Blogg gratis Logga in

WANTED

09 Jul, 2009

wanted | 09 Jul, 2009 | Youtube och foton | (1560 Läst)

Youtube - Om flykten

Kasta ut ett till youtubeklipp i cyber...

Har fyra olika kategorier. ”Huvudkategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”. Till sist”youtube och bilder” som det låter. Mina egna klipp och bilder plus andras youtube som jag rekommenderar.

Om Flykten – Youtube

Då så, fick ladda upp den tre gånger innan den fastna ute i nätet. Men nu ligger ytterligare en snutt i cyberspace. Och denna gång får ni se mig fast maskerad.

Jag har skrivit en del på Matt men tror inte jag blir klar idag. Har liksom inte varit på hugget de senaste dagarna att skriva men ska nog få klart den tills imorgon.

Men ska ta tag i bitarna idag, styra upp ett och annat. Ska också ha bli intervjuad idag på skype av en av de stora media elefanterna. Vi får se hur det går.

Här är en mitt youtubeklipp – Om att vara på flykt

bok

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på CrimeNewsKommentarer

 1. Tjena wanted,
  kul och intressant med youtube klipp,d ska du ha cred för.
  har förövrigt läst din blogg från första början men inte varit så aktiv med och kommentera,kan också säga att din blogg är det ända jag fastnat för,är med andra ord inte direkt den där läsar typen,men detta är verkligen nåt speciellt..
  kommer också att köpa boken när den kommer ut.

  Lycka till med skrivandet och allt annat.

  Skrivet av Leo — 09 Jul 2009, 12:28

 2. Jag skulle tro att du och jag är i ungefär samma ålder. Tyvärr stannar inte likheterna där.

  Jag är på flykt undan rättvisan, ofrivilligt bokföringsbrott och på flykt undan ett organiserat maffiagäng sedan 4 år. Är också bosatt på hemlig ort i Thailand.

  Likheterna är slående. Kämpar, precis som du, i det dolda att lösa mina problem för att kunna åka hem. Men det har tagit tid.

  Skrivet av NoName — 09 Jul 2009, 15:02

 3. NoName-Ofrivilligt bokföringsbrott :) Tell me more. Nog första gången jag hört den benämningen :)

  Skrivet av Farbror Grön — 09 Jul 2009, 15:28

 4. Utan att säga för mycket så blev det jag som fick ta smällen eftersom jag satt i styrelse och som VD i samband med att företaget tömdes på tillgångar och andra värden och efterlämnade miljonskulder till staten. Bokföringsmaterial och avtal, bland annat det avtal som rörde mitt utträde ur bolaget, försvann spårlöst. Allt pekade mot mig fast jag var den som hade minst kontroll i bolaget och som dessutom redan hade slutat och lämnat företaget på grund av mina misstankar om konstigheter. Stod i tidningarna för några år sedan, handlade om svindel på över 80 milj. Så är det att göra ovetande affärer med bulvaner för organiserad brottslighet. Därför benämner jag det ofrivilligt bokföringsbrott.

  Skrivet av NoName — 09 Jul 2009, 15:46

 5. Ok, sorry. Hoppas det löser sig. Kanske kan du skriva en bok om det. Bra språk har du!

  Skrivet av Farbror Grön — 09 Jul 2009, 17:36

 6. NoName, säger bara Norrköping och kortterminaler så tror jag att jag är på rätt spår va?

  Skrivet av Karlsson — 09 Jul 2009, 23:52

 7. Karlsson, det spelar ingen roll vad, vem, vart eller hur. Jag har min skäl till varför. Jag har legat lågt i över 4 år. Har inte ringt, skickat brev eller haft kontakt med någon varken i Sverige eller på Internet. Detta är första gången jag har skrivit något på denna tid, vilket jag gjorde efter att jag såg filmen. Den träffade mig direkt.

  Skrivet av NoName — 10 Jul 2009, 08:58

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor