Blogg gratis Logga in

WANTED

01 Jun, 2009

wanted | 01 Jun, 2009 | Huvudkategori | (1922 Läst)

Gang

Lite trams om gäng i en undre sväng men skiten kan tolkas inte lika. Visst visst de är lojalt rika men har de makt som sagt? Guran kommer under dagen..

Weekend. Ja, min helg har varit hyfsad. Har det lite bättre nu än förut som sagt, men inte great. Mat för dagen och på onsdag ska jag köpa en tv för en femhundring. Har varit utan burk nu i ett år men besluta mig att köpa en. Sällskap på ett sätt. Massa thai kanaler men vissa engelsktalande också. Har inte gjort många knop, strömmen gick ju i flera block här. Tillbaks till stenhåldern helt enkelt. Någon lastbil eller något körde in i ett stort elhus och så blev det tidsmaskin för hela slanten. Gatorna fylldes av folk som bara hängde och väntade. Sedan efter nästan en hel dag när fläktarna började snurra igen och kylarna surra, sprattlade allt igång. Men mycket var inte som förut och det tog ett tag innan jag fick internet att funka. Måste också tjacka någon jävla laptop cooler eller var det heter för min fläkt till datorn håller på att dö ut som en den fått canser eller nåt. Den pallar inte kyla datorn helt och skiten sloknar i hettan. Batterierna till lapitoppen är också helt finito. Och då snackar vi om totalt noll kapacitet alls. Åt donken i helgen – det var som en jävla orkester i foderluckan. Bethoven för hela slanten när burgaren maldes sönder. Fy fan vad nice. Ibland så måste man gynna sig något som sagt för att inte logga ut totalt.

Hur var det nu med Gängen? Wolfpack, OG, Hells Angels och Bandidos m.m. Jag kan ju bara snacka om mina erfarenheter och vad jag anser. Det jag säger är ju ingen absolut sanning utan jag har slagits mig fram på mitt håll och har min syn på dessa. Sedan så levar annat folk mer i dem eller det än vad jag gjort. Men gäng kulturen har gått upp och ner enligt mig. Ett tag ville alla vara med i något gäng och sedan så var det tvärtom. Upp och ner. De har enligt mig haft mer pondus vissa tider och mindre andra. Själv så vägarna korsats med dem flera gånger men jag har för det mesta dragit mig från att bland mig i för mycket, för mentaliteten är ibland inte good för buisness om man säger så.

Förut var Wolfpack inte att leka med och deras pondus var bredbröstad. Under några år var det att räkna med på många håll och kanter och jag umgicks med några av dem. De mest stabila under tiden är ju HA och sedan Bandidos och mina erfarenheter sägar att Bandidos underklubbar är snäppet brutalare. OG har mest börjat växa under perioden då jag själv höll på med eko så just under den perioden de senaste fem, sex åren har jag inte varit så mycket inblandad i just gäng kulturen. Visst visst den förekommer där också och de tunga gängen har många fingrar med i spelen bland ekobrotten också. Vissa tunga gubbar äger många lagliga verksamheter som ligger i gråzonen och bakar till sig deg och problem eller uppdrag. Men jag har alltid varit emot att gå med något för gäng är lika med uppmärksamhet oavsett hur mycket skugga det står. Visst man får backup och lojaliteten är hundra men är det det? Jag vet inte och det beror väll på vilken korg man leker i.

Pondus har de som har ett namn. De stora gängen. Har inte så mycket koll på de nya och ibland måste jag säga att den undre världen är ibland upplåst av media – att gängkulturen styr. Men den största massan är ju trots allt folk som bara är ett ända stort nätverk. Individer, små grupper som arbetar tillsammans och inte alls vill synas med en tatuering eller i media. Det snackas Juggar och Albaner, och japp – de har struktur och styr mycket. Men långt ifrån allt.

Det var några ord om gängen – men läs ”Svensk Maffia” som är en ganska så bra skildring på det hela. Har skummat genom boken och tycker den är helt OK. Den ger en bra bild över hur gängen fungerar och vilka som finns om man vill veta. Men de senaste åren är jag helt off vilka som styr vad som sagt. Tacka vet jag old times som Kungsan. He he.. det var tider det. Ung och dum, naiv och storbröstad. Kunde man tro att världen var något annat?

Ska krubba en bit och sedan sätta mig ner och skriva resten av Guran och co. Den delen läggs ut under dagen.

Min mejl wantedblack@gmail.com

Min bok ”Jag är Wanted” hittar du här på W&W: hemsidan

WantedKommentarer

 1. Grymt.

  Tack för info.

  Skrivet av Per — 01 Jun 2009, 12:13

 2. Ok. Mer frågesandlåda. Vad menar du med att mentaliteten inte är good för business? Att det strular sig extra mycket eller att om det strular sig så kan det gå galet?

  pax.

  Skrivet av per — 01 Jun 2009, 19:48

 3. fasen gött att du ä tillbaka trodde du hade get upp bloggen. kul att läsa igen

  Skrivet av svesse — 18 Jun 2009, 18:41

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor