Blogg gratis Logga in

WANTED

21 Jul, 2009

wanted | 21 Jul, 2009 | Youtube och foton | (2227 Läst)

Youtube - Bakom kulisserna till filmen Snabba Cash

Här kommer en liten glimt om filminspelningen till Snabba C..


Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Youtubeklipp – Bakom filmen Snabba Cash

Här kommer två klipp när de spelar in filmen av boken Snabba C. Vi får se hur paketet blir, ska bli intressant att se hur bra det kommet att skildra Jens Lapius bästsäljer. Här ser ni ansikterna på JW som spelas av Joel Kinneman, Mrado som spelas av Dragomir Mrsic och Jorge som spelas av ?? Kul att få nylle på snubbarna när man läst boken. Förmodligen kommer boken vara hästlängder bättre än filmen men vi får se. Who knows.

Vet att det ”bara” som är dock i helheten ett bara femtio pappa till författaren för att sälja en så kallad filmrättighet av sitt manus. I vanliga fall ligger det där och skulle någon vilja göra film på min bok he he.. kommer jag säga stort NEJ. Varför då kan man ju fråga sig. Jo för i mina texter som är självbiografiska har jag kontroll på saker och ting men säljer jag filmrättigheter så tappar jag helt kontrollen och någon annan får liksom ansvar för hur det hela speglas. Femtio papp är nog inte värt det om man säger så. Men om de senare skulle vilja göra movie på någon fiktiv bok så vassegod.

Här är klippen.

-----

-----

Håller på att skriva andra delen av Krigsögat som nog kommer ut imorgon.

Simm cool till dess.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

  1. Men din bok är ju fiktiv!

    Skrivet av Magdalenadivina — 15 Jul 2011, 14:14

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor