Blogg gratis Logga in

WANTED

15 Maj, 2009

wanted | 15 Maj, 2009 | Huvudkategori | (1590 Läst)

Still alive

Ja. Slänger ner några bokstäver om vad som händer och fötter. Sedan får vi se om skutan börjar rulla igen..

Dags att göra något.

Jag lever, äter, skiter och skriver. NU har jag blivit uppmanad att börja blogga igen. Men ärligt talat så vet jag inte om det är någon idé längre.

Okej förlaget vill att jag ska sprattla ner inlägg, skapa video m.m och jag vet att de kommer göra reklam senare för bloggen så ni som läser kommer bli fler och vissa ej arga kan komma tillbaks.

Men just nu har jag förjävligt mycket annat att göra. Typ börjat leva igen. Om jag börjar skriva igen kommer det nog bli lite annan form på det hela - men vi får se.

Får fortfarande mail från folk om både det ena och andra. Allt från förslag till saker till "Hur är det med dig?" Just nu kanske jag har läsare cero men jag ska suga på karamellen hur jag ska göra med bloggen. Blev ju tillsagd att sluta och nu eller snart så vill de jag ska börja bygga igen.

Men I am still alive. Trasig men stark. Boken "Jag är Wanted" är ju klar för längesedan - lite finslip bara tillsammans med förlaget men ska snart vara tryckfärdig. Den 3 september kommer den släppas. Här hittar ni min bok på förlagets sida.

Den kommer även släppas nästan samtidigt som ljudbok – inläst av Jonas Malmsjö. Han som bland annat läser Aldrig fuck up av Jens Lapidus. Här kan du hitta detta.

Men vad gör jag nu då? Kanske någon undrar. Jo jag skriver fortfarande – konstant skrivandes. Jag håller just nu på att skriva ytterligare en bok som heter ”CIKK före Wanted”. Det är en ren fängelseroman som kommer vara klar inom de närmaste månaderna. Det är också en självbio men bara innaför murarna – min förläggare efterfrågade det så I write and delivery.

Min Tatuerat Bröder har jag lagt på hyllan för stunden men det är helt klart ett projekt som ska slutställas. Men efter ”CIKK före Wanted” så har jag en stor suprice i manus som jag nu också filer på i stundens hetta. Men den kan jag inte säga pip om än.

Men annars är det som vanligt – fucking chicken and rice and so on. Lite bättre dock än förut – still aive, men måste börja bygga lite fysik, känns det som. Ja, just det jag har öppnat en facebooksida för den som vill sök på min mejl som är wantedblack@gmail.com

Men men.. vi får se hur jag ska göra med storys. Vet ju många vill ha den varan men jag kanske inte ska fläka ut för mycket då jag vill sprara, hålla inne lite av mitt liv för att ja.. vem vet vad läsare vill ha i bokform. Storysarna tar ju slut någon dag, har ju bara levt ett halvt liv, vad det nu är.

Jo just det. Förlaget ska nog skicka ner ett media team och göra lite stuff men vi får se vad som händer och fötter allt är under planering och jag går rondell i lägenhetskvadrat här i Bangkok och funderar på vad som komma skall.

Hörs snart simma cool så länge foks.

WantedKommentarer

 1. Kul att du lever väntar fortfarande på att boken ska komma ut!

  Skrivet av Dunno — 16 Maj 2009, 04:55

 2. Äntligen ett livstecken från andra sidan...

  Skrivet av Juggen — 16 Maj 2009, 06:00

 3. jag hoppas tatuerat bröder blir något!
  Gillar den boken

  Skrivet av P — 16 Maj 2009, 21:22

 4. jag kommer lätt köpa din bok!:D och kul att veta att du lever^^

  Skrivet av niklas — 20 Maj 2009, 22:20

 5. Coolt! Visste att du skulle komma tillbaka:D

  Skrivet av vincent — 27 Maj 2009, 23:45

 6. Snart släpps boken! Väntar!

  Skrivet av N.H — 09 Aug 2009, 22:06

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor