Blogg gratis Logga in

WANTED

27 Jun, 2009

wanted | 27 Jun, 2009 | Huvudkategori | (1292 Läst)

Weekend, war and fredspipa..

Släggar in ett kort inlägg.. om pipa, ris och bioförväntningar.


Har tre olika kategorier. ”Huvud kategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”.

Kommer bara skriva lite kort. Håller på att kriga klart med tjejen, men det är inte lätt när det står en tjock kulturvägg mellan, och den ska släggas ner av trasig engelska och förståelse för missförstånd i form av svenska isberg och thailändska tsunamis. Usch och fy man kanske är en bra rådgivare till andra men när det kommer till en själv så är det blint ibland.

Men jag släggar in ett kort inlägg och lite funderingar jag fnular på ibland. Tack förresten för kommentarerna under Matt. Alltid kul att höra att ens text är uppskattad. Fick lite feedback på flashback också från en tjej att hon tyckte jag skrev great. Oavsett forum eller under vilket tak man tittar så är det skönt att få feedback.

Och det leder in mig på nästa stycke som är just förväntningar. Vet ju själv när man ska kila på bio och förväntar sig, med torterade majs och en påse grön – vitt – och rosa, i små fordon. Polaren har snackat högt om rullen och man förväntar sig att biostolen ska gunga vilt och håret på armarna vill ställa sig upp och applådera. Men på grund av dessa förväntningar så blir rullen kass. Och man sparkar i gruset och gör fuck tecken åt regissören. Som sagt hoppas ni inte förväntar er för mycket utan läser boken med förväntningar – cero.

För kritik kommer jag få. Både ris och ros förmodligen. Än har jag bara hört förlagsfolk yttra sig om boken men det ska bli riktigt spännande att höra vad ni tycker och andra läsare. Ska bli kul att läsa vad kritikerna tycker – för jag tror dock att de flesta inte har en aning om vem jag är, eller läst en stavelse av mig innan de sätter näsan i blöt. De kanske förväntar sig blask och blir förvånade. Men vi får se som sagt. Såg en intervju med Jens Lapidus vad han tyckte om recensionerna efter Aldrig fucka upp och att sitta i hans stol och få läsa vad andra tycker om ens text ska bli nice. Om man inte bara blir risad såklart.

Per – Sopranos har jag bara sätt ett par avsnitt, fastna faktiskt inte för den. I dont know why, kanske såg fel avsnitt. Men The Wire har jag sätt mycket av och den ger jag fem av fem som serie.

Nä, kastar in handduken nu för denna gång och återkommer snart. Håller på att skriva ihop nästa avsnitt av Matt, vi får se om det dyker upp en och annan ryss. Men jag tänder fredspipan och viftar vit flagg, klär mig i förståelse och så får vi se...

Ha en bra helg, det som är kvar av den.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.comKommentarer

  1. mina italienska erfarenheter av kulturkatastrofer är att i de flesta lägen är det bäst att nicka o le. om det går. se gärna förstående ut oxå. när det krashar så det blixtrar, då är det bäst att skjuta på problemen tills det är lugnt vatten. kulturkrockar har mer kaliber när de är hetta i luften. lycka till :)

    Skrivet av per — 27 Jun 2009, 18:26

  2. Skönt o se att du skriver här regelbundet igen. Vilken jävla resa du har haft mannen..o du reser fortfarande.
    Take care and don't let her get to you!

    Skrivet av Earthbridge — 27 Jun 2009, 22:04

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå E-butik och Hemsidor