Blogg gratis Logga in

WANTED

18 Jun, 2009

wanted | 18 Jun, 2009 | Huvudkategori | (1423 Läst)

Think - the best way to do a blogg and sell my story

Hur? Är den stora frågan, när man slår sig fram i livet. Matar sig själv och går in i nästa fas. Kliar mig i skallen och sitter balkong, drar en cigg och tankarna snurrar.

Drog handen genom håret och funderade. Har fått långt hår nu, kollade mig själv i spegeln och undrade hur fan jag skulle gå vidare. Tände en pinne, flyttade mig ut till balkongen och där nere på gatan strök som vanligt en hund runt och sniffa asfalt.

Det är det jag pysslat med på senaste tiden – funderat. Såhär är det om vi ska tala klarspråk. Jag har inte försvunnit men jag håller på att skriva och fundera så det slår knut på tankarna. Som ni vet så har jag ju skrivit en fängelseroman och givit den till förlaget. Den är inte helt klar men jag tryckte på enter och skicka iväg den. Förläggaren läste och tyckte ”Fan du är -Born to tell – a natural born writer. Riktigt bra men lite ändringar och ja...” Ni vet Cred, ROS och en smula ris, ska bara slita ut lite mer känsla och rista in det på vissa ställen. Höga krav nu. Men det fick mig att fundera. Så jag började skriva så det brann i knutarna på ”Aldrig mera Wanted”. Håller på med den nu? Varför då kanske ni undrar? Jo, om en vecka cirkalisa går ”Jag är Wanted” i tryck. Fösrat upplagan trycks och jag har nyss läst igenom den återigen för att se om det är något som vi skulle ändra i sista stund. Slutet på den boken gör att läsaren vill ha mer...

... Så därför tror jag att det är tyngre argument som ”manus”, ett alster som ligger och pyr på förläggarens bord. Tror som sagt att det är hetare, lättare för mig att sälja in den boken nu. För jag måste sälja in ett manus till. Ni vet mat. Överlevnad, spänn, sek, baht, cash. Så jag skriver för brinnande livet kan man säga. Tangenterna sprintar fram i fastspeed.

Men, sedan håller jag på att strukturerar bloggen. Har nog lagt ner tanken på att tjäna snabba C på bloggen, att dra in deg genom annonser. Krävs en del och fastän läsarantalet kommer springa i antal, när boken släpps så tror jag inte jag kan tjäna baht på den. Fick nyss reda på att förlaget ska knepa och knåpa med mig och ge en hjälpande hand när det gäller layout och så. Sedan håller jag själv på med att fundera ut struktur och annat mojs.

Bloggen kommer leva vidare och ta fart och sats mer snart, men det krävs lite planering HUR. Har en del ideer. Kanske försöka samla flera under ett tak... flera så kallade Wanted. Men vi får se. Kommer kanske också lägga till en katerogi. Nu bloggar jag ut inlägg under ”huvudkaterogi” Men kommer kanske öppna en till som heter ”Matt”. Den handlar om en stekare som heter just Matt. En fiktiv person med fiktiva berättelser som är byggda på sanna historier. Jag vill spara lite egna storys inte för att de börjar ta slut – men ja.. vem vet i senare skede vad som kommer hända i mitt så kallade författarskap. Så jag kommer blanda bloggandet senare när vi kommer på benen igen med, egna storys, med nutid och med storys om Matt. Har skrivit ihop några berättelser om han men snart.. inte riktigt än. De bygger som sagt på true storys, men är mer om grejer jag hört om, andras skit. Om ni hajar. Inte för att jag ska lägga någon, jag kommuflerar dem också. Men för att få vidd på det hela om man säger så. Och för att trolla med mitt skrivande, mata er läsare osv.

Matt är polare med Tony, ni vet Tony som är president i ”BRÖDER”. Tony, Mackan och Rolle, ni har väll inte glömt bort den trion. Han gick aldrig med i ”BRÖDER”, blev erbjuden men sket i det. Hängde med dem och gjorde affärer, backa up på sidan om istället. Vilket fall som helst kanske slänger ut en presentation snart. Killen är tung och har problem med ryssjävlarna precis som Tony och co. Men denna gång är det inte Nikita utan Artam, vet inte om ni kommer ihåg snubben. Men han kallas Mr Moskva och är en topp fem av de tunga ryssarna i Sthlm. Själv så träffade jag honom ett par gånger. Mr Moskva alltså. Ingen man jiddra med direkt, men ja.. det är en annan.. eller ja den storyn drar jag i ”Jag är Wanted.”

Under construktion – e vi nu på, hur jag ska bygga upp skiten. Men så är tankarna.

”T” – Fan vad kul att du har hittat hit. Tänker ofta på dig och din syster. Hoppas allt är bra med dig och det är som det ska. Som du kanske läst så är det sidär med mig. Lever gör man men där på håret, en ständig kamp för att slå sig fram i att överleva. Men som sagt tiderna ser ljusare ut längre fram. Det blixtrar fram minner ofta om dig och din syster, ett är när vi drog en repa i den där Audi S4:an, den där vita åket, precis i början på våran vänskap... växla upp i sexans växel, trampa på gasen ut mot Vaxholm, i hög hastighet.. kom inte ihåg vad vi gjorde där ute men minns när ni två satt bak och jag tryckte hårt på gasen. Ett annat minne är när vi satt sol i en park eller alla fika vi gjorde.. Som sagt, riktig kul att du hitta hit och hoppas allt är bra med dig!

Hörs snart alla.. och jag flaggar på väldigt snart om hur jag kommer gå vidare.

Wanted

Om min bok ”Jag är Wanted”

Min mejl är: wantedblack@gmail.comKommentarer

 1. Det du ska ha cred för är ju att du lägger all din förra desruktiva energi på någonting bra. Finns ju många kriminelle som är vädigt intelligenta som har använt sin intelligens på fel sätt.

  Jag är övertygad om att många kriminella skulle ha lyckats bra i affärslivet om dom hade satsat på att göra något konstruktivt av sitt liv istället för banan med kriminalitet.

  Skrivet av Jari — 18 Jun 2009, 17:37

 2. пипецнах
  расисты

  Skrivet av LiM — 18 Jun 2009, 21:19

 3. LiM vad menar du med det du skriver?

  пипецнах
  расисты
  =
  pipetsnah
  rasister

  Skrivet av Karlsson — 19 Jun 2009, 00:30

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor