Blogg gratis Logga in

WANTED

12 Feb, 2009

wanted | 12 Feb, 2009 | Huvudkategori | (1990 Läst)

Sunny smile and knife some pepole

Ibland så är det soligt bara sådär helt plötsligt.. ibland så är det blodigt bara så där förjävligt - kaos

Fuck!

Ni vet en dag när man vakna på sidan - rövhål. När man slår upp locken och vet direkt vilket humör man är på och hur dagen kommer va. Att det först man skulle göra om man klev upp var slå i tån i något djävulskap och sedan halka i duschen och resten av dagen skulle himlen spy galla på än. Ni vet sådär förjävligt - dra täcket över huvudet - jag vill inte idag. Sådan humör. Allt man kommer göra kommer förvandlas till skit - gasen i tändaren kommer till och med va slut. Ja fuck a duck - ilska till max. Ett svart humör utan like.

Det hade verkligen inte jag idag. Nej fy fan för sådana dagar. När jag vakna idag så ja - solen sken

och pippifåglarna sjöng och leendet på läpparna var hela världen stort. Skuttade nästan upp och längtade efter vad mina fyra väggar hade på menyn att erbjuda idag. Vad stod på tapeten? Kommer något spännande hände idag? Sjöng nästan till duschen och i duschen och ut för att röka. Slog både upp balkongdörren och ljuset sken på mig och i samma veva fönstret ut i cyberspace - You got 5 new mail. Spännande, spännande vilka kunde det vara?

Alltid lika kul att få mail från läsare och idag var det några nya .. tack! Ja - humöret var på högstaplacering på listan - nr 1 och jag vet faktiskt inte varför. Kanske drömde några sköna drömmar el så vakna man bara så. Konstigt hur natten kan avgöra dagen ibland. Ja ja.. nog om humör.

Försöker sätta mig in i det här med bloggandet - alltså inte egen blogg utan andras. Leta intressanta bloggar men jag tycker det är svårt. En hel djungel därute. Vill hitta andra bloggar om kriminalitet och brott - för att läsa andras perspektiv el åsikter. Men var fan hittar man dessa? Googlar på ord som kriminalitet och brott hamnar på samma sidor typ - men inget intressant direkt. Några korta få åsikter om enskilda händelser. Har ni förslag - give me. Hittade faktiskt INTE mig själv där ute på enkla sökord och fattar inte riktigt hur man gör föra att komma i googels sökmotor m.m. man jade.. vi får se.

Dator cyberspace och kaffe - min dag. Lite forumsnack, lite skriva och fick förslag på att skriva krönikor - testa och se om någon tidning är intresserade att sprida mina åsikter och tankar. Så senare idag ska vi kanske forma en sådan - på något sätt. Krön om Krim - Krimikrön.

Men som sagt inget speciellt hänt idag - men solskenshumör av ingen speciell anledning alls faktiskt. Och vi kilar vidare på dagordningen;

Svarsruta

Intressant blogg.

Detta är blir lite OT, hoppas det är ok: Hur ser du på brottslighet idag? Har du hoppat av för att du inte tycker att det är lönt det, eller för att du tycker att det är genuint fel?

Hur ser du på diverse vanligt förekommande småbrott, såsom cykelstölder, stöld på jobbet etc?

Tycker du att straffen främst ska försöka rehabilitera brottslingarna, eller vara så hårda att de avskräcker från brott?

Vad tycker du om dödsstraff?

Johan hade lite frågor så vi svarar på dessa. Hur jag ser på brottslighet idag? Ja - Det är en ganska knepig fråga om jag ska vara ärlig och det ska jag. Jag kan på något sätt inte se ner på brottslingar då jag levt i det hela mitt liv - snarare så att jag ser upp till personer som lever ett liv utanför. Ser upp till folk som verkligen gått den raka vägen och gjort rätt. Du frågar om jag lagt av pga jag inte tycker det är lönt el om jag tycker det är genuint fel. Fel har jag egentligen alltid tyckt att det är. Det är svårt att förklara men någonstans har det alltid funnits en önskan i mig att jag gjorde rätt, men kanske var för svag för att göra rätt hela tiden eller gå steget över tröskeln. Det är en mycket dubbel känsla och den delen som gjort så jag fortsatt traska fel överskugga den andra - men jag har hela tiden på något sätt insätt - jag gör fel.

Småbrott undrar du hur jag ser på - ja vad ska jag säga. Skulle ju själv bli jävligt sne om någon stal min bike. Men småbrott görs ju av mindre bus och nu kommer vi in på din fråga om rehabilitering. Generellt så tycker jag detta - Om vi ska komma någon vart - minska brottsligheten så tycker jag att straffen ska från och med idag. Bli mycket hårdare. Jag menar inte bara längden utan jag tycker att de svenska fängelserna är rena semesterstuket. Det heter kriminalvård och staten gör ett tappert försök att hålla kvar vid ordet vård. Eftersom staten inte har obegränsat med stålar så tycker jag att de stålarna som läggs på den halvdana vården som ändå inte är så mycket att hurra för - den degen måste läggas på att kapa brottsligheten vid fotknölarna. Alltså satsa på de små. Lägg slantarna där. Man skulle kunna dra in mycket stålar som går till svenska spa fängelserna. De folket som hamnat fel - som jag. Vi är trots allt grove up - och får ta straffen. Visst de kanske leder till att en och annan inte sköter sig när de knatar ut från grindarna - men återfalls procenten är ändå så hög. Så se till att de unga inte knatar in bakom lås och bom istället. Fan - ni skulle inte tro det hur jävla lyxigt det är på vissa kåkar. Visst man klagar när man är där men vad fan, det är rena paradiset egentligen. Man har ju för fan gjort bort sig - knip och sitt still.

Sedan vad tycker jag om dödsstraff - jag är inte för dödsstraff. Hårdare straff men ej dödsstraff. någonstans så tycker jag att om staten skulle kunna döda lagligt - döma någon till döden så klivs det över gränsen att ta ansvar för de som staten har ansvar för.

Forts..

Kungsan och Skinnbulor - dr martins. För er som är nya detta under är fortsättning på tidigare inlägg.

Andades tungt, benen sprang som i trans, adrenalinet fyllde min kropp ända ut i fingerspetsarna - och i handen kniven. Diego vid min sida. Puls. Tempo. Hörde stegen från klungan bakom. Såg - först den lilla klungan snutar som uppmärksammat allt och som stod mitt mellan oss och dem. Dem - skinnskallarna, såg ut som flera hundra. De hade varit påväg ner mot Kungsan, från oss - och det var slutet av massan som skrikit "Blattar". Svarta jackor, rakade skallar, Sverigeflaggor. De - på väg mot oss i full vrede. Snutarna ca tjugo meter från mig. Nassarna femtiotal meter till. Snutarna tio meter. Sprang i högt tempo. Det var kravallsnutar, sköldar och batonger plus vita hjälmar. Fem meter. Hörde "Behöver förstärkning!" - radioknaster. Två snutar bakom sköldarna i våran riktning. Tre - Två..

. Hoppade och sparkade en sköld. Men i hoppet passerade jag snuten. De var inte dem vi först och främst vill åt. Kände ett batongslag - men batongen snuttade bara min axel. Knappt kännbart. Vidare, tittade mig inte om. Höll hårt om kniven och såg en hel massa av skinnskallar komma mot oss. De skrek. Vi skrek, en snut skrek bakom mig. Hets - rakt in bland rasisterna sprang jag - tillsammans med de andra. Ingen banga. Vifta med kniven. Tumult - riktigt jäkla tumult. Såg hur en skinnskalle slog mot mig med en kedja. Duckade så pass mycket att jag satte ner vänsterhanden i marken. Såg ben, dr martins, Jeans. Drog ett svep med kniven på måfå, träffade ett ben. En av bulorna skrek. Blod - allt gick så fruktansvärt snabbt. Upp igen - spraka mot någon - en svart bombajacka och rakad skalle. Träffa honom i ryggen. Veva med kniven igen mot en annan - miss. Backa en steg. Fick något tungt i bakskallen, vackla till men adrenalinet gjorde så jag inte kände något. Hörde en av mina polare skrika Jävla skinnheads jävlar!" Såg Oscar på marken med en hel klunga bulor över sig. Såg inte Acke, inte heller Diego. Vackla lite till, två nassar kom emot mig, som skydd drog jag upp kniven och hukade mig. Hjärtat slog - pulsen enorm. Veva - miss. Veva igen - träff men den tog bara i en av deras jackor. Slet upp en repa ena killens jackan. Blev träffad av en tung spark på mitt högra ben. Såg inte var den kom ifrån. Dala ner i marken och i fallet satt jag kniven i ett av deras ben. Det sprutade blod och jag tappade greppet om kniven. Greppet slant halt av blodet. Fuck - inget vapen. Kniven tog marken men låg för långt bort från mig. Jag rullade åt sidan, fick tag i ett ben och slet ner skinnskallen i plattorna. satt mig snabbt på honom och matade slag i ansiktet. Han försökte slå tillbaks i liggande ställning. Hade ingen som helst koll på det runtomkring. Bara allt som var riktigt nära. Slog tog emot och slog igen - höger, vänster, höger - skrek. Hörde mig själv skrika "Dö, din jävel". Andra skrek. Ett riktigt jävla tumult.

Blev plötsligt sliten bakåt. Uppfattade fort att två snutar drog i mig. Fick ett batongslag i sidan och det sved till. Adrenalinet skydda men ont som fan. Försökte sprattla mig loss. Flängde med armarna åt alla håll och kanter fick en skalle av en snuthjälp, rakt över läppen. Den sprack upp. Men lyckade komma loss. Hundar skällde. Snutarna hade fått förstärkning. Såg i vimlet hur Oscar slog ett rör av något slag i ryggen på en snut och samtidig puttade jag bort en skinnskalle som var nära. Diego - han låg på marken, medvetslös. Rasisterna var många - för många. Men nu överallt, snutjackor, kravallhjälmar, sköldar och batongslagen ven i luften. Kaos - jag sprang fram till Diego en snut försökte få tag på mig. Finta och kom fram - drog honom åt sidan. Två andra killar som var på våran sida ställde sig som skydd. Såg lite längre bort hur en klunga snutar kom ridandes på hästar. Någon skrek - "Kom igen då!" flera av oss hade dragit. Till höger försvann några, såg ryggen. Skinnskallarna slog mest med snuten. De var hur många som helst. En grupp av dem la märke till oss. Jag försökte få liv i Diego, han blödde längst pannan. "Diego!" skrek jag. Oscar kom till oss. Gruppen av bulor kom mot oss med järnrör - "Ta dem!" skrek en och pekade mot oss. Såg helt plötsligt - på gatan där borta - mellan husen. En hel jävla klunga komma skrikandes. Folk i massor - Antirastister - de välde fram...

Fortsätter sen.. är tvungen att sluta.. något har hänt där hemma fick ett samtal.. tar dagens debatt i nästa inlägg.

Rösta

www.kapitel1.se

Youtube - bloggreklam

http://www.youtube.com/watch?v=Gi_uJZFbiws

Min mail

wantedblack@gmail.com



Kommentarer

  1. haha. somvanligt bra men personligen tycker jag mer "yrkes" våld än spöa på lite rassar om du förstår vad jag menar ^^ Mvh

    Skrivet av Tunisia — 12 Feb 2009, 16:45

  2. Drillen?

    Skrivet av Kicker — 12 Feb 2009, 22:54

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor