Blogg gratis Logga in

WANTED

20 Jul, 2009

wanted | 20 Jul, 2009 | Youtube och foton | (1646 Läst)

Youtube och artikel - Polisiär Kukförlängare

Vilken uniform vill inte bita i the big boys? Men jag tror de faktiskt skulle ge mer valuta att dega 200 föredettingar lön för att kramas... istället för att förlänga kuken..

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Polisens Kukförlängare

God morgon Danmnark! Och god morgon Sweden. Men samtidigt så tycker våran egen crimeexpert Leif GW Persson att svenska polisens hårdhandskar mot gängen är en kukförlängare. Läste i en artikel här om hur de rödvita, danskarna tycker att Mc-gängen och de kriminella invandrargängen ställer nya krav på dansk kriminalvård och att de pressar danska fängelser. Såg igår ett youtube klipp där Leif GW P sa rakt ut att polisens extraresurser är en kukförlängare för polisen. Se klippet nedan. Sedan i samma klipp kliver någon slipsgosse in och tuggar på att tvåhundra poliser som satts extra för att bekämpa den organiserade brottsligheten är inte så mycket om man jämför med Sveriges 20 000 poliser.

Men jag tycker de talar om lite olika saker. Vad man ska fråga sig är kanske vad är organiserad brottslighet? Gängen ökar och de blir råare och brutalare, fler och mer. Så Danmark gör rätt att ta upp frågan till ytan. Men Leifs ord är kloka – den större mängden brott begås utanför gängen. Men de snackar lite om olika saker som sagt. Gängen utgör enligt mig bara en ytterst liten klick av den ”organiserade brottsligheten”. Den stora organiserade brottsligheten är de giganska nätverk som finns bland de kriminella, som INTE är medlemmar i något gäng. Gängen är bara en klick som syns, har väst eller tatuering.

Gängen kommer bli ett stort problem om kanske tio år. Om man inte gör något idag. Men man ska inte glömma resten. Gängen kommer sprida sig och även bli mer internationella och de måste göras något. Men enligt mig ska man satsa på att kapa från början, erbjuda de unga andra förebilder istället för att sätta två hundra snutar i busken med kikare och punktmarkera en eller två presidenter. Våld förder våld och det är gängens dagliga mentalitet. Så varje gång snuten utgör våld mot dessa, föds grövre våld bland dem. De stärkts ju hårdare stryptag man tar. Nej – det bästa vore nog att straffa det unga som står på gränsen med att varje dag tvinga dem att ge Tok-Erik eller kanske Paolo Roberto eller någon annan föredetting en stor fet bamsekram. Det skulle ge mer valuta för pengarna tro mig.

Här är klippet

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNews

bokKommentarer

  1. hej wanted! Jag är inte den som vill synas. håller mej helst i bakgrunden, trots att jag gärna vill stötta dej. Har varit med dej från början. Åtminstone sen september 2008. Vill bara säga att jag är stolt över dej på något sätt fast jag inte känner dej. Tycker att det du gör ska ha mycket credit helt enkelt! har skrivit en komentar förut och skriver förmodligen inget mer än denna. Har en sambo som sitter inne på ett x anal år. Din blogg har hjälpt mej genom den här tiden. Gett mej något slags hopp om att man kan lyckas vända sin situation till det bättre så som du har gjort eller försöker göra. Önskar dej all lycka
    Sara

    Skrivet av sara — 21 Jul 2009, 01:44

  2. Wanted , har du tränat någon kampsport på glada 80talet eller senare , i såfall vilken sport?

    Skrivet av Fundersam — 21 Jul 2009, 08:12

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor