Blogg gratis Logga in

WANTED

17 Maj, 2009

wanted | 17 Maj, 2009 | Huvudkategori | (1686 Läst)

Dream on a bit

Tuggar lite bok och lite om varje. Saknar Sthlm och bitchar lagom. Men sicksackar vidare i avgaser och väntar in - komma skall.

Ja, lever gör jag men ett tag var det jävligt knapert. Så där förbannat åt helvete. Men nu en smula bättre. Speciellt när psyket fått sig en krycka av boken och förlaget. Det är det som gör så jag, Nam, plus hennes knodd kilar, står och går här nu.

Hade för ett tag sedan ett samtal med förlaget och jag nämnde det förut, att media kommer komma. En liten grupp i tidning och tv. Vet inte om jag får säga vilka, eller de jag vet om, så jag piper inte om det än. Det och mycket annat leder ju till mina tankar om min anonymitet.

De oldies som läst min blogg och följt med från ruta ett - ja ni vet ju att jag lägger kammo i min text. Kamouflerar den, inte bara med andra namn utan blandar ihop händelser och byter ut ting för att nyfikna ska få det svårt. Men förr eller senare kommer det att spricka. Jag hoppas på senare dock. När jag har rätt ut soppan med de andra som jag ligger i krig med. Men inte bara därför utan nu när man kommer bli en offentlig person så kommer ju familjen, de nära, att drabbas - om eller när min identitet blottas. Så för deras skulle hoppas jag på senare och jag kommer knyta knut på min identitet så länge jag bara kan.

Det kommer och har redan kommit upp förslag på namn, det spekuleras och det kommer bli hett om öronen. Jag kommer som jag gjort i hela mitt liv - förneka om det spricker. Fick jag bestämma som man ofta inte får, så skulle jag vilja ha serien på tre delar av Wanted släppt, publicerad innan. Alltså - "Jag är Wanted", "Cikk före Wanted" och den tredje boken som är en direkt fortsättning på "Jag är Wanted".

Men det kanske bara är dream on. Någon frågade om Tatuerat Bröder. Jo, nu har ju förlaget sagt att de vill ha en långvarig relation med mig och vad det är får vi se. Men Tatuerat är också en Serie på tre delar. Fiktiv serie för er som inte hängt med. Men jag har lite andra funderingar om den. Och allt detta är ju i förutsättning att jag är utanför murarna och inte går cellkvadrat.

Den första boken heter då "Tatuerat BRÖDER" och den andra "Broderlig HÄMND", den tredje "DÖDLIG broder". Men jag skulle vilja göra en egen hemsida för första boken. Ha en tecknare som han som tecknat boken "Gängkrig 145" tillsammans med Jens Lapidus. Bygga upp profiler på varje karaktär, lägga in coola teckningar och lägga ut ett kapitel typ var tredje dag. Som en serie. Och varje gång de dyker upp nya karaktärer m.m. så dyker det upp nya profil teckningar med info om snubben och massa kring krams i denna värld. Nästan dagligen uppdateras med nya ting i denna värld men grundbulten ska vara storyn som allt cirkulerar runt. Så jag vill alltså lägga ut denna bok gratis - for free. Göra hemsidan grymt bra. Som en Tv/Internet/bok/serie eller vad man nu ska kalla det.

Kolla in boken "Gängkrig 145" ni som inte kollat den. Men varför vill jag göra detta? Nja, om nu mina andra böcker skulle sälja good. Som förlaget tror och I´am still in freedom, så tror jag att läsarna skulle vara ganska höga på denna sida i antal om man tätt lägger ut ny text tätt. Sedan så skulle jag vilja ha en direkt översättning på engelska också - alternativ - svenska engelska. Så ja wide world eller vad det heter.

Vem vet det kanske skulle gå hem - och om det blir tårta - så kommer nog de två efterföljande böckerna sälja kalas. Så egentligen är ettan bara reklam för tvåan och trean om man ska hårddra det. Men detta är just a dream som jag skulle vilja genomföra om resurser finns i framtiden. Allt från att överleva vardagen till tekniken och allt praktiska löser sig.

Men först Wanted som sagt. Självbio för hela slanten. Nu kanske en del tror att jag tänker i typ fem till tio års perspektiv. Men där serru så e det bet. Nej jag fattar inte varför andra som skriver böcker dribblar i typ ett år med en bok eller mer än så. CIKK kommer vara klar kanske inom två månader och då har jag skrivit på den typ tre månader sammanlagd. Sedan håller jag på med sista boken i Wanted serien samtidigt och den räknar jag vara klar med typ i okt. Samtidigt som jag har halva boken klar av "Tatuerat Bröder". Så om man räknar in när jag startade med "Jag är Wanted" så har jag då hållit på nästan precis ett år och kommer då ha ca tre och en halv bok klar. Om det funkar som det ska.

Ja, ja vi får se - man ska inte rista kryss, hoppa hurra, dansa grodorna förrän man är hemma, som sagt. Men sorry du som ville ha Tatuerat - du får vänta ett tag. Förlaget ville ha självbio så då ger jag dem det. Men jag tror du kommer gilla CIKK. Den är fet.

Men ska vi snacka lita annat så kilar det som vanligt här. Rostig värre känner man sig. Klagade igår för en polare på skype hur uttråkad jag är. Men har man bäddat spikmatta så får man ligga hårt och fan den som självömkar. Så jag bitchslappa mig själv - gjorde armhävningar titta mig i spegeln och sa att bättre tider inom kort. Saker och ting kommer röra på sig.

Hur det blir med storys här på bloggen vet jag inte än - måste tjabba med förlaget först. Men tydligen så hänger det kvar några trogna läsare. Jag kan heller inte avslöja riktigt allt som händer runt omkring mig för mycket kommer komma i sista boken av "Wanted" serien då det är absolut nutid och det händer en del som jag inte knystat om - en del som kanske får ordning på soppan.

Så är det. Just nu. Men på återseende foks. Simma cool och hoppas våren lyser på er. Fan det saknar jag. Svensk vår och gå gata i Stockholm när livet börjar ta form i skepnad vår. När teglet börjar röra på sig och asfalten osa glida. När parkerna är lapa sol och uteserveringarna snackar öl. Surret som dränker staden, katter i kjol och träffa grabbarna - tugga skit över en seven eleven java i ett hörn över en cigg. I miss it. Men vad fan - suga i sig Bangkoks avgaser och sicksacka mellan matvagnar är inte så fel heller, eller JO. Tröttsamt värre fucking chicken and rice. Spikmatta var det.

Hörs snart

WantedKommentarer

 1. Kul att se dig här igen!
  Tror idén med Tatuerat bröder är god!

  Skrivet av P — 18 Maj 2009, 16:08

 2. Fan vad ja har längtat att se dig skriva igen, härligt att du är tbx

  Skrivet av Tunisia — 20 Maj 2009, 00:30

 3. Roligt att du är tillbaka.. Väntar nu på att få köpa boken! :)

  Mvh David

  Skrivet av David — 22 Maj 2009, 06:42

 4. Jag förstår bokförlagets inställning att du inte ska ge ut allt i bloggen.

  Lycka till med böckerna och ditt författande, du kanske kan betala tillbaka lite till samhället på det sättet.

  Dom oskyldiga som har drabbats av dig kanske inte tycker att du ska ha någon framgång vilket är förståeligt men du verkar göra ett ärligt försök att förklara i alla fall.

  Det som jag tycker är lite lustigt är alla som har dissat dig och kallat dig för en fraud och en lögnare och inte den du utger dig för kommer ju att få se att du verkligen är den du utger dig för att vara.

  Eftersom jag driver siten bloggsite.se skulle för länge sen ha kunnat intyga att det finns vissa tecken som gör att jag vet att du inte har suttit i sverige och hittat på en stor lögn bl.a.

  Du har aldrig bett mig att ge mig in i diskussionen om du är en bluff eller inte, men självklart har jag som driver siten ändå en viss info som inte alla andra har, jag vet inte ditt riktiga namn eller vem du är men vissa saker gör ju att jag förstår att du inte är en bluff.

  Det är ingen idé at någon kontaktar mig och vill ha info om vem wanted är för det vet jag inte, men jag vet att han sitter i Thailand och inte Sverige, kan självklart inte ge ut någon adress eller något sånt även om jag ville det eftersom han bloggar från olika IP och så vidare.

  Lite kul att se hur fel alla som har dissat dig har haft.

  Jag kommer själv att köpa böckerna som du ger ut. Förhoppningsvis kan du göra rätt för dig i framtiden.

  jari / admin på bloggsite.se

  Skrivet av Jari — 22 Maj 2009, 19:51

 5. www.vk.se

  Nu har dina polare från för varit i farten. Ge oss dina synpunkter på händelsen om du orkar. Man kan väl säga att du är expert på ämnet.

  Skrivet av nandrolon — 24 Maj 2009, 20:34

 6. inte så smart av nandrolon att bara skriva www.vk.se.. ska wanted gissa sig till vilken artikel du menar?

  Skrivet av Jurpa — 25 Maj 2009, 18:45

 7. Ursäkta den taskiga länken, menade givetvis rånet mot värdedepån i Umeå.

  Skrivet av nandrolon — 27 Maj 2009, 14:27

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor