Blogg gratis Logga in

WANTED

17 Feb, 2009

wanted | 17 Feb, 2009 | Huvudkategori | (2185 Läst)

Short end and some bullshit - help feel sorry for me.

Är fd yrkeskriminell och lyst. Bor nu i Thailand och bloggar om mitt liv och mina erfarenheter från den undre världen. Men också om min vardag som lyst. Kommer till hösten 2009 släppa en bok som heter ”Jag är Wanted”. Men läs om...


bulldog

Värdetransport rån - indrivningar - kidnappningar - ekobrott - våld - fängelse - och cash plus mycket mera.

Välkommen till min värld

------------------------------------------------------------------------------------------------------

wantedblack@gmail.com

”Vi börjar med dagens brott?”

Porr kungen ska betala 850 mille i skatt och degar han inte så ska kronis försöka pressa in degen. Lycka till och ja hur? – kan man glömma att deklarera sådana stålar. Eller ja han borde ju varit smartare på något sätt. Om han under senare delen haft en årsinkomst på ca 32 mlle också haft en kapitalinkomst på 1,2 miljarder, vad det nu innebär. Höga siffror och han har nog levt glatt. Jag och Timo som snacka kronofogden häromdagen. Brott? Att vara så driven smart och pengakåt men samtidigt varit dum. Nej en brottslig dumstrut till Berth men han kanske kan dega och fortfarande skratta sig till banken?

Thailand

Och nu mina vänner ovänner och VÄN. Detta är till dig. Ni vet jag lirar ju solo nu eller jag har ju Nam och krabaten som är fyra hög. Men annars är jag som maratonlöparen, solokvist i spåret. Det står publik och hejar på. Klappar takt och en och annan skriker högt. Sen såg jag något klipp för länge sedan där faktiskt någon sprang in på banan och höll fast en maratonlöpare! Ner med honom i marken och det tickade sekunder. Konstigt att det inte händer mer. Eller att någon skickar en pinne i däcken på cyklisten längst fram i täten. Ja tur är väll det men skadeglad som man är så, har någon det youtube klippet så ge mig! Men back in track. Jag löper ju solo nu. Det ända jag har är samtal och mail. De e precis som drycken maratonlöparen får räckt och som han kastar i ansiktet på sig själv. Men fan vad skönt det är att höra andra ibland. En social klick då och då kan styrka, ladda batterierna. Även om jag är full av hästkrafter så den sociala biten behövs då och då - så jag kan leva låda igen.

Men igår så talade jag på skype med en vän. Jag har inte nämnt honom än. Hmm vad ska vi kalla honom. Ett passande namn? hmm.. Vi kan ta Evert. Ja det passa. (Inget ont om Evert Taube men Evert he he.) Det är grått nu - för Evert. Lite historia om Evert och mig - Vi är som natt och dag. Han snart färdig jurist och inte gör en kotte förnär. Lite blåsidig filur som lever ett normalt liv ute i Storstadlivet. Låten "Its a big big world" eller vad den heter men den där svenska tjejen påminner mig om honom. Han liten - världen stor. Snart kläckt för stora vida världen. Ja han var ju i USA nu ett år och levt där tidigare men ändå. För mig så är han StudentEvert som sparar och gnor, extraknäckar och sliter paragrafer. Men en sak ska man hylla honom för. Han är nyfiken - vill veta. Vi har känt varandra i snart sex år och umgåtts - fikat och tränat och fikat och snackat skit. En av de goda - helt enkelt, som försökt att dra mig rätt men fattat - ingen ide. I do what I want. God vän på alla sätt och vis.

Skrev lite mail. Klockan var sent på morgonen, natten höll på att gå över till morgon. Laptopen i knät och arslet i sängen. Fläkten snurra en mygga surra förbi. Blodtörstig. Såg att Evert var online på skype. Pausfågel? tänkte jag. Jo - det behövs. Rörde på musplattan och ringde upp. Dut - de - ti - ta - de - tu - ti - lät det. Fatta inte varför det måste låta sådär när man ringer. Vadå ska man få sig en känsla av att det är en telefon man ringer i eller? Ja ja.

"Hallå" sa Evert.

"Fan vad du låter deppig då" sa jag. Hörde direkt på bara hallået att alla paragrafer var huller och buller. Vi kör utan videokamera, dels för att min inte funkar och dels för att jag inte vill se han sitta i bar överkropp som han alltid gör.

"Jaa" fick jag som svar.

"Jaha och vad fan är det då?"

"Nee inget speciellt. Eller ja plugget och fattig student och ja life sucks. Borde träna också."

"Så vad fan gör du då?"

"Nää inget. Sitter här och degar."

Det blev lite tyst och linjen knastra trodde han men det var jag som trumma lite på laptopen för att avreagera mig lite.

"Nä det är inte lätt alltid" sa jag. "Men man ska alltid tänka att det finns dem som har det värre."

"Jo"

"Tänker inte på mig själv utan på femåringen som jag såg på gatan som leta mat bland soporna. Skärp dig för fan. Du vet vad jag tycker om självömkan."

"Jo men alltså så finns det egentligen bara en människa på denna jord som får självömka. Typ den som har det värst. För honom finns ju ingen som har det värre." Hörde en liten suck.

"Ja det är precis det, berätta något kul istället."

Och vi börja snacka om väder och vind om saker som hur jag en gång i tiden nöp honom i magen, drog i hans fett, då vi knappt lärt känna varandra och jag sagt "Du borde fan börja träna tjockis". Och han stått chockad som en uppstoppad heffaklump som precis fått ett kvastskaft uppstoppad i ett dark hole - där inte ens ett kvastskaft vill vara.

Så varför tog jag upp detta då. Nä jag vet inte men någonstans så vill jag lyfta fram självömka inte och dessa små sociala klickar lyfter och att jag även har bra polare. Inte bara badboys o homies o Timo. Nej har några fler som varit små änglar på axeln när jag rånat värdetransporter och slagit ut tänder på folk som är skyldiga deg. Dessutom så tror jag han var lite grinig någonstans för att jag inte nämnt honom på bloggen innan. Nej då bara lite. Så nu mina vänner och ovänner har jag presenterat Evert och sedan någon gång ska jag berätta när Evert blev kötthora.

Reklam

Ska presentera två böcker lite kort som finns i tävlingen på Kapitel 1 som är med i BOK-SM.

Vi börjar med en bok som jag tycker ni ska läsa. Skitbra bok! Boken är skriven av författaren Björn Calander och heter ”Porr”. Läs denna! Kort presentation av boken;

Nakenchock i knarkträsket! Nassesvin och hästskojare! Alex och Biggles är två dubiösa figurer sprungna ur den malmöitiska asfaltdjungeln. Tillsammans med storsvindlaren Tina Taikon och skinnskallen Greger gör de allt för pengar. Utövar utpressning, smugglar knark, ägnar sig åt bedrägerier etc.

Bok två är skriven av Åke Holm och är också en höjdare, humor på högsta nivå. Denna bok heter ”Roffe Karlssons Dagbok”. Kort presentation av boken;

Roffe från Täby har varit suput i många år. Med sin djupt rotade stolthet får han en dag för sig att börja skriva dagbok. Han har bestämt sig för att bli nykter, på ena eller andra sättet. Han skriver så gott som dagligen ner sina reflektioner, vedermödor och umbäranden. Vägen mot nykterhetens fromma är brokig och visar sig - naturligtvis - inte vara ett lätt val. Hans målmedvetenhet är nog lite närsynt, ty målet ligger väldigt långt bort. Men det finns ju sådant som håller den rolige Roffe Karlssons huvud högt. "Man e ju morfar å allt..."

Crime

Det blir något kort i rocken idag eftersom jag tar varannan dag typ. Värdetransportrån var det. Var var vi? Vi snacka om det igår och ja den svåra biten är ju hur fan man planerar skiten och lyckas att hålla tätt sen. Bilar tjolades ibland själv - ganska lätt med alla dessa gym och badhus. Förr var det varjevall lätt. Är jävligt dålig på att tjuvkoppla själv men att knipsa upp ett skåp inne på ett gym eller ett badhus var ju ingen konst. Tog ofta bilarna i en närliggande stad eller ort, behövde också bra åk om det skulle bli jag. Och själv kunde jag bara slita ut rosen på en gammal ford el liknande och vrida om men någon mejsel. Nej då var det säkrare att antingen köpa en kärra med nycklar för en tio tunga eller baxa ett svensson skåp på badhuset och få den nyaste stadsjeepen. Själv så körde jag alltid väst om det skulle bli AK4:a mot gun men det var vi. Vart tog man vägen då efter rånet?

Vi hyrde ofta närliggande kvartar i andra hand som var hyrd på falsklägg och någon annan. Andra vet jag försökte hitta vägar ut - långt bort. Sedan låg man där och tryckte ett tag tills det var cool ute på gatan. Några dagar eller kanske en vecka. Det fanns olika alternativ. Men något som Falken och co borde göra är att ändra rutiner på påfyllnad m.m. Inte månad efter månad ha samma rutiner som man kan ruta in i en ask. Lite slumpmässigt så vore allt betydligt mycket svårare. Varför slår man upp väskan på plats? GPS:en bla. Tidigt på nittiotalet så kom den i väskorna har jag för mig och några polare testade skiten. Rånade en transport, slog upp väskan och drog med degen. Men bad några unga lirare åka runt med väskan på moppe. Efter mycket kort så var det mer blått än på blåkulla runt grabbarna på moppen.

Ja ja över till något annat. Vi tar och fortsätter på det ynkliga slutet på;

To Big to fight the end.

och du som är ny kolla förra inlägget innan du läser detta. Det här är några rader slut bara.

Var förvånad som fan. Han tittade på mig. Höll mig på tråden. Sa inget utan kuvertet låg bara där tjockt på bordet.

”Hur?” sa jag igen.

Danny log. Elin stack in huvudet.

”Kaffe?” frågade hon. Men vi skakade på huvudet båda två och hon försvann.

”Joo” sa han. Drog på det. ”Jag kände ju två bland dem och jag stack till den andra. Inte för att jag gick bakom ryggen på nummer ett men vad fan. Rätt ska ju vara rätt. Han har lite mer att säga till om. Sådana här beslut bestäms ju ofta tillsammans av vissa hos dem men.. jag tjata och ville veta. Det verkade ju som Jan hade något på gång så de var säkra på att han skulle kunna dega. Och ja.. till slut fick jag reda på att han ska sälja sin villa som är värd en slant. Då får de sin deg och jag sa att de då kan slänga på tjugo extra som ränta för din skuld. Alltså det handlar inte om degen utan det är ju en principsak. De fatta. Så jag sålde skulden till dem. Han jag snacka med var fullt medveten om hela skiten och ja som vän så gav han mig hela summan. Erbjöd att de kunde få skiten för hälften men han sa NEJ. Själva indrivningen var ju i stort sätt klar. Så de smäller på sjuttio papp till på deras skuld. Egentligen är det samma sak som om vi skulle ta degen nu från Jan. Men den degen som Jan blåste dig på var bara en ränta för att han skulle få vänta lite extra tills villan var såld. Principsak var det ja.. De ville ju inte heller backa om man säger så och bara ge tillbaks degen. Men nu fick de ett okej erbjudande." Han log ännu bredare och jag plockade ut femton lappar. Sträckte dem mot Danny. Men han skakade på huvudet.

"Bjud mig på middag istället, jag känner för fisk", sa han.

Fattade att Danny hade tätare kontakt med dem än vad jag trott. Fattade att vem som helst inte kunde fått genom detta och jag undrade om han hade någon sorts hållhake. Men skit samma. Fisk blev det och några groggar. Träffade faktiskt en brud den kvällen. Men vi kila typ tolv timmar – nästa dag så hade hon bytt nummer eller givit mig fel nuffror och jag fatta – dålig i sängen som fan, men vad fan den kvällen var jag trött och inte orka gosa.

Svarsruta

Bananen – kul att du gillar bloggen. Nej jag har inte läst den boken el träffat honom. Ska kolla upp boken på nätet och se vad det är för något mojs. Tack för tipset.

Mallorcamange – Nja jag har fått den frågan förut. Men jag har inte varit tillsammans med någon tjej som jobba på vaktbolag. Däremot dejtade jag en brud en gång som jobb vaktbolag. Men det var inget seriöst och jag har för mig att jag fick reda på i efterhand att hon knega där.

Ni andra – Tack foks.

Kort idag men mega långt om man jämför med andra bloggar och nu så ska jag pyssla med annat. See you later!

Min mail wantedblack@gmail.com - Min youtube här röst på min bloggbokreklam här och gå in till slut på min lilla skitblogg ”Want

Tårta // Wanted (Ja det är faktiskt en tårta bakom länken tårta, blogg nörd som man blivt)Kommentarer

 1. Grymt som vanligt, Nu när du avslutat en hostoria kan man kanske passa på att önska ämna på din nästa.

  Skrev förut att en tung jävla story från bakom murarna i nått svenskt fängelse vore så jävla coolt att höra om. Så kom igen nu!

  Skrivet av asd — 17 Feb 2009, 18:50

 2. Aa det skulle vara roligt höra, Nån historia bakom murarna Mvh

  Skrivet av Tunisia — 17 Feb 2009, 21:18

 3. Aa skulle vara kul att höra om:D!

  Skrivet av xD_ewax — 18 Feb 2009, 07:38

 4. Får väl hålla med ovanstående.
  Vore sweet att höra en sån historia.

  Är det ngn utav karaktärerna du fortfarande har kontakt med?
  Eller som skulle stå upp för dig om du visade din nuna i Sverige?
  Sen vore det ju faktiskt rätt intressant att veta vad det va som ledde upp till att du fick pris på huvvet.

  Nu är det ju ingen frågestund, men har tryckten stund på dom där frågorna.

  Ha det.

  Skrivet av Henrik — 18 Feb 2009, 08:20

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor