Blogg gratis Logga in

WANTED

13 Feb, 2009

wanted | 13 Feb, 2009 | Huvudkategori | (2599 Läst)

Hate and news

Kände ingen smärta - såg bara hat. Totalt hat och man kan ju fråga sig varför vissa på en liten macka kan dra flera hundra tusen besökare i veckan.. avis? - ja som fan.

Forts på kravallerna i Kungsa

Ni som är nya. Kika in några inlägg ner för att hänga med (den 9 feb).

Klungan av antirasister välde fram. Påkar, slagord, hets och aggressioner fyllde Stockholm. Det började regna stenar och annat skit. De kom där borta till vänster och gruppen skinnskallar som sätt oss så också dem. Bulorna var många men antirasisterna fler. Drog Diego upp på trottoaren, intill fasaden. Han vakna till. Oscar stod bredvid och duckade för stenar. Gänget skinnskallar backade och antigruppen rakt in bland snutar och rasister. Som ett stort jävla slagfält. Hundar skällde, batonger viftades och slag, sparkar ett vilt krig bröt ut. Vi var ett tiotal meter bort, i närhet blev en ensam snut attackerad och han vifta med skölden. Vi var jag, Oscar, Diego och två till.

"Kom igeg Diego, vakna!" sa jag hårt. Han började fatta var han var. Drog upp honom. I kaoset rörde vi oss bort runt ett hörn. Oscar såg ut att ha ont, jag kände inte efter själv men visst att jag var skadad. Adrenalinet trängde bort smärtorna. Såg plötsligt att flera snutbussar dök upp och fler kravallsnutar. Några få journalister mitt i skiten, allt för ett foto. Vi pustade ut bakom hörnet några minuter och jag övervägde om jag skulle ge mig in i skiten igen. Kikade runt hörnet och höll handen på fasaden. Handen var helt blodig – inte mitt blod. Men snutarna började få grepp om situationen. Skilja anti mot nass. Snuten som var ensam hade fått hjälp och bara några meter från oss låg en bula och blödde.

"Vi drar" sa Oscar.

Tittade mot kriget. Fy fan - hade aldrig sätt något värre. Varit med om liknande med gnagetklacken men det här var brutalt. Oscar halta och Diego halvt vi medvetandet plus de andra två rörde vi oss bort. Såg inte till Acke - hade ingen aning var han tog vägen i vimlet. Vi rörde oss mot upp mot gallerian på en mindre gata. Trång kullerstensgata.

Plötsligt - Face to face med tre riktigt stora skinnskallar. De stod ett tiotal meter bort. En av dem höll ett baseballträ och en annan en flagga. Han med flaggen blödde kraftigt i ansiktet. Tiden stanna upp - två sekunder av total tystnad och stillhet. Såg hur Oscar tittade på mig, såg hur Diego nästan föll ihop vid husväggen, såg hur de andra två som var med oss - fått nog. De två började springa – bort från oss. Stilla. Jag stod kvar.

Action - skinnskallarna mot oss i fullt ös. Knöt nävarna - tittade mig omkring - fanns inget som jag kunde använda till vapen. Fan. De skrek. Shit vad stora de var. Stod vid Diego. Böjde mig bakåt, svingen av baseballträt missade - direkt efter missen - hoppade jag framåt och upp, på snubben. Ville bara komma så nära som möjligt för så han inte kunde använda trät. Han välta med mig över. Vi rullade runt och i tumultet fick jag tag i hans ansikte, han var brutalt stor och vägde säkert dubbel min vikt. Såg inget - kullerstenar - tryckte in tummen vad jag trodde var hans öga samtidigt som vi rulla sten. Han skrek. Något träffa mig i ryggen och jag tappa grepp och fokus. Rulla runt ensam bort, ryggen värkte - fortsatte att rulla utan ha en aning om något - ville bara skydda mig. Tittade upp, såg en av dem som måtta en spark - skyddade huvudet och återigen smärta. Bedövat i huvudet. Såg svart. Inte tack och godnatt - nej såg helt svart av ilska - rädslan försvann helt - jag sket i det - sket i om jag dog. Hat, på ren hat ställde jag mig upp. Tog en smäll i ansiktet, vackla bakåt. Kände inget. Tappade helt tid och fokus - det enda som cirkulerade i kroppen var hat. Det enda som fanns i min värld var jag och de två bulorna som nu stod framför mig. Visste inte vad den tredje tagit vägen - visste inte var Oscar eller Diego var. Hat.

Den ena mot mig - jag lät honom komma. Han drog en höger, jag steg åt sidan och snabbt ett steg fram. Knä rakt i pungen på honom. Handlade på ren vilja ingen tanke. Han böjde sig en aning. Hans skalle i min huvuhöjd - skalla honom så jävla hört jag kunde. Sköt fram skallen, träffa honom vid sidan av hans huvud. Han föll. Sket i den andra. Jag över skalla igen, och höll honom i jackan, skalla igen. Blod och igen - näsabenet - hat - och skallade honom igen. Var helt utan kontroll. Kände inget hörde inget - bet honom i ansiktet, smak av blod. Fick en smäll av den andra och jag tappa greppet. Reste mig upp - parera ett slag. Slog utan att sikta, träffade honom mitt i bröstet.

"Snuten!" skrek någon. Ja sket i det. stod kvar. Skinnskallen sprang - jag stod kvar. Andades tungt - riktigt jävla tungt - hjärtat slog - kände hur jag plötsligt blev totalt övermannad av snutar. Brydde mig inte. Kämpade inte tillbaks. Slog i marken. Lät dem göra vad de ville. Batongslagen hagla över kroppen - jag skyddade mig inte ens. Vänta bara på att tappa medvedandet - men det kom aldrig. Knän i ryggen, händerna bak - bojor på. Såg bara kullersten och jag spottade blod - men lät de göra vad de ville. Slappna bara av.

Epilog

Blev tagen till snutstation - arresten i ett dygn men sedan släppt - var öm i hela kroppen. Diego hade fått åka till sjukhuset och Oscar lyckades komma undan. Träffade Oscar samma dag jag kom ut, han också mörbultad men vi snackade om händelsen och det var stort mediapådrag. Tv - löpet och överallt snackades det om kravallerna. Diego bruten arm, bruten näsa. Acke hade lättat i tidigt skede - ingen skada alls. Men jävlar vilket drag och vi levde på det bra länge.

Tankar om det nu

Fattar inte riktigt vad man tänkte med - röven eller? Vad som helst kunde ju hända, kunde ju lätt stuckit kniven i någon och dödat personen. Jag skulle ju lika gärna kunnat bli dödad eller mycket svårt skadad. Varför detta sökandes efter våld? Kanske var för att bevisa något, för sig själv och andra. Kicken - ruset av adrenalinet - berusningen av att vara många. Sammanhållningen - snacket efter. Jag var där. Mitt i skiten kunde man säga och kände sig kanske några storlekar större. Men fan - precis vad som helst kunde ju hänt. Sket i om det var rasister - det spelade ingen roll. Sket i vilka man slog mot. Hela min kropp alla mina sinnen drogs mot detta våld. Har haft riktig förbannad tur att jag inte blivit drabbad värre. Ja förbannat tur.

Nu

Om någon undrar vad jag fick för samtal igår så snacka jag med min advokat el inte jag utan en person nära mig hade snackat med min advokat. Tyvärr kan jag inte gå in på vad som sas. Men det var lite stuff. Idag har dagen varit jävligt soft annars. Inget speciellt här har hänt här borta från gatan i Bangkoks betong kvarter. Inte i min kvart vare fall.

Test

Foks testing testing. Jag anmälde min blogg till sådan här bloggportaler. Vet inte riktigt hur det funkar men såg att när det diskuteras nyheter och man länkar så kan andra se de. Det drar ju folk på något sätt. Eftersom det ligger på första sidan. Så jag tänkte snacka mycket lite om väldigt många nyheter som är populära bara för att man kanske ja.. kan locka folk.. så nu allmänt trams.. (sen upptäckte jag det här med hyperlänkar ja.. stenåldersmänniska som man är så tar det ett tag att fatta). Lets go. Vi kan ju köra två små news då och då. Jag börjar nu med de som är blogg populära och sen så får vi se.. Vi kan ju kalla det ”dagens brott?.”

”Dagens Brott?”

Ung Mamma - är detta kriminelt? Aftonbladet hade en artikel om en 16 årig tjej som blev gravid två gånger utan att märka det? Ja just det. Ganska konstigt tycker jag - 16 varv med två kottar. Jo det är lite halvkriminelt kanske. Var ju faktiskt själv väldigt ung när jag fick knodd, men jag var ju kriminell också. Ja ja.. läs artikeln el inte. Hoppas hon får hjälp.

Blondinbella KO-anmäld igen – Brottsling? Ja läs aritkeln och gråt en skvätt eller inte. Avstå helst från att läsa. Men ibland är även dålig reklam reklam. Blondin eller inte men ibland kan man kamma hem deg att vara slangbella, för deg får hon ju. Ett skjut med Slangbellan skulle ge mycket deg – om man säger så. Menar om man skulle hamna i diskus, argementation med henna typ om pälsar el så. Inte något annat – pervo.

Men det var några nyheter som det tydligen bloggas mycket om. Vilka grejer va.. Breaking NEWS. Båda var tagna från Aftonhoran. ß trycker ni på denna länk så kommer ni INTE till aftonbladet. Nej ni kommer någon helt annanstans. He he.. I promise. Men våga inte tryck – det kan sluta illa.

Svarsruta

Någon tyckte mer om yrkesvåld.. ja jag med. Att skiva om alltså men det kommer och det är många munnar att mätta. Snart foks.

Sedan var det de här med ”Nu behöver jag läsare. Det skulle jag tänkt på tidigare”. Ja kanske – och jag sa någonstans sorry. Tänker inte påbörja att försvar mig om det nu finns något att försvara. Men vilket fall som helst så är jag mycket tacksam för att old readers finns kvar och att tycka till – ha en åsikt är självklart man får ha. Så jag tar åt mig men också ser det ur flera perspektiv. En anledning till att jag INTE vill ha censur på kommentarern är att hålla ett öppet forum och alla får tycka vad de vill. Till och med om mitt riktiga namn skulle dyka upp och det kommer senare förmodligen komma många namnförslag. Får bara hoppas det namnet i såfall försvinner i mängen. Ja just det.. om jag nu skulle någon gång tjäna deg på bloggen – är jag fullt medveten om att det moraliska ansvaret till läsarna är betydligt mer.

Mer

Sedan mina vänner och ovänner så har jag varit ute i bloggvärlden och läst och läst och letat. Det finns något som heter spotlife. Det är något samlingställe får massa kända bloggar – och kommer man in där så är biffen klar. Bloggarna där har fler tusen besökare varje dag. Men mest typ mode och skit – där folk babblar just skit. Någon kille snacka om någon damsugare!? Och hade fem sex rader och hade just flera tusentals besöker. På senaste veckan hade han över 122 000 unika besökar? Hur är det möjligt. Man kan anmäla sin blogg dit då de söker ”Unika” och ”Seriösa” bloggare – till Spotlife. Tycker trots allt efter jag varit ute i bloggvärlden och sätt mig omkring att jag är unik och seriös (trots min frånvarogrej). Men ansökningen var stängd och öppnar om två veckor igen – så vi får se.

Ja ja jag fattar inte ibland – men om du tycker jag bablar goja nu så har jag öppnat mitt lilla skitforum. Min lilla miniblogg där jag bara kommer att snacka skit i få rader. Det kanske lönar sig. En liten annan sida av mig. Så lillebror heter ”Want”. Varför då? Ingen aning. Kanske för att jag inte fattar bättre. Eller ironi på de korta små skitbloggarna. Skulle va tragiskt om den helt plötsligt drog mer läsare än denna. He he.. ja ja..

Tja ba så länge // Wanted

Min mail: wantedblack@gmail.com

Min: youtubereklam

Min lilla blogg: Want

Rösta på: Min reklambok ”Lyst – Wanted”Kommentarer

 1. Ville bara påpeka att jag har följt bloggen nästan från början och mitt förra inlägg var som svar till ett annat inlägg.
  Hoppas det går att tjäna lite deg på skrivandet för dig. Både boken och bloggen.

  Jag gillar ditt sätt att skriva.

  Hoppas bara du inte glömmer oss här framöver.

  /P

  Skrivet av P — 13 Feb 2009, 16:54

 2. Jag har också läst sen scratch och kommer nog fortsätta läsa tills, Wanted tröttnar, haha
  gillar värkligen när han babblar "yrkesvåld"
  Tack Wanted för du svara mig.

  Skrivet av Tunisia — 13 Feb 2009, 17:33

 3. Skulle vara roligt med en gammal story om en fajt med Firman or DFG. Antar att du är bajen :-). Som jag tidigare sagt så tycker jag det du skriver är riktigt riktigt bra. Ja gramatiken suger och meningsbyggnaden är usel :-), men du har en unik förmåga att få ner dina tankar. Fortsätt i samma stil!

  Ha en riktigt trevlig helg och keep up the good work. Blir det någon thaiboxningsträning därnere?

  //Marty

  Skrivet av Marty — 13 Feb 2009, 20:09

 4. Han är ju en äcklig gnagare och det finns väl ingen som bryr sig om firman och dfg? Sveriges huliganer är jävligt mesiga och ointresanta...Bajen bärs och rakade brudar...

  Skrivet av 13 — 14 Feb 2009, 01:06

 5. Word, äcklig gnagare var ordet.

  Skrivet av Farbror Grön — 14 Feb 2009, 10:48

 6. 13 - korrekt, men på hans tid, var fotbollsvåldet real shit, idag så e det töntiga anabolas som står och puttas, dom kommer 100 mot 100 och dom 5 längst fram slåss... massa skrik och puttar.

  back in the days 80-90 talet var det riktigt feta fighter, va inte orgniaserat på det sättet som idag. var inte orginaserat alls faktiskt. nästan. och var mycket mer öppet med att ta me vapen å så.. grovare fighter helt enkelt... precis som med kickers-våldet back then.

  Skrivet av svar till 13 — 14 Feb 2009, 12:01

 7. He he, var helt fel ute där ser jag, sorry mannen. Vetefan varför jag hade fått för mig att det var bajen. Är själv gnagare och var med om en del saker i början på 90-talet. Tycker dock att dagens kultur är bättre än den på 80-90 talet, på den tiden var alla lovligt byte, det räckte att ha fel halsduk på sig så smällde det. Idag är det mer eller mindre bara de som vill fajtas som drabbas. Det är jag glad för eftersom jag numera inte har minsta intresse av att veva och kan fokusera på fotbollen till 100%. Sorry om jag klev någon på tårna.

  Skrivet av Marty — 14 Feb 2009, 23:08

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor