Blogg gratis Logga in

WANTED

14 Jul, 2009

wanted | 14 Jul, 2009 | Huvudkategori | (1139 Läst)

He sick

Nams fadre är illa så därför...


Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Nam kom hem häromdan och berättade att det var väldigt illa med henns far. Han är sjuk och bor själv. Vi har ägnat tid åt att försöka få ihop lite pengar till vård för honom. Ett sjukhusbesök och det är därför jag inte skrivit. Har snurrat runt och försökt tänka ut hur vi ska gå tillväga.Tror att det kommer ordna sig nu, ska träffa en vän till Nam imorgon bitti som kanske kan låna ut. Så vi får se.

Men det är därför jag inte varit aktiv. Matt kommer imorgon del III – I promise, ska skriva klart det avsnittet i natt. Har fått en del mejl av folk som frågat hur det är och ja.. det är annorlunda här under ekvatorn om man säger så. Inte samma skyddsnät som där hemma direkt. Så jag kilar bara in här och tutar in detta nu. Det kanske kommer ut ett inlägg på CrimeNews idag – jag mejlar redaktionen inläggen och de läggs ut eftersom där. Skrev ihop några kort tidigare så ni kan hålla ett litet öga där också.

Simma cool så länge

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

  1. Hej wanted det va tråkigt å höra, hoppas det blir bättre mannen, hoppas matt kaliber3 kommer idag

    Skrivet av Sami-tunisia — 15 Jul 2009, 18:06

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor