Blogg gratis Logga in

WANTED

19 Feb, 2009

wanted | 19 Feb, 2009 | Huvudkategori | (2455 Läst)

C - Rat? and Svampen cat talk in as?

Är fd yrkeskriminell och lyst. Bor i Thailand och bloggar om mitt liv och mina erfarenheter från den undre världen. Men också om min vardag som lyst. Kommer till hösten 2009 släppa en bok som heter ”Jag är Wanted”. Men läs om...


Duck

Värdetransport rån - indrivningar - kidnappningar - ekobrott - våld - fängelse - och cash plus mycket mera.

Välkommen till min värld

________________________________________________________________­­­­­­­­­­­­­­­­

wantedblack@gmail.com

Hej reader! Trams. Vi kör - Bro whats up? Trams det också. Kära blogg idag vakna jag med solskenshumör igen och fåglarna kvittra Mozart. Nej inte alls. Idag kändes mina fyra jävla väggar lika liten som ett cornflakes paket. Och jag snacka inte om en sådan där stor jävla box med toys i, som räcker en månad. Nej nu snackar vi en EN-portions box. Ni vet cornflakes med mindre flingor än blondinerna på Stureplan har skit under naglarna. Jävla pota. Eller heter det puta. Får man säga så. Fy fan vad trångt det kändes att vakna idag. Ni vet. När man är på sådant åskhumör så glider man inte in i duschen och kommer ut glad som en glasspinne med glass och sjunger. Inte direkt utan man letar saker att peppa sitt dåliga icke sjungande skithumör - hade jag en glass skulle jag stampa på den - ta upp den - kasta den i väggen och bryta pinnen i tu - Vad säger du nu då!? Sjung nu då om du kan!? Fucking icecream pin.

Så jag matade min ilska. Slog på lapitopin och den lös on. Internet. Och för att hitta lite skit så tryckt jag in mig på bloggportalen och leta upp de där jävla 08 finest, höll på att skriva fitt-nes. Rulla in på några skitbloggar som har typ trehundra tusen besök varje dag. Nu jävlar ska jag läsa skräp och spy tänkte jag. Första offer en jänta på 23 bast - stureplans finaste - båg. Bloggen - "(I) En Anna(n) del av stureplan" fyndigt fyndigt - Kreativ som en åsnesvans. Okej - andades tungt. Började läsa bland reklam och bilder på Anna som är en del av Stureplan. Förresten här har ni länken . Försök klicka på den om ni kan. Och jag läste...

OBS Tambonger hör inte hemma i rumpan.

Ni vet min kompis med tampongen (i röven)? Hon mailade mig precis;

“Men Anna du får det att låta som om det var en BRA idé att stoppa upp en tampong dränkt i sprit i rumpan. För det första var det Whiskey och för det andra fick jag faktiskt magpumpas efter händelsen. Tycker du att det är en vettig grej att skoja om i din blogg? Vad är dina läsare? Typ 12?”

Okej so sorry kids, don´t try this at home!

Om ni inte fattar vad jag snackar om så beror det på att ni inte läser mitt twitter. Ni kanske ska börja göra det… Det är ju inte så jobbigt att typ titta åt höger.

Vad fan är en fucking Twotter?? Men jag sket i det och fortsatt, läste inlägget under... Först kom ett foto på Anna när hon står framför spegeln och fotar sig själv med sin mobil. Sedan..

Har fixat till luggen lite hos Maria Nila på birger jarls gatan.

The end. Inget mer. Hmm.. och förmodligen så hade halva Sverige varit inne på denna blogg för hon låg på listorna - position högt. TRAMS, blixt o dunder - Okej Okej jag vet. Jag ska inte spy galla som alla andra jävla tjatkärringar o nyblivna feminister. Ingen galla på dessa nätta små blondiner som bloggar om luggar och tamponger. Det är coool, vi lever i ett fritt land - eller ni gör - och vi kan blogga hur det kliar under foten om vi vill. Men jag fortsatte att raspa vidare i min ilska och spydde galla i min ensamhet. Det sista jag vill vara, är en avis skit som sitter loco (galen) och dör i brist på eget. Det jag vill komma fram till är att - efter jag spytt galla i någon timma så - släppte det. Det mörka åskhumöret som vill mörda icecream pin försvann. Som ett lock i örat kan göra. Gone. Hasta lavista la Bangkok. Och fåglarna sjöng Mozart.

Kliade mig i naven. Det var skönt att veta att man inte missade något där hemma. Tack Anna som är den dal av Stureplan & alla andra hjärndöda kissekatter med silversked i röven. Eller var det tampong? Sedan sjöng jag Blixar och dunder, magiska under – jag går i mina gyllende skor o o o oooo. Visst visst. Trampa i de brunslitna tofflorna och gick ut. Dörren igen – korridor och trappa. Gata, myller av folk, seven elven, kaffe och cigg. Gata, myller igen. Som fastspeed i en film på gatan. Upp och stäng igen. Fyra väggar och en säng. Tyst. Drog i mig kaffet i ett svep och tände en pinne. Öppna balkongdörren och drog några bloss. Efter det var det verkligen återstält till det normala. Nu kunde jag pusta ut och forstätta leva – mitt inrutade boxliv på flykt. Internet igen. Den här gången läste jag nyheterna. Efter det. Forum besök – lite mail och skriva blogg. Så nu sitter jag här och ja... Kära reader nu börjar vi utan agg.

Wanted Action Del II (forts från förra inlägget)

Tittade på Elias. Det var ändå en spelskuld och dessa skulle ju betalas. Starka regler. Det måste ligga något annat bakom tänkte jag. Elias borde inte nog kunna hosta upp tolv lax. Greken drog handen genom håret och ett stort kors visade sig på baksidan av underarmen.

"Varför inte?" frågade jag. "Det är ju trotts allt en spelskuld?"

Han snegla på mig och satte sig i på en bänk bredvid. Slängde en handduk över axeln. Skåningen la sig i bänkpressen och körde bröst.

"Det är en sak mellan han och mig", sa Elias. "Du vill väll inte lägga dig i va?"

Var det ett hot? undrade jag, rösläget hade sjunkit ett snäpp och allvaret frös till en aning. Själv så hade jag bara slängt ut en artig fråga tyckte jag. Själv hade jag absolut inte varit hotfull.

"Vad mena du?" frågade jag och la mig ner. Drog i handtagen. Hade lätta vikter.

"Precis vad jag sa" Elias harklade sig och spottade ut en snus i handen och kastade den i papperskorgen.

Fem - sex - sju - åtta. Kände hur brösten arbetade lätt. Andades lätt. Fjorton. Satte mig upp.

"Förklara istället varför", så lägger jag mig inte i." Pustade ut en aning. Han tittade på mig som jag vore pesten. Det hade aldrig legat något i luften mellan oss två. Inte på dessa tre månader jag varit här. Nej inte en enda grinig min. Men nu - om blickar could kill.

"Lägg av", sa jag hårt. "Vem fan tror du att du glor på?"

Tyst. Murat trampade långsammare och Skåningen vände sig om i andra ändan av rummet. Elias höll kvar blicken en sekund men vek bort den.

"Okej" sa han. "Jag ogillar den där C och det ryktas han är golare, kommer fan inte pröjsa en golare."

"Du är ute på tunn is Elias." sa jag. "Varför misstänker du det för fan?" Det var lätt att snubbar anklagade varandra både för det ena och andra när den fanns en skuld i luften och att anklaga någon för golat var inte en liten grej. Han drog handen igen genom håret. Såg han sökte efter ett svar.

"Från utsidan. Du vet tolv lax är inte mycket, här inne ja. Och jag degar alltid mina skulder men visar det sig att snubben är golbög kommer han inte få ett öre." Elias ställde sig upp. Han fortsatte. "Om du nu vill försvara honom eller hjälpa liraren, kolla upp själv först."

Celldörren igen och ljudet från nycklarna - rassel rassel - när de låste, påminde än om att man var inlåst. Hällde upp hett vatten från termosen i en kopp och blanda ner pulver kaffe. Rörde om och slog på burken. Han hade rätt Elias. Vill inte försvara en golare. Men tankarna var någon annan stans. På min muck. Vad som hände nu skulle jag fan inte förstår min egen muck. Vill ut. Träffa grabben och polarna, skaffa deg och försöka hitta på något - kanske öppna ett fik eller nåt. Ett fik skulle vara nice att äga. Kunde inte se mig stå och baka direkt men allt sådan skit beställde man ju. Stå bakom kassan och pula och servera folk - varför inte. Skulle vara mysigt. Men det behövdes nog en ganska rejäl slant och inte var det för den late, förmodligen. Vilade ögonen på burken utan att se. Eller varför inte en liten bar? Funderade på vad jag skulle göra när jag kom ut och låg där med bakrumsteve och fyra hårda väggar - en brits och försökte sova. Efter ett tag somna jag in.

Satt vid frukostbordet och blanda flingor och mjölk. C satt mitt emot mig. Bredde smör över en macka och det kändes i luften att det var något. fem bord och fyra platser vid varje. Tjugo intagna på våran avdelning. Proppfullt inte en cell ledig och alla satt mer eller mindre i tystnad. Gurka, ost och paprika. Tuggade och tittade upp. C sneglade på Elias. Jag hade bestämt mig för att var rak. Egentligen ville jag inte alls lägga mig i men något drog i mig att ta sida. Intriger fick tiden att gå. Även fast det bara var cirka lisa en månad kvar så kilade rastlösheten rygg värre än en hungrig iller. Försökte göra allt för att koppla av och bara ta en dag i taget men det kittlade varje gång något låg i luften. Men jag hade bestäm mig för att vara rak - fråga C efter frullen om han golat. Vi åt, det snackade lite vid de andra borden men vid vårat var det tyst. Jag, C och två andra lirare. Två polacker. Efter jag var klar gick jag in till min cell och kolla TV. Visste C skulle dyk upp innan skolan. Det fanns en skola som man kunde gå, plugga lite men i själva verket så fick man sitta där och latja skit. Hade någon mattebok som jag räknat klart på en vecka.

"Kan jag komma in" hördes från dörröppningen. C.

"Visst"

Han satte sig. Jag låg säng med händerna bakom huvudet.

"Ska du snacka med greken today?"

"Jag snacka med honom igår."

Tyst. Visste att om jag skulle kläcka vad Elias sagt så kunde hus i helvete dra igång på två röda. Men jag gjorde det ändå.

"Han sa att du kanske golat och inte ville deg dig om du..."

"Va!?"

Tittade på honom. Analyserade honom så gott jag kunde.

"Vad fan. Vadå golat? På vem? Mother fucker jag ska fan slå in pannbenet på den där jävla..."

Hela hans kropp skaka och ansiktet förvandlades till ilska - vrede.

"Lugn för fan", sa jag. Bland de värsta man kunde bli anklagad innanför murarna var just golare eller våldtäcksman och peddo.

"Vadå lugn, hur fan kan jag vara det?"

Satte mig upp i sängen.

"Finns det något bakom det han säger?" frågade jag och stirrade på tjockisen. Ville veta.

"Nej" sa han barskt "No of course not. Vad fan har han fått det i från!"

Det räckte ju inte med ett var från C. Om jag skulle ta ställning så var jag tvungen att ha mer men jag ville se hans reaktion. Visste egentligen inte vad jag hade att förväntat mig. I värsta fall skulle C rusa in till Greken och hus i helvete skull ske. Men det var lite upp till Elias också att bevisa vad han påstått. Han kunde inte bara vräka ur sig en sak och sedan inte har belägg. Hur skulle jag själv reagerar - nog spöat skiten ur snubben som snacka skit. C gick plötsligt ut ur min cell med snabba steg. Han var på krigsstigen. På något när det blomma upp intriger så förgyllde det vardagen. hoppade i tofflorna och gick snabbt ut ur cellen. Såg ryggen på C och längre bort i den ljusa korridoren full med celldörrar såg jag också ryggen på en plit. Men pliten håll på att låsa upp en glasdörr in till en annan korridor. Elias cell var den längst bort i i hörnet strax vid samlingsrummet. Celldörren stod på glänt och C gick mot den med tunga steg. Kikade in i Lasses cell - en snubbe jag kände från utsidan. Lager Lars, som han kallades för han åkt dit en gång i tiden när han förvarade en jäkla massa skit i ett lager. Allt från guns till koks. Snubben hade haft oturen att blivit utslängd av kärringen samma dag som snuten gjort tillslag i lagret. Lagret hade ju inte stått på honom men han hade dragit dit för att sova och dök bengen upp. Annars brukade han aldrig vara där. Sju bast hade han fått men detta var för evigheter sen. Ganska stor kille, såg ut en karaktär i en serietidning. Platt ansikte, stora ögon, breda axlar, nästan lite dum ut. Som en skurk i Hulken eller nått.

"Lasse, de är trubbel på G", sa jag snabbt. Lasse i tofflorna och ut.

Jag nickade mot Elias cell.

"C", sa jag.

"Jo jag fattar", sa Lasse. "Är det sant att han är golbög?" frågade han medan vi gick mot cellen. Han inte svara förrän vi hörde tumult. Elias skrek och en dov dunk hördes...

Vi stannar där och fortsätter i nästa inlägg. Hinner tyvärr inte klottra ner just nu för jag måste göra annat. Men Men.. så vi avslutar med lite böcker och som ni ser så har jag kommer jag ha en ny bild varje dag, antingen speglar den hur jag känner eller vad vi kanske snacker om. Kanske ja eller så.. äh här kommer böckderna och sedan dagens brott.

Reklam

Den först boken är från Smygande katten, japp han kallas faktiskt så. Och det är inte någåt crime men humör – skön humör, har läst delar och rekomenderar varmt. Boken heter ”Gift” Kort pressentation av boken: Vad gör man när man längtar mer efter den senaste iPoden än efter sex? Eller när ens fru försvinner till sitt intressanta jobb, samtidigt som man får syn på sin egen erbarmliga spegelbild i hallen och inser att en gammal badrock i frotté och lammullstofflor knappast är det som bygger en riktig man. Eller M-A-N som hon säger, min fru. Ytterligare en bokstavskombination att ställas brevid DAMP och ADHD. Enligt henne. Men jag har äntligen kommit på hur jag ska förändra vårt liv. Eller i alla fall hennes. Det finns nämligen en bokstavskombination till. GIFT.

Bok II är skriven av en ung tjej som heter Lauren Strong och boken heter ”En fiskares guide till galaxen” Press av bok: Vardagar fyllda av arbete och lördagskvällar späckade med drama. Födelsedagsfirande i sällskap med ett gäng fransmän och fylla på arbetstid. Pervobänken där många sjuka tankar både föddes och gick i graven. Det olyckliga slutet. Festen då det avslöjades att Pippi Långstrump är stark på grund av doping. Detta är en, lite smått annorlunda, samling fiskarhistorier.

O idag kör vi tre. Bok tre är skriven av Jens Stenman och heter ”Drakens dag”. Press; Det är årsdagen. En fest till minnet av människornas - och trollmännens - seger över Skuggan och Mörkret. Men något är på väg. Något som räknar sin tid från samma dag. Något som törstar efter makt och att lägga världen under sina vingar. Berättelsen kan börja...

Alla tre böckerna ligger högt upp på listan och har en stor chans till vinst av kontraktet på Piratförlaget.

Då kör vi Dagens Brott.

Detta är inte en av de nyhter som ligger högst upp på ”mest bloggade” av bloggportalen men det var bara massa saab nyheter och annat så jag bläddra ner lite och hitta denna. ”Polis åkt dit i egen kameraJag tutar in delar av första texten här he he.. Sten Byström har kallats det svenska fartkamerasystemets fader. Men när den förre kommissarien själv åkte fast för fortkörning, och hans bil fastnade i en fartkamera, lades åtalet ner. – Det var inte jag som körde, men jag vill inte säga vem det var, säger Sten Byström.

Ja vad ska man säga om det. Inte ens snuten vill snacka i förhör. Läs och gråt en skvätt eller små le eller garva högt. Brott? Ja men tusen fan det är ju filmat – böter och fängelse utan chans till särbehandling – Nej då – Men ta böten och va tyst.

Och med detta avslutar vi today. Om folk tror att det är lite mindre besök så beror det på att räknevärket är inte detsamma som förut. Har något med att jag la ut dagens inlägg direkt på första sidan. Ja ja.. Simma cool friends och ovänner.

Föresten kika in på denna blogg – superblogg för er som gillar min blogg. Inte samma men håller ämnet lite i handen. MC-Razzi. 1% KLUBBAR som rockar i media. Ett hett tips från me to you.

Over and out and kaffe på burk

Min mail wantedblack@gmail.com - Min youtube här rösta på min - bloggbokreklam här och gå in till slut på min lilla skitblogg - ”Want

WantedKommentarer

 1. Jag håller med dig, dem där jävla "Stureplans bloggarna's" bloggar säger ingenting vettigt.
  Är en gåta för mig med hur dem där brudarna och grabbarna med för den delen kan tjäna pengar på sånt dravel.

  Mina bekanta brukar klaga på när jag skriver "böcker" när jag skriver inlägg i forum och gästböcker. (Detta inlägget och alla andra med på denna bloggen är korta mot vad jag brukar skriva)

  Men hellre läser jag ett blogginlägg per dag som tar timmar och den innehåller något , än läser om vad Östermalmsbruden gör framför spegeln och det är skrivet på en rad. Och det kommer 100 sånna rader per dag. Sen får samma brud 50laxar i månaden i reklamintäkter.

  Din blogg e bra den blandar ditt liv i Thailand med ditt gamla brottsliga liv , med gamla anekdoter som man själv kan rellatera till tex 30e November och MC Hammer perioden. Bloggen säger något vettigt.
  Fast och andra sidan, vettigt för dem som besöker enrads bloggarna är väl vilken handkräm som gäller idag och dylikt......

  OK om dem skriver vettiga analyser (Det kanske dem gör ibland?) om dagens mode och varför handkrämen är bra idag då fattar man att dem får besökare.

  Skrivet av Funderare — 19 Feb 2009, 15:08

 2. att bara lyssna på en person räcker inte för att
  få ett begrepp om den kriminella naturen eller ännu hellre om en persons utveckling ifrån ett års ålder och fram till trettionde.
  det sägs att utbildning är det som skiljer eller förenar människor som jämlikar i ett samhällsystem där kunskap graderar dej till olika
  yrkes kategorier eller till olika delar i ett samhälls skikt.Socialdemokraterna tog bort arvsrätten till titlarna villket gör att vem som helst idag kan få en titel,men titlarna har också tagits bort och därför finns enbart de yrken som graderar dej i en monetärt system.
  Hurmanbliren helvetes ängel "no sex no drugs an no rocknroll" och då kan ingen köpa dej och sitter man i rullstol kan ingen sälja dej. det är så man vinner i spelet- då kan man arbeta politiskt religiöst miljöpolitiskt eller annat
  tema.

  Skrivet av lucille — 19 Feb 2009, 20:43

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor