Blogg gratis Logga in

WANTED

17 Jul, 2009

wanted | 17 Jul, 2009 | Matt | (2360 Läst)

Matt - Pundarkaliber Del IIII (slutet)

Så det dras iväg pundarkaliber på Vallis och Tony kliver fram. Och vem fan vill ha paketvisare? Men sol för många blev det..

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Pundarkaliber IIII

Matt stirrade rakt i ögonen på snubben, pistolen var riktad mot Matt i brösthöjd och snubben skakade en smula.

”Du tror inte jag skjuter va”, sa liraren med darr.

”Nej”, sa Matt lugnt. Han höll sin pistol stabilt och tiden stannade till. Skulle han trycka av skulle han blås hål i snubben, han höll sin gun riktad mot huvudet mot honom. De stod bara någon meter från varandra. Bästa vägen i liknande situationer var alltid attack. Alltid vara offensiv och inte visa någon som helst rädsla.

Matt tog ett litet steg framåt. Pundaren backa in i väggen och i samma stund kom från Ramma högt.

”Kollman!”

En hundradels sekund riktade pundaren blicken mot Ramma och det räckte för Matt. Han slängde fram handen som han inte höll sin gun i, greppade om lirarens handled, tryckte upp armen snett åt Matts högra sida, över killens egna ansikte och samtidigt använde sin egen kroppstyngd för att vika armen bakåt fullt ut. Matts grepp var hårt. Pundaren skrek något och hade ingen balans, ramlade bak i väggen och i ren reflex sköt Matt fram en skalle. Träffa med pannan hårt högt upp i ansiktet på Kollman. Det lät dovt om träffen och Kollman tappade alla spänts han hade kvar, singla ner till golvet som en trasig docka.

Matt över, slet bort hans pistol och var påväg att sänka ett tungt knä i nyllet men hejda sig när han såg killen redan var helt väck.

---

Fem minuter senare – Ramma och Matt stod i vardagsrummet. Kollman låg på soffan och de andra trängdes i hallen och kikade in. Kollman vred sig i smärtor, han såg ut som riktigt skadat gods. Inte en fläck i nyllet var hel. Uppsvullen och blåslagen, blödde och spottade.

”Okej”, sa Matt och tittade på snubben. ”Berätta.”

Kollman såg ut att försöka fokusera blicken, kände försiktigt med ena handen i det uppsvullna ansiktet. Men sa inget.

”Jag kommer ihåg lill Acke”, sa Matt. ”Och förmodligen vet du vad som hände med den liraren. Snackar du inte, så samma sak för dig.”

”Okej, okej... fuck”, väste snubben från soffan. ”Men jag har inga grejjer, de är väck.. de fan snodde allt. Tog skiten utan att ja..” Han talade hackigt.

”Faan lugn, snacka så man förstår.” sa Matt.

Ramma stod bredvid och han lät Matt sköta tugget. Kollman pustade ut, grinade illa, stönade.

”Jag hittade den där jävla väskan, som var full med roppar och alla sov.” Mer stön. ”Sedan ja... försökte jag sälja skiten till en lirare, men han hade inte stålar men visste någon annan. En snubbe i Bröder och när jag träffa dem så... fuck jävla rövhål”, sa han och spottade ut blodet på golvet. Men fortsatte. ”Så, spöade de mig och tog skiten.”

”Vilka?” sa Matt.

”Bröder.”

”Ja, men vilka, namn?”

Kollman funderade, spotta mer, tittade upp på Matt.

”Någon jävla Zima eller Zama eller fan inte vet jag, vi drack ju inte te precis.”

”Zuma?” sa Matt och tittade på Ramma.

”Ja, så kanske det var”, hördes från soffan. ”Jag hade inte en tjalle. De jävlarna tog bara skiten, spöa mig och stack.”

De hade skiten svart på vitt nu och Matt stod i köket med Ramma. Som de hade misstänkt, Bagera och hans killar hade snott tillbaks skiten och pressade nu Ramma. Alltså inga roppar. Då var bara frågan hur mycket deg som skulle hostas fram i slutet för att undvika ståplats i Nybroviken för Ramma. Dessa arton lax var bara en början, en appetizer. Sedan skulle helvetet förmodligen braka loss. De hade lämnat Testo och Nicke i vardagsrummet för att hålla koll på pundaren. Testo fick ha ett öga med pundarens egna gun.

”Det finns ett kneg”, sa Ramma och lutade sig mot diskbänken. ”Jag blev tipsad om det för några veckor sedan men sket i det.”

”Jaha?” sa Matt undrande.

”Funderade på om man skulle tvinga liraren göra skiten som straff och ge degen till Bagera.”

”Vad är det för skit?”

”Varje torsdag tar en snubbe hem deg, och räknar skiten hemma. Han har en guldaffär. Har fått information att han sitter på några hundra tusen lax hemma och varje torsdag är frugan och kidsen borta, då möter han upp någon delägare hemma och räknar skiten. Svarta stålar då. Han som sa det till mig snacka om typ fyrahundra lakan men man vet ju aldrig.”

Matt tittade ut genom köksdoran.

”Kollman skulle aldrig klara det?” sa han sedan. ”Det skulle spåra ut som allting annat pundare rör vid.”

”Jo, men jag tänkte att Testo skulle få sona för sitt skit också. Att de två fick plöja tillsammans.”

Matt funderade. Det var ljust ute nu. Där nere på gatan gick folk, Stockholms normala kilade fram och tillbaks och en tjej där nere såg ut att tugga på en burgare i stegen. Matt blev hungrig.

”Kanske”, sa han sedan.

De diskuterade saken, Ramma berätta mer om det hela, gick in på detaljer om guldsnubben. Matt hade slagit på java och kokaren puttrade. Plötsligt hördes spring i hallen. Någon skrek och ytterdörren slogs igen. Ramma och Matt tittade på varandra. Matt fort ut och möttes av Testo som ranglade fram.

”Han smet!” skrek Testo. ”Han slog ner mig och tog pistol..”

Nicke dök upp bakom.

”Vad fan!” sa Matt och slängde sig ut i trapphallen. Ramma tätt efter. Snabba steg i trappan hördes och Matt efter. Porten där nere gick igen och så fort som möjligt sprang Matt ner, han hörde Rammas andetag i nacken. De puttade upp portdörren och störtade ut. En grön gammal mazda gasade iväg precis när de kom ut.

---

Några få minuter senare låg de i jag. Matt och Ramma i Rammas bil och de sladda ut på Sveavägen. Tätt bakom den gröna Mazdan. Ramma körde. Det såg ut som det var flera i bilen, var det en tjej med? tänkte Matt. Folk ute och Ramma gasade. Kom ifatt mazdan, som stod stilla för några sekunder. Bromsade in framför den och Matt hann se in i den andra bilen. Pundaren Kollman satt i baksätet och såg ut att slita i en tjejes hår. Någon annan snubbe körde. Matt upp med pistolen, skulle precis kliva ur. Mazdan backade ilsket bakåt, in i en vägskylt och sedan svängde förbi volvon ut, höll på att krocka med en annan bil. Ramma gasade efter. Mazdan var nära att köra över en cyklist och andra folk, passerade ett övergångsställe som visa rött och var farligt nära att pricka två kvinnor. Ramma fick bromsa in för fulla muggar för att i sin tur inte mosa kvinnorna. Volvon sladdade höger och stod stilla efter en lång bromsstrecka.

Ramma tittade på Matt.

”Upp till dig”, sa Matt kort och Ramma växla och tryckte plattan i botten. Volvon for iväg. Nu såg de bara taket på mazdan en bra bit bort. Den svängde höger på Odengatan vid Handeslbanken, olaglig sväng och en de kunde se hur folk fick hoppa undan. Ramma körde snabbt men kontrollerat. Svängde efter. Tutade hårt för att folk skulle hålla sig undan. Matt kände hur adrenalinet for ut i kroppen. Det var ovanligt att det kändes kick men det var inte var dag han satt i biljakt mitt i city. Det gick fort. Han såg att Ramma var fullt koncentrerad på körningen, tätt drog de om flera bilar. Matt andades tungt, försökte hålla nere känslan, dämpa pulsen. Bara med några centimeter passerade de en postbil som fick backspegeln klippt. Ramma andades ut. Mazdan fortsatte att gasa. Den vinglade fram som det var stök i bilen och såg ut att närsomhelst tappa kontrollen. Ramma tutade, en bil flyttade på sig. Uppe vid Teknikas ena tunnelbanenedgång drog de höger ut på Vallhallavägen.

Några hundra meter längre fram var nästan Ramma ifatt. Mycket trafik men på något våldsamt sätt sicksackade de fram mellan skiten som ett osynligt band satt mellan bilarna. Matt satt fokuserad, höll hårt i pistolen med båda händerna och följde med i svängarna med kroppen.

Plötsligt bromsade mazdan ner, bara ett tjugotal meter framför dem. Ramma stampa på bromsen, tvärnitade och bilen gled fram i någon hundradel. Precis när Matt fick upp blicken och ut, såg han pundaren kliva ur mazdan där framme och den jäveln riktade pistolen mot dem.

- Pang! – Pang! Två höga snabba knallar slog i luften. Matt duckade, hukade sig. Vred upp blicken efter någon sekund mot Ramma som också gjort sitt bästa för att ducka men svårt för en sådan stor kille i förarsätet att gömma sig. Men skotten hade förmodligen gått över bilen, inget glas i bitar, ingen skadad.

”Fuck!”, hördes från Ramma.

Matt upp med blicken och såg Kollman hoppa in i mazdan som drog iväg.

”Den jäveln”, väste Matt för sig själv och var påväg ut för att skjuta efter bilen.

”Matt!” ropa Ramma. ”Skit i det!”

Ramma hade tagit tag i Matts tröja. Matt vände sig mot honom.

”Skit i det, vi tar han sen istället.”

Matt andades tungt. Allt i hans kropp ville efter, klyva killen, vrida nacken av pundarjäveln. Men han lugnade sig. Bilar runtomkring hade stannat och någon hade kastat sig ut och bakom sitt åk. Ramma växla upp igen och drog från platsen. De rundade en stillastående bil och försvann i trafiken. Inge blålljus syndes men de var tvungna att tagga fort, snuten skulle förmodligen spärra av stort. Skottlossning på Vallhallavägen mitt på dagen var inte så poppis bland normalt folk direkt.

---

En halvtimma senare satt de på donken vid mac Donalds, Sveavägen. De hade parkerat bilen längre bort inne på Östermalm och tagit en bulle. Kärran var en hyrbil som stod på en tjejkompis till Ramma. Men hon var i USA, så det var lugnt för tillfället. Skulle någon tagit reggen på volvon så skulle det ta bra länge innan de koppla skiten till Ramma. Om de någonsin skulle göra det. Kvinnan som hyrde den var i sin tur gammal i gamet och visste vad som gällde.

”Fan, det fanns lite kaliber i pundaren ändå”, sa Matt och sög på en milkshake. Han hade lugnat sig nu och den värsta ilskan var borta. Någon gång visste han att de skulle få tag på liraren, Stockholm var litet och rätt som det var skulle Kollman sitta tejpad framför dem. Men just nu blev det lite hett och de fick ligga lågt. Snuten kanske hade stoppat mazdan.

”Jo”, svarade Ramma och suckade.

”Ska jag inte ringa Tony då och snacka med honom?”

Det tog emot i Ramma. Matt såg det på honom. Ramma hade ju trots allt gjort fel, slarvat bort en leverans och kommit tomhänt. Men som om det såg ut nu ville Bagera spela något jävla spel. Ramma sa inget.

”Tony kanske kan ge en rättvist skuld och få Bagera att sluta latja runt”, fortsatte Matt.

Ramma satt som en stor ihopsjunken jättebebis på en av mac Donalds stolarna. Vid bordet bredvid satt en familj och åt happy meals så det sjöng om det. Fyra ungar och en mamma slogs burgare, leksaker och kartonger i glada färger. En av ungarna tappade en leksak som leta sig fram och la sig under Matts och Rammas bord. Ramma böjde sig ner och tog saken, gav den till ungen. Mamman log.

”Okej”, sa Ramma sedan. ”Ring till Tony så kan vi kanske snacka med honom, fastän det inte känns bra. Känns som man på något sätt kliver Bagera på fötterna.”

”Jo, men det är ju han som latjar, jag ringer..”

Några minuter senare var det gjort och Tony hade gått med på att mötas under kvällen. Åtta vid en parkering ute på Gärdet vid korvmojjen.

---

Ramma slog igen köksluckan. Dukade bordet och hällde upp snabbmakaronerna på tallriken. Tog stekpannan och la några korvskivor på tallriken. Det ryckt lite om maten och han hackade upp det sista av en gurka. Köket var ganska slitet och innan han satte sig ner för att äta drog han för köksgardinerna vid fönstret. Han visste inte varför men varje gång han skulle äta ville han ha gardinerna för. Någon konstig grej som satt i bara. Två timmar kvar tills mötet med Tony. Fan, hur hade det kukat ut såhär egentligen? Nyheterna hade snackat skottlossning i stan och någon polis hade sagt i rutan att de misstänkte att det hade att göra med att den senaste gängkriget mellan organisationen Bröder och Sweden Warriors. Någon journalist hade pratat på att ingen var gripen i nuläget men en grön mazda och en silvrig volvo var inblandad. Tydligen hade de inte gripit Kollman och inte hittat volvon. Vad de sa varjefall.

Han började äta och tuggade ensamt. Hällde upp ett glas mjölk och svor vid varje tugga över Testos slarv. Men mest var han sur på sig själv för att han hade litat på någon annan. Under dagen hade han skrapat ihop pengar. Fem lax hade han ryckt av Testo som pantat in en guldkedja och fem lax hade han lånat av Tony, resten hade han själv. Han ville betala de alla arton direkt och sedan kanske få en böter och en deadline. I värsta fall fick han nästa vecka kliva in hos den där snubben med guldaffären och råna honom. Och i allra värsta fall skulle han tvinga med Testo. Kollman skulle få, men inte nu. Det fick vänta.

Efter krubbet och disken slog han sig ner i soffan, zappade burk och kände sig bara jävligt trött. Trött på hela jävla skiten. Han måste ha ett vanligt kneg, tänkte han och fastande blint på Discovery. En klumpig gorilla hoppade djungel i rasade fart.

Han hade bara träffat Tony någon enstaka gång men aldrig om honom själv. Hade stor respekt för mannen. Killen hade börjat för sju åtta år sedan från ingenstans och börjat bygga upp skiten. Nu var organisationen en av de största eller mest beryktade. Flera som Ramma kände som var med i Bandidos X-team och andra som fightades för att slå upp dörrarna någonstans hade nämnt att de skulle vilja gå över till Bröder om de fick chansen. Men tydligen var det jävligt svårt att bli medlem. Varje medlem handplockades av Tony och hans bröder. En lirare från Halmstad hade suttit och skrutit han varit med i organisationen på en fest för bara något halvår sedan. Den killen hade sedan hittats uppcuttad som en jävla fisk. Levde men nätt och jämt. Någon hade dragit en jävla sabel i magen så vissa inälvor hade hoppat ut. Tydligen hade läkarna lyckats lappa ihop honom och flera bilder hade präglat media som tagits av några ungar som hitta honom i Hagaparken. Ramma var inte rädd, värre saker hade han varit med om på Kuba, där var det fan mig riktigt jävla krig. Men han var trött, trött på skiten. Problem problem. Han bläddrade över till Tv4 som visade en Jönssonliga. Han gillade Matt, inte bara för snubbens enorma lojalitet och rakhet. Utan mer för att han på något sätt kunde snacka med Matt, utan att egentligen snacka. Han hade inte så många polare, inga som han egentligen orkade med. Träningen var sisådär med nu den senaste tiden och han sökte nytt, vill lägga om som sagt.

---

”Nej”, sa Matt. ”Han lät lugn. Jag sa det handlade om den store Kubanen så Tony fatta det handla om dig. Men lät okej ändå.”

Ramma nickade.

”Du är väll naken va?” fortsatte Matt.

”Ja, fan. Har inget vapen på mig, här för att snacka”, svarade Ramma och kikade ut.

De satt i Matts bil vid parkeringen ute på Gärdet. Lite rörelse inne på mojjen och ute på det stora gräsfältet sprang några med drake. Klockan var snart time. Den röda draken där uppe åkte fram och tillbaks i det blå. Tyst i bilen. Radion avslagen. Matt bläddrade i en teknikmagasinkatalog och Ramma stirrade ut.

Några minuter senare dök tre bilar upp. En stannade på gatan utanför parkeringen och de två andra bilarna, en mörkgrön jaguar och en svart volvo körde sakta in på parkeringen. De stannade en bit bort. Ramma och Matt tittade på varandra.

”Låt mig sköta snacket”, sa Matt.

”Visst”, sa Ramma. De gick ut.

Från jaggan steg Tony ut och en annan kille som Matt aldrig sätt. Från Volvon klev två andra snubbar också ut men höll sig vid bilen. De två kände Matt igen, den ena killen var Lars Smith, den grövre av dem. Han hade hand om de flesta vapenaffärer visste Matt. Skulle se till att organisationen alltid var beredda och tungt beväpnade. Tony mötte Matt. Ramma stod lite i bakgrunden.

”Tjena Schack” sa T.

Matt hälsade. Tony nickade mot Ramma som nickade tillbaks.

Först väder och vind. Inget speciellt, men efter bara någon minut;

”Okej Matt. Förklara vad är det om.”

Matt förklarade läget. Han berättade kort om Rammas förlust och att Ramma var villig att stå för skiten men att de vill köra med raka rör inte spela massa games. Han var noga att inte snacka skit om Bagera och Matt sa också att han egentligen inte ville ta kontakt med Tony om detta men det höll på att spåra ur med skottlossningen och allt, för lite jävla roppar skull. När Matt var klar sa Tony.

”Jo jag fattar, men Bageras grejer är Bageras stuff. Hur han sköter sitt skit är upp till honom så länge han inte spårar ut. Du ska veta att Bagera är en av mina tyngsta Bröder och får alltid saken gjort. Drar in stora deg till oss alla.”

Matt nickade. Tony fortsatte.

”Men okej, för din skull Matt. Jag snackar med Bagera men ge honom de arton och sedan så har jag lite grejer som Ramma får styra upp istället för böter.”

Ramma grävde fram ett kuvert och sträckte över till Tony. Men Tony skakade på huvudet.

”Ge dem till Bagera, inte mig.” Han slog armarna i kors och fortsatte. ”Nu när vi ligger i krig med SW så är det svårt för mina gubbar att jobba fullt ut om du fattar, snuten ligger tätt. Så om ni eller Ramma gör två grejer för mig så kvittar vi skiten. Först en enkel påminellse hos en finnanssnubbe som ska hosta upp deg. Det kommer ske om två veckor. Bara gå upp till honom och röra om lite. Snubben kommer betala med vi vill visa lite allvar. Mer info senare”

Ramma lyssnade.

”Sedan så vill Smithen här..” T nickade mot Lars som stod borta vid volvon. ”Hans fru ska öppna ett solarium på Söder och vi har redan gjort ett besök hos en konkurent på samma gata. Sagt till konkurenten att han ska flytta sin verksamhet men han har inte flyttat. Se till att liraren tar sitt pick och pack och dra helt enkelt. Om Ramma fixar det så kvittar vi, okej?”

Matt tittade på Ramma.

”Deal”, sa Ramma och Tony snacka lite mer detaljer.

---

En kvart senare lämnade Bröderna parkeringen och Matt och Ramma stod kvar. De såg den korta karavanen försvinna bort.

”Jag var inne på solariumet nyss”, sa Matt

”Va, solar du?” frågade Ramma.

”Nej fan, men jag känner en kille som polare med ägaren. De ville ha min hjälp för att några gorillor hade varit inne och bett honom flytta.”

Ramma sneglade mot Matt.

”Men det är inte min grej”, fyllde Matt i.

”Så du har inget emot om ja..”

”Nej fan heller. Vill du ha hjälp?”

”Nej, detta är min grej nu. Jag fixar skiten själv, båda grejerna. Tack men nej tack du har fan gjort tillräckligt.”

De snacka lite om skiten och Ramma verkade vara lättad. Han hade fått något konkret och skulle fixa detta nu för att sedan vara clean med Bröderna. Sedan begav de sig. Matt körde hem Ramma och ganska snart märkte de att de hade följe. Tony hade smittat span på dem men i det här läget var det inget fara. Ingen av dem var beväpnade och skulle de bli stoppade så skulle inte snuten ha jack att gå på.

Men de blev inte stoppade. Matt seglade hem och trampa upp i sin kvart. Ringde Lamina och frågade om hon ville komma över. Denna gång kunde han laga till något ur Paolos bok om hon ville. Hon skulle bara avsluta lite jobb hon höll på med hemma sedan skulle hon komma över. Matt slog upp kokboken.

---

Dryga två månader senare klev Matt in på ”Söders VideoSol”. En liten klocka pinglade när dörren åkte igen bakom honom. Dvd rullar fyllde hyllorna och lokalen var liten men mysig. Stora gröna växter stod i fönstret och till höger en kassa. Till vänster om kassan en stor skylt som det stod ”Solarium” på. Bakom kassan satt en tjej i trettioårs åldern. Solbränd katt med stora runda örhängen. Hon bläddrade i en tidning och tittade upp på Matt. Matt klev fram.

”Hej, jag söker Ramma”

Tjejen granskade Matt nedifrån och upp. Hon var söt. Kort blont hår och stora ögon.

”Ja, vem kan jag hälsa från?”

”Matt”

”Okej, vänta här”, sa hon och försvann in i en dörr bakom kassan.

Bara någon minut senare så dök hon upp med Ramma i släp. Ramma log stort.

”Tjena gubben!” sa han. ”Hur är läget?”

”Jo det är ok, själv då?”

De gick ut, lämnade den söta tjejen och dörrens klocka pingla igen. Utanför läg solen på lite lätt och de ställde sig vid fasaden. Matt hade inte hört något från Ramma sedan mötet med Tony. Matt hade tänkt ringa flera gånger men tänkte att Ramma själv kanske skulle ringa om han hade stött på problem. Men igår hade Matt ringt och blivit glatt överraskad när Ramma berättat att han kirrad allt och faktiskt börjat jobba i solariumet som Smiths fru öppna upp.

”Hur fan fick du kneg här?” frågade Matt och kisade en aning.

”Nej, eller ja... jag sa till den där andra snubben på skarpen att ta sitt pick och pack och dra. Flytta sin butik. Några veckor senare flyttade han ut till Märsta. Ja, och sedan så hörde jag att Smith behövde hjälp med lite snickararbete här, att snickara upp butiken, så jag erbjöd mig. Det ena ledde till det andra och nu arbetar jag deltid för hans fru. De har ju öppet dygnet runt så de behöver hjälp.”

”Ofan, funkar det då?”

”Ja, jag kör oftast nätter men ska snart kliva på en massagekurs och sedan ska vi börja erbjuda massage också.”

Matt skrattade högt. Såg jätten Ramma köra massage på någon äldre gubbe. Men han var glad för Rammas skull.

”Hur gick det med den där finnanssnubben då och Bagera?”

”Allt är lugnt. Jag kör mitt race nu och jag hörde förresten att Kollman gick in i någon vakt på Kvarnen. Fick så mycket stryk att han hamnade på sjukhuset i veckor, sedan så ryktas det att han flyttat eller något.. men jag skiter i det där nu. Hur är det själv?”

”Jo”, sa Matt. ”Det är lugnt. Jag har legat lågt, gjort lite småjobb men Lamina och jag har precis beställt en tvåveckors till Spanien. Komma ifrån lite. Men det är lugnt. Fan Ramma att du går och blir massör.” Matt log. ”Från slå folk på käften till att hela dem.”

Ramma log han också.

”Du förresten”, sa Ramma. ”När jag var uppe i den där kvarten hos den där Nicke du vet.. när jag var där själv.”

”Ja”

”Jo då berättade en av dem en rolig historia...”

”En rolig historia?”

”Ja, lyssna ska du för höra.. Det var en björn och en hare som satt i skogen och sket.”

Matt log.

”Som sket?” sa han.

”Ja.. Jo de satt där i skogen bredvid varandra och sket. Och när de var klara så frågade björnen haren – Du hare, bryr du dig om att det blir kvar lite skit i pälsen på dig? Haren tittade på björnen, skakade på huvudet och svarade – Nej, inte alls. Så björnen tog haren och torkade sig i arslet med honom.”

Matt föll i skratt. De skrattade tillsammans och efter ett kort tag lämnade Matt Ramma. Historien fick Matt att tänka på skiten som Ramma nyss gått genom. Skiten i huvudtaget. Bröder, pundare och olika kaliber. Det var alltid någon som lyckade torka sig med en mindre i arslet på något sätt. Jävla anarki helt enkelt. Han drog igen bildörren och iväg. Skulle iväg till Åhlens för att köpa ett par badbyxor. Det var länge sedan han plaska solsemester, men nice skulle det bli, eftersom det var med Lamina. Han hade fått order att köpa knälånga inga tajts men vem fan vill springa runt med paketvisare.

The end.

bok

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

 1. mkt bra skrivet=) kommer det det mer matt storys?:D

  Skrivet av niklas — 17 Jul 2009, 19:02

 2. Tjena niklas!

  Japp - kan dock inte säga när. Men nästa avsnitt av Matt heter "Krigsögat". Kort utan att jag skrivit den än men bara spånat lite om vad den kommer handla om - är att det kommer handla om hur Matt hamnar mitt i kriget mellan Bröder och SW.

  Skrivet av wanted — 17 Jul 2009, 19:31

 3. Helt underbart bra som vanligt!

  Skrivet av L — 17 Jul 2009, 19:59

 4. Gött:D

  Skrivet av niklas — 17 Jul 2009, 22:47

 5. Riktigt bra skrivet, sjukt spännande. :) Bästa delen hittills om du frågar mig. Keep up the good work. :)

  Skrivet av Gf — 18 Jul 2009, 01:46

 6. Kanon bra. Jens Lapidus släng dig i väggen. Här har vi nästa stora svenska kriminalförfattare som har koll på verkligheten. Fortsätt skapa spänning, du kommer att gå långt. Ge aldrig upp och stay strong....

  Skrivet av Kjell Kriminell — 11 Aug 2009, 01:35

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor