Blogg gratis Logga in

WANTED

14 Feb, 2009

wanted | 14 Feb, 2009 | Huvudkategori | (1870 Läst)

Weekend just Weekend

Unga troll i skogen. Hur ska vi styra skutan mot framtiden? Och jag lever i cyberspace.

Det vankas rån när dagen gror. Det smyger en utpressning i skuggan. Någon undrar vad ska hända härnäst, när solen går upp, när brotten blir fler och mantlar barn till trasig framtid.

Sitter här och jobbar - ja jag jobbar. Det känns som ett heltidsarbete att skriva. Den bärbara är kladdig av svett. Det är varmt här. Fast aircondition är igång, fast kvällen är natt så är det varmt. Sprattlar tangent i fulla muggar på olika forum för att promota. Fråga efter fråga dyker upp och lite överallt så hållar jag god profil. Det ska skrivas Tatuerat Bröder och det ska tänkas om vad nästa steg blir. Det ska redigeras "Jag är Wanted" och det ska ses till att föda finns. Svetten lackar och ja.. det är varmt nu.

Inte bara värme i luften - hett om allt. Cyberspace, fönstret jag tittar ut i och försöker fånga dagen med sätt, påhitt och framtid. Mycket aktivitet på andra sidan världen.

Kriminalitet - sug på ordet. Tungt ord för många en del spottar snabbt. Är jag en bank? På erfarenheter och säljer? Ja kanske. Folket vill ha storys. Det kommer - tålamod är en dygd. På måndag så fortsätter vi "To big to fight" och lite reflektioner om vissa kriminella ting.

Men ämnet är hett som alltid. I många olika former. DOOBA min trogna läsare - Tack för rösten på boken och alla andra som röstat. DOOBA är har rätt i en del. Man ska vårda sina läsare.

Det är därför jag trycker in detta inlägg idag. Idag så blir det inte mycket. Imorgon söndagsstängt. På måndag Fett inlägg storys och diskussion. Ville bara säga det.

Men till er alla från mig - Ni som ber om direkta råd om hur ni ska gå tillväga vid olika brott. Det är ingen ide att ni frågar - jag kommer aldrig svara på HUR jag tycker ni ska göra. Mer än att inte göra det.

Till er som mailat mig och jag inte svarat än, jag svarar snart - jag lovar - ber om ursäkt om jag inte hunnit svara på alla mail än men jag ska. Och sluta inte maila för det. Alla mail är mycket uppskattat.

Dagen brott?

Letade efter någon direkt länk som var bloggad av många och hade anknytning till kriminalitet men hitta ingen så det blev ytterligare en;

13 åring och pappa – ja det är brottsligt för barnets skull. Hon nått år äldre men vad händer? Shit vad ungt.

Ja, det blev kort idag men jag flagga på med några ord ändå! Det tar sig i brasan sa kärringen när hon satt på spisen. Men varför det i början? Jo jag får frågor av unga väldigt unga – gör det INTE – säger jag bara – det är inte värt det. Jag lovar.

Svarsruta

Säger bara ... A I K

Vi avslutar med en rolig historia för en gångs skull.

En förymd brottsling bröt sig in hos ett ungt gift par när de låg och sov. Brottslingen band fast paret i sängen och började leta efter värdesaker. Mannen vände sig då till sin vackra fru och viskade: "Älskling, killen har inte sett en kvinna på flera år. Gör precis som han säger till dig. Om han vill ha sex med dig så låt honom. Det kan rädda livet på oss.

"Älskling", svarade hans fru. "Jag är så glad att du känner så eftersom han precis talade om att han tyckte att du var riktigt söt.

Syns sen och simma cool.

Min mail: wantedblack@gmail.com

Min: youtubereklam

Min lilla blogg: Want

Rösta på: Min reklambok ”Lyst – Wanted”

//Wanted - A I K!Kommentarer

 1. Har haft lite problem att få mail från bla bloggen och andra forum när kommentarer kommit - skriver här som test nu för att se. Har möblerat om lite i min gmail.

  Skrivet av Wanted — 14 Feb 2009, 21:10

 2. hej! bra skrivet mkt intressant att läsa:)kolla din meddelande på www.youtube.com plz! mitt namn på youtube e blackmansog

  Skrivet av Ewax.niklas — 15 Feb 2009, 01:27

 3. Kul att du är tillbaka Wanted!

  Skrivet av Earthbrigde — 15 Feb 2009, 12:21

 4. Här kan man ju glutta in ibland. :)

  Svarade förresten din tråd i forumet, om länkning...
  C ya!

  Skrivet av Åke — 15 Feb 2009, 15:31

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor