Blogg gratis Logga in

WANTED

21 Jul, 2009

wanted | 21 Jul, 2009 | Youtube och foton | (2316 Läst)

Youtube - Berlusconis sexfester

Här är från en spansk nyhetsbyrå - klipp från festerna och bilder från stripporna.. för den som vill rulla sig i skvaller...

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Youtubeklipp – bilder från Silvio Berlusconis skandal

Förra gånge jag la in klippet på den amerikanska fången så klicka på några timmar över hundra nya läsare in här på bloggen. Så jag lägger ut ett klipp från en spansk nyhetsbyrå där man får se bilder från dessa strippor och Berlusconics skandal. Vad de säger har jag ingen aning om.

Ni som klivit in här för första gången. Fortsätt gärna läsa min blogg. Jag är efterlyst och befinner mig i Thailand. Är fd yrkeskriminell och bloggar om mitt liv och min vardag. Plus läggar ut långa storys från förr och även fiktiva berättelser om den undre världen. Kanske du hittar något intressant!

Här är länk till aftonbladet.

Och här är en annan länk om detta till AB

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor