Blogg gratis Logga in

WANTED

28 Maj, 2009

wanted | 28 Maj, 2009 | Huvudkategori | (1514 Läst)

People just uppdate and foks

Innan jag fortsätter med Guran och co så lägger jag in ett annat inlägg. Får se om jag hinner tuta ut resten senare idag.


Tänkte göra en kort uppdate bara för någon som kanske är ny. Nu har jag varit här i Thailand snart över ett och ett halvt år, på raken. Stack från Svedala för att jag hade problems med boys i tunga kaliber. Fick ett problem på nacken som jag inte kunde lösa. Blev anklagad för något som jag inte gjort. Men kunde denna gång inte styra upp skutan utan var tvungen att tagga för tillfället. När jag var i Thailand fick jag reda på att farbror blå sökte mig och att jag var lyst. Så jag lapar sol här nu eller lever i ösregn.

Började blogga i september 2008 och genom den fick jag kontakt med förlaget W&W som hosta upp ett avtal så jag skrev boken ”Jag är Wanted”. Den handlar i stort sätt om hela mitt liv. Från ruta ett tills jag stack från Sverige. I den så får ni läsa hela storyn om varför jag stack m.m. Det mesta kommer blottas i den. Men också fokus på ett värdetransportrån och massa annat. Självbio för hela slanten. Har under resans gång skrivit fler böcker och just nu...

... Så håller jag på att reda upp soppan med grabbarna – tunga kaliber på hemmaplan, och vi får se om det lyckas. Kan inte skriva så mycket om exakt det för det är fortsättningen på boken ”Jag är Wanted”. Jag skriver medan skiten händer kanske man kan säga.

Foks – som jag tidigare nämnt på bloggen. Läser inte mina egna blogginlägg utan bara rapar upp dem, tutar ut och låter de ligga. Så jag kör en uppdatering på Foks ur minnet. Namnen är förstås ändrade. Vissa tider på ålder stämmer inte exakt då jag sätter kamouflerar det hela en smula.

Foks

Jack – min son som idag är 16 år. Bor i Sverige tillsammans med sin mor.

Sofia – Jacks, mamma. Vi var tillsammans i unga år, 15 till 18 och strax efter Jack kom så separerade vi. Men jag har tät kontakt med henne och hon är en av mina närmaste.

Timo – Svensk/finsk lirare som är en av mina närmaste vänner. Är idag helt clean från krim, men låg i gränslandet ett tag. Jobbar med bygg och sliter kneg. Vi har varit vänner i cirka nio bast, skulle jag tro. Han älskar ironi och har en ganska bögig soffa. Men är inte homo för fem öre. Sneakers samlare och köper för mycket crap på ebay.

Andy – Min närmaste vän bland de bad boys. Som en broder. Vi började hänga i tidig ålder innan jag träffade Sofia. Är ett radarpar och under perioder gjorde vi allt tillsammans. Killen känner de flesta, många på hög pinne och har tunga kontakter. Han dyker ofta upp här på bloggen. Iskall snubbe, som ibland kan spåra ur men har ofta mer kontroll på läget än vad man tror. Backar inte för något när det gäller och har trots sitt tunga kriminella liv en mjuk sida som är omgiven av stål. Tränar mycket i allt möjligt, gym till brasiliansk judo. Ja, Andy och jag är ett radarpar.

Volkan – En stor bergsturk som jag hängde med mycket i åldern 20 till 26 ungefär. Stor kille, bredaxlad och grovt ansikte. Stor kran mitt i nyllet och buskiga ögonbryn. Långt hår ofta i hästsvans och snubben är helt ok, men agerar ibland utan att tänka. En smula för våldsam kanske. Slår först, frågar sen och hans bästa vapen är en rap bitchslapp i alla lägen, och sedan uppföljning med nävar.

Toffa – Ser ut som en fotomodell och rör sig som en. Men bakom skalet så finns det en rå uppväxt med en jävla massa våld. Körde mycket rån och våld, indrivningar och annat skit innan han gick över till Ekobrott. Det var då jag lärde känna honom. Runt mina tjugosex. Smart jävel som skolade mig i mycket. Han dyker upp ibland här.

Palle – Ser ut som själva brottet i sig. Brutal helt enkelt. En av Stockholms största jättar. Rakad på huvudet, bred tjurnacke och ansiktet gjutet i betong. Är också tung, en av de största som har mycket folk under sig. Känner honom genom Andy och har en del storys då han är inblandad. Brutal som sagt och står berg i alla väder.

Kate – Iskall kvinna som jag jobbade med i något år på senare dagar. Hon var fotomodell men gled över till den kriminella. Enormt kontaktnät och vi jobbade intensivt med ekobrott, bedrägerier m.m. tillsammans under en period. Skitsnygg och råsexig. Manipulativ som tusan och ett tag var jag henne riktigt nära. Hon håll sig i bakgrunden och är en av de absolut smartaste som jag känt.

Skräpet – En tjej som stod mig väldigt nära under de senare åren. Blond kort tjej som kunde få vilken snubbe som helst på fall. Hon har det lilla extra i blicken men tar livet med en nypa salt. Festar en smula för mycket och är alltid utan stålar. Jobbar på krogen och lever på krogen. Hon hosta upp folk, målvakter och hjälpte till med diverse skit mot en slant då och då. Var mig som sagt nära ett tag och hade stort kontaktnät som hon erbjöd. Som en ängel på dagen men temprament som fan på natten. Några bira och så kunde den lilla jäntan spöa vilken snubbe på krogen som helst. En flaska i skallen eller en askkopp i nyllet. Energisk som attan.

Tomas – En jugge som hängde mycket med Volkan men som jag var med titt som tätt. Lojal som bara den och drog sig inte för något. Tyst kille, men vass. Stod ofta i skuggan men klev fram när det gällde. Smal och liten men vass som sagt och lojal.

Nam – Hon jag är med i Thailand. En tjej som hjälpt mig här i Thailand med allt och mycket. Vi har kilat i snart nio månader och när jag blev utkastad av min första tjej så började jag och Nam hänga. Hon har levt ett riktigt tufft liv i Bangkok och vi hjälper varandra för att överleva vardagen här. Pluggar typ thailändsk komvux och har en fyraårig son som jag hjälper henne nu med på dagarna. Nam är busig som fan. Fastän sitt riktigt slitsamma liv så har hon kvar glöden av bus och lek. Känner mycket för henne.

Danny – Danny Saw, eller Danny boy. En tvättäkta psykopat som dök upp i mitt liv. Lojal schysst som fan men psykopat. Halva ansiktet tatuerat och iskall blick. Jobbat mycket med indrviningar och badar i våld. Riktigt jävla smart och drar sig inte för något. Känner de flesta men kör ofta solo och är en av de få som alltid håller vad han lovar. Svårt att sätta fingret på snubben men var mig nära. Och kanske är!?

Hmm.. ja det var lite av de pers som jag kanske nämnt tidigare... sedan så finns det ju en massa andra men dessa kommer det få höras med om kan jag garantera. Antingen på blogg eller i bokform. Massa andra personer kommer dyka upp som varit huvudroller i mitt liv eller bifigurer. Men som sagt bara en liten uppdate om vissa...

Just nu.

Sitter här i Thailand och klockan är slagen tolv. Halvsitter i sängen och Nam sover bredvid. Hon stampa upp klockan sex i morse för att ta sonen till sin skola. Men sover nu en repa. Jag har precis klunkat java och dragit en cigg på balkongen. Bönerna utanför mosken började tuta igång för några minuter sen och vädret är halvmulet. Igår var, jag Nam och hennes son plus en tjej som heter Ann ute och åt och spela biljard. Har ett hemligt besök här i Thailand som ska åka hem om några veckor. Personen har hyrt en kvart i samma hus som mig och begav sig igår en sväng till en annan stad. Men återkommer om två dagar cirka. Personen har att göra med min – reda ut soppan på hemmaplan.

Ska väcka liv i Nam snart och vi måste ner och äta något, magen vill ha food. Ska senare skriva ihop fortsättningen på Guran och co, och slipa lite på en bok. Skriva några mejl och kanske ta en promenad. Om inte vädret börjar ilskna till.

Hörs snart och simma cool.Kommentarer

  1. Sjukt nice att du är tillbaka!
    Försvinn inte nu igen.

    Skrivet av Henrik — 28 Maj 2009, 09:08

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor