Blogg gratis Logga in

WANTED

19 Jul, 2009

wanted | 19 Jul, 2009 | Huvudkategori | (1385 Läst)

Angry

Snabb ilska

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Skiver lite snabbt här nu - söndagsnabbt.

Fattar inte hur många prövningar man egentligen ska orka. Inatt åkte lillkillen på en feberattack och det går tydligen en ganska allvarlig dödlig sjukdom här för de som inte får vård. Den börjar i feber. Så idag stack Nam iväg till sjukan med honom. Sitter nu och väntar på samtal från henne. Men när jag kilade ner till dem imorse så var lillkillen skollhet. Så våra sista slanter går till det.

Kommer få lite deg nu från nära om typ två veckor, men fram till dess blir det förbannat hårt. Vet faktiskt inte hur vi ska kunna klara det. Fick precis ihop till Nams fars sjukhusbesök. Nams släktingar skramlade ihop men nu finns det inga resurser alls. Har fått erbjudande från läsare som vill stötta men jag kan tyvärr inte ta emot pengar av säkerhetskäl. Har fått stöttning tidigare och har varit riktigt förbannat tacksam för det. Men det är svårt när man inte kan ge ut konto och så eftersom det i slutändan kan kopplas till mig. Men vilket fall – det som gjorde mig riktigt jävla förbannad var..

... Att Nam hade lyckats på många sätt fått tag på hennes sons far, som slängde in handduken för snart två år sedan. Han bor i England och har det bra ställt med egen firma och tjänar bra med stålar. Han och Nam var tillsammans två år och fick deras son. Men för två år sedan stack han och inte har brytt sig något. Inte det minsta, Nam har flera gånger tidigare bett om stålar för skolgång till grabben m.m. Men han vägrar. Nu har jag lyckats skaka ihop slantar från min familj som gärna stöttar i hans skolgång. De har alltid givit pengar till olika typer av fadderverksamheter och skänkte gärna en slant istället till honom så han får en skolgång. Den här engelska snubben som ska vara farsa till Nams son vägrar ge en krona. Fastän de i stort sätt stått på gatan tidigare. Sedan har han skickat engelska ambasaden till Nams kvart för att se om hon kan ta hand om sin son!?

Men idag small det och får jag någon gång tag på liraren ska jag strypa honom långsamt. När hon fick tag på honom och talade med honom via en kompis, när hon berättade att hans son låg sjuk i feberfrossa och behövde vård sa han bara – att hennes nya pojkvänn kunde väll betala det!

Alltså jag. Han har inte ringt, han har inte betalat en krona till mat på flera år och vägrar ge en slant till vård för hans son. Vården i sig kanske inte kostar mer än vad snubben äter till middag. Men för oss är det allt. Höll på att se svart när Nam berättade det för mig. Men nu är lillkillen varjefall på sjukhuset och vi får se hur mycket det kostar. På något sätt överlver vi och jag vill som sagt inte skriva detta för att få någon .. ja ekonomiskt. Men jag vill bara skriva av mig rakt upp och ner. Blir så jävla sne ibland.

Så är det här prövning efter prövning.. men vi hörs snart. Kan inte göra så mycket mer just nu än vänta på att Nam ska ringa och berätta från sjukhuset och jag hoppas verkligen de slantar vi har räcker. Håller på att skriva Matt och första inlägget på Matt kommer ut imorgon, ”Krigsögat” heter det och ni kommer väll ihåg Andy? Han dyker upp fast i fiktiv variant och även Danny.

Hörs snart!

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

 1. Läs lite om Liberty Reserve, tror det kanske
  kan vara din grej med anonymiteten och hej o
  hå. Har ett sånt konto själv men är ingen hacker
  direkt, så får det nätt och jämt att fungera själv.

  Men det kan vara värt ett försök. Du verkar vara
  en riktigt jobbig jävel, men intressant blogg
  som fan, så jag får önska dig lycka till.
  Lägg ner våldet.

  Ta're lugnt!

  mvh
  Jaro

  Skrivet av Jaro — 20 Jul 2009, 14:46

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor