Blogg gratis Logga in

WANTED

28 Jun, 2009

wanted | 28 Jun, 2009 | Huvudkategori | (1537 Läst)

News and stuff

Hur mycket är femhundra miljarder och jag dansar moonwalk, news news and crimenews och lite Mc Razzia.. just Raw

Har tre olika kategorier. ”Huvud kategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”.

Börjar alltid dagen med att kolla nyheterna. Ja, den senaste tiden har jag också börjat snegla på kulturdelen, eller nu ljög jag. Jag kör en lupp över kulturen. Men Aftonbladets ruta åker upp, Dn, SvD och till sist Expressen. Getingen bara ibland. Så jag tänkte dribbla lite om dem idag. Inte tidningarna utan en kort sammanställning om Aftonbladets nyheter.

Först så är det Jackson, självklart. Våran mega stjärna har lämnat oss och förmodligen kommer det dröja länge innan nyheterna om honom försvinner. Eller förmodligen så kommer nyheterna väldigt snart gå över till skvaller om M Jackson. Inte mig emot att det står om M J men som sagt, vad ska man tro på så småningom. Idag läste jag att familjen inte litar på läkaren. Men strax under det så klickar jag upp en youtube video där 1500 fångar i Filippinerna hyllar våran avlidne stjärna med att dansa på rastgården. Kikade och var imponerad. När jag kikade var det cirka 25 200 000 som varit inne och skådat. Ganska många. Men Filippinska fängelserna är ju inte kända för att ha fem stjärnor direkt och det får mig att fundera om direktören på anstalten blev mobbad som liten för att han dansade moonwalk. Jag vet inte men det kändes lite underligt. Ja, ja motion fick de varjefall och säkert en brytning i vardagen.

Lämnade Michael Jackson och gick över till andra News. I Askersund gick en annan lirare bort, som kanske inte kommer leda till samma skvallereffekt. Men en man i 29 års åldern klämdes ihjäl under hans bil när en domkraft gav vika. Jag kör en liten moonwalk för dig, dock utan inspelning. Allvarligt alltså, inte ironiskt.

Done – dansen klar. Sedan var det någon båt som sjönk men det var tv-inlsag och aftonbladets jävla tv surrar långsamt här så jag sket i det. Fortsatte istället till ekonominhyterna under och tydligen blir bensinen billigare i sommar. Bra bra, för er alltså. Sedan var det någon stålkvinna som ville säga att hon hade damp eller något? Ja just det, läste inte ens. Hon såg ut som Tomas Dileva. Jag scrolla förbi snabbt så jag kan ha fel.

Under det var det en ruta ”Därför älskar vi ha sex utomhus”, tur att jag inte är plusmedlem, för man måste vara det för att läsa. Jag menar jag kanske råka komma åt klickknappen och då skulle jag blivit förbannad.

Ytterligare en skräpnyhet – i Spanien har en restaurang öppnat som ger bort gratis mat till den som ger servitören bästa förolämpningen och en var tydligen att hans öron såg ut som en bil med vidöppna dörrar. Skärp er aftonbladet.

Sedan var det sport som jag idag inte bryr mig om – så scroll scroll. Efter det så dog ytterligare en man men i Kina. Ett helt höghus välte över en byggarbetsplats och tydligen så dog bara en person. Mirakel kanske, men huset måste väll varit tomt. Iran: Stormningen en teoristattack – löd nästa rubrik. Orkar inte mer Iran. ”Så får du ett superminne” – Ja det skulle behövas, mitt minne är inte det bästa alltid. Har faktiskt svårt att känna igen folk, eller att placera folk när jag ser dem. Känner igen ansikten men från var? Läste dock inte skiten. En del var för vipmedlemmar eller de som har plus dvs.

Nu tar jag bara upp de så kallade nyheter som jag tycker är värt att tala om eller absolut inte. Som denna ”Be om tjänst i höger öra”. Ha ha ha... Enligt några italienska forskare ska man vara mer motaglig i höger. Så alltså ska man be personen om tjänsten i höger öra. Hjärnan ska tydligen osv... Gör som jag säger! Ställ er med höger öra mot mig! Detta är ett rån var god lägg er ner...

Men sedan kommer vi till något intressant. Bernad Madoff, 71, lurade till sig över 550 miljarder. Japp MILJARDER. Här har vi storsvindlarnas svindel. Han lurade på något vänster till sig från kändisar och banker en jävla massa deg på ett väldigt långt tag och spenderat skiten. Nu så har de tagit alla hans hus, båtar m.m. Frugan får se sig om efter ett nytt hus och om jag inte minns fel så riskerar han ca 150 år på kåken. Kul kul.. Men han har ju levt ett liv i lyx och skumpa. Hans samlade förmögenhet uppges ligga på cirka 7 miljarder sek, vid hans gripande. Var tog resten av smeten vägen? Och hur gjorde han?

Det hela handlar om förtroende. Om jag uppfattat det rätt så kom Madoff från en fattig familj men jobbade upp sig på Wall street och tog plats. Fick ett gott förtroende och påbörjade något slags pyramidspel som lovade 10% avkastning varje år. Men vem som helst fick inte vara med utan personerna bjöds in. Kunderna var utvalda och detta ledde till att mega kändisar skaffa förtroende under ett väldigt långt tag och kändisarna viskade vidare att de kände en kille som heter Madoff och som kan... osv. Så Madoff levde loppan och satte sprätt på degen istället. Men när det krisade i världen förra året så föll pyramiden som ett korthus när flertal blev oroliga och ville ta ut sin deg. Så FBI gjorde ett besök och nu är han tillbaks på ruta noll. Undra om det var värt det. Allvarligt säg ca 20 år av hans 68 bast. Han levde i total lyx och nu får sitta resten av livet kanske i fängelse. Förmodligen inte men undra vad han tycker. Ungefär som om skulle du kunna tänka dig dö vid 70 års åldern om du fick tjugo bast av dina år i vilken form du vill. Utan någon som helst gränser.

Ja, säga vad man vill, men när han till och med hade stora kunder som invisterat i detta, Nordea tex, så måste man ju applådera på något vänster. Visst visst han gjorde fel, men vad fan, hur lätt är det med bara ord snacka till sig över 550 Miljarder? Alltså en miljard är 1000 miljoner. 550 000 miljoner snackar vi om. Typ 550 000 000 000 sek.

Men över till något annat. Resten av nyheterna var blask i stort sätt. Så i stora hela inte så mycket news. Och vad är något annat då, jo ni har väll inte glömt bort att kika in på denna blogg Mc Razzia. Där kan ni läsa om alla möjliga nyheter som bland annat rör Mc klubbar och den undre världen. Jag scrollade lite på sidan och hittade ett inlägg som jag tycket var kul. Två pers, en fd snut och en jugge tror jag var misstänkta för grovt skattebrott men när rättegången skulle ske så dök bara snuten upp. Juggens advokat dök upp med ett läkarintyg i rätten på Serbiska och sa att den åtalade var i hemlandet och enligt läkarintyget så skulle han råkat ut för en hjärtinfarkt. Men när domstolen översatte läkarintyget så visade det sig att mannen hade gjort ett besök hos doktorn för sina hemorrojder. Så det kan gå.

Ja, det var dagens nyheter kan man kanske säga. Stora delar av dagen idag så har jag bara strulat omkring på nätet och läst lite men framför allt kollat in Eddie Murphy på youtube. Bland annat hans stand up RAW. Helt oslagbar. Suttit bra länge och garvat för humor behövs. Speciellt när man krigar och hur går det i kriget då kanske någon undrar. Jo, vi snacka till oss lite fred och för läget är det lugna puckar. Men när man har en mixer och slänger ner, två olika kulturer, en stycke fd kriminell, en bit Nam, lite efterlyst, dåligt med kosing, räkningar och lite annat skit, trycker på knappen så blir det en röra. Bara att acceptera och kanske är det bäst att nicka och le, låta det ebba. Men pipan ryker för tillfället och en sten mindre i skon.

Jordbro, Hej mannen! Har så dåligt samvete att jag inte mejlar dig men I do. Ska bara få bitarna på plats och lovar på något vänster att fixa när tiden kommer ett signerat ex m.m. till dig. Sorry vännen. Hoppas allt är bra med dig och sommaren är skön.

Väntar just nu på frågor från crimenews och ska svara på dem. Ska bli intressant att se om läsarna blir fler i samband jag börjar blogga där. Nä tillbaks till RAW. Här är ett smakprov..

Hörs snart och simma cool – have a nice söndag

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.comKommentarer

  1. Det är lugnt W, allt är coolt, no stress no mess.
    Fortsätt att mata oss med poetri bara..

    Skrivet av Earthbridge — 28 Jun 2009, 19:13

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor