Blogg gratis Logga in

WANTED

02 Jul, 2009

wanted | 02 Jul, 2009 | Youtube och foton | (1318 Läst)

Just Happy - Wanted at party - Youtube

Check this out and just sing a song, för det kanske bara handlar om ibland att ha kul och bjuda på sig själv.

Har tre olika kategorier. ”Huvud kategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”.

För inte så länge sedan var jag och en vän i en ort som heter Bang Sang. Kan inte berätta varför, för det är en del av min andra bok. Men när vi var där två dagar träffade vi ett par gubbar och en tjej som bodde close. Bang Sang ligger vid kusten och vi bodde i en bungalow. Men bredvid oss bodde detta gäng, som för den delen inte talade ett ord engelska, förutom tjejen. Och när vi skulle ta oss tillbaks till Bangkok som är några timmars bilfärd visade sig det att de också skulle till Bangkok och de hade en stor Buss-van. Så vi kunde haka på istället för att åka guppig buss. När vi började närma oss Bangkok frågade de om vi ville dricka whisky och äta med dem i deras hem. Vi hade inget speciellt att passa så ”Why not”. Så vi hamnade en ganska bra bit utanför Bangkok i kvarter som jag tror ingen svensk varit förut. De bjöd på Whisky, mat men framför allt på sig själva. Och den tre minuter korta videon här nedan är som det såg ut i över fem timmar. De var mycket gästvänliga och detta är en stund jag kommer bära med mig länge i minnet om inte fram till Rip. Just relax sa det och att man skulle - just be happy.

Tryck Här

bok

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.com

Min andra blogg på Crime NewsKommentarer

 1. Singstar på thai, helt underbart! =)

  Skrivet av Johan — 02 Jul 2009, 17:29

 2. Tjenare Wanted, kul att du har börjat skriva igen! Fan, jag trodde att jag hade kollat till din blogg någon gång i månaden i alla fall, men tydligen så hade jag inte det. Nu har jag läst ikapp och jag gillar fortfarande det du skriver. Historierna om Matt är underbara! Fortsätt med dom.
  Kul att du har så jävla många olika projekt på gång också. Jag tror nog att framtiden kommer ljusna för dig, även om du egentligen inte förtjänar det så som du levt ditt liv hittills. Å andra sidan så tror jag att det finns gott i dom flesta och den sidan börjar komma fram mer och mer, tycker jag.

  Jag är tokigt exalterad över boken, förresten. Jag kommer nog köpa ett par exemplar till mig själv och bekanta.

  Du får gärna kika in på "min" sida och skriva någon rad där också. :) Var ett tag sen man såg dig där.

  Videon var riktigt rolig. Undra vad personerna hade tyckt om dig om dom hade vetat din bakgrund?

  Simma lugnt, det är tufft att simma motströms.

  /Gf

  Skrivet av Killen med gitarren — 03 Jul 2009, 08:34

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor