kul att se kanske. Från det ena till det andra ja.

Nej nu ska jag sova, dra en tobakspinne först på balkongen och hosta lite tyst, skölja av mig kvav luft i badrummet och sedan landa bredvid Nam och och Lillkillen. Blunda och tänka på inte 3 september och sedan så syns vi i tomorrow helt enkelt. Mår ganska så tårta trots allt, konstig nog.

Tja ba o simma cool. Time is 02.12 thai-time and I logg out.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor