Blogg gratis Logga in

WANTED

03 Jul, 2009

wanted | 03 Jul, 2009 | Huvudkategori | (1277 Läst)

Not much

Lite i väntan på Matt..

Har tre olika kategorier. ”Huvud kategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”.

Hajdi

Matt kommer ikväll svensk tid, jag slänger bara in några korta ord här först. Jobbar på Matt och på massa annat. I bakgrunden på burken så är det Gladiator, den amerikanska varianten. Och den gamla vargen Hulk Hogan är Gunde Svan. Tittar med ett öga men jobbar för fulla muggar. Ja, hoppas ni gillade klippet ska försöka så småningom klippa ihop en liten promenad när jag går gata här. Men det får bli senare. Tog ju typ tio timmar att bara ladda upp klippet på youtube.

GF, kul att du är tillbaks som läsare. Jag har faktiskt varit inne på eran sida för några veckor sedan och försökte lägga ut ett inlägg och snacka lite men det blev ”error”. Fatta inte varför. Kom in och kunde läsa men inte skriva. Ska försöka igen. Vi kanske skulle kunna dribbla ihop något i framtiden, i september kanske på eran hemsida. Jag kan nog sponsra er med kanske två signerade exemplar på något vänster och ni kan lotta ut dem eller något i erat slutna sällskap. Målgruppen är ju absolut rätt hos er och det skulle vara mig ett rent nöje att bistå med något. Det kommer ju inte finnas så många signerade ex om man säger så och kanske någon vill ha. Ska försöka kika in på eran sida igen och skriva.

Det var något jag fundera på. Äh, kom inte ihåg. I väntan på Matt så får ni kila in på Crime News – nytt inlägg där idag och det hittar ni ...

Här – ”Mormors kakor och en blodig hammare”

bok

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på Crime NewsKommentarer

 1. Måste sticka in här och säga att ni som väntar på Matt får tyvärr vänta tills imorgon - han inte skriva klart den för datorn kravera.

  Fläkten snurrar för dåligt och jag var tvungen att be en snubbe titta på den. Den ska funka bättre nu. Men nu är jag jävligt trött så jag skriver imorgon. Sorry.

  Wanted

  (Nästa inlägg heter Matt - Pundarkaliber del II, men jag kommer också slänga ut en recension på Gängkrig 145, så ni vet att det är jag.)

  Skrivet av Wanted — 03 Jul 2009, 19:26

 2. Tjenare igen! Och tack för ditt svar, det är mycket uppskattat. :)

  Okej, det var trist att det krånglade sist du besökte oss. Dina inlägg är alltid jävligt intressanta. Det brukar inte hända så ofta att det krånglar så försök gärna igen, det borde inte vara några problem. Om det fuckat ur helt eller om du glömt ditt lösen eller något sånt så skriv en rad i nästa inlägg så mailar jag dig och reder ut det.

  Oj, det var generöst! Kan direkt säga att vi väldigt är intresserade av det! :D Dock så är vi inte intresserade av stort något mediajippo som du kanske förstår. Men målgruppen är ju helrätt som sagt.

  Jag väckte din/min gamla tråd tidigare idag, känn dig som hemma.

  Nu ska jag läsa ditt CrimeNews-inlägg.

  Skrivet av Gf — 03 Jul 2009, 19:43

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor