Blogg gratis Logga in

WANTED

24 Jun, 2009

wanted | 24 Jun, 2009 | Youtube och foton | (1610 Läst)

Just some picture

Okej jag lägger upp kanske några helt ointressanta bilder.. speglar min tillvaro som miljontals bloggar gör. Så why not me.

Har tre olika kategorier. ”Huvud kategorier” består av min vardag, mina tankar och storys om mitt förra liv. ”Om skriva” lägger jag inlägg som handlar om tankar, ord, om att skriva och den branschen. Sedan har vi ”Matt” där jag lägger ut inlägg, fiktiva berättelser om just ”Matt”.

Bilder

Första bilden är min dator. Kul kul. Mitt skrivbord och på det förutom datorn, cigg, burkkaffe från seven, vatten, min mobil, och en påse med pankakor på rulle spetsade med banan. Min fjärr ockå till min nya tv. Här sitter jag och skriver hela dagarna och då menar jag - tjugofyra.

dator

Nr 2 är tagen ur W&Ws höstkatalog. Uppslaget om min bok. De har citerat en läsares kommentar i stor text. "Försöker placera dig, låter som du kom från Haninge eller Tumba, svensk arbetarklass, men ändå radhus, eller kanske inte. Ah jag skitsamma. Din stil knäcker!" För övrigt handlar det om boken och en intervju med mig.

katalog

Sedan kommer vi till nästa bild som är min fulla bokhylla. Vi har Snabba C, Svensk Maffia (som jag läst halvt), Gängkrig 145 (som är skitbra!), vi har Flickvännen av Karolina Ramqvist (ej läst) och ett pris som jag fått från radioprogramet Snackis på P4 - Den västgötska dialekten (Ej läst he he.. men tack!") Vann den i en novelltävling nyss. Sedan har vi ett utdrag på "Jag är Wanted", ca 60 sidor, som är till media m.m.

Detta signerade ex av Snabba C och Maffia fick jag av min son. Har ett till ex av Snabba C som jag hade med mig ner. Flickvännen och Gängkrig har jag fått skickade av förlaget.

böcker

Next är signaturen av Jens Lapidus. En person gick på min begäran till honom när han satt i ett centrum och signerade. Han viste då vem jag var. "Den där värdetransportrånaren som bloggar?" sa han.

Signatur

Sist har vi mitt skrivbord igen och kök. Till vänster toan och rakt fram ut.

kök

Japp, det var det och därmed säger jag. Simma Cool.

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är wantedblack@gmail.comKommentarer

  1. shit. ungkarlslya slår det smäller om det :) hoppas du trivs. jag har precis flyttat ihop me min brud och skulle byta allt i världen mot att få bo själv igen. grymt instängt just nu.

    bara en sak ja undra. alltså. det lär ju va en del som lurat ut vem du är. det var nån brud som skrev innan som var nån syrra till nån eller nått. o hon visste. så, antagligen är det fler. varav. hamnar du inte i trubbel pga det? kan tänka mig att en del som är på din fd sida av lagen inte tycker det är så lattjo att det kommer ut en bok om spektaklet.

    fast för oss andra så är det ju grymt dock. väntar på att boken kommer ut. ska tom förhandsboka den. om det går vill säga.

    pax out.

    Skrivet av per — 24 Jun 2009, 23:09

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor