Blogg gratis Logga in

WANTED

06 Feb, 2009

wanted | 06 Feb, 2009 | Huvudkategori | (2161 Läst)

Us vs Jugge and the show must go on..

Shark attack eller struts - huvudet i sanden. Just not think, act. Action Jacksson i ett tumult som inte kan kontrolleras. Det handlar om vilja och dagen efter.


Peka finger åt snubben på moppen. Fan någon måtta får det va. Fuck you - långfingret upp, ett språk alla förstår. Även här i Bangkok. Men han såg inte, försvann i vimlet. Han hade gasat nära, riktigt nära. Hade inte brytt mig om jag var själv men bredvid mig stod Nams fyraåriga son. Det var honom han körde nära. Skaka av mig skiten och vi gick in på seven. Handla cigg och en mjölkchoklad åt lillen. Mjölk på plastflaska i liten förpakning med en skvätt choklad. Typ pucko. Sedan toffla vi runt en gnutta i kvartert. Jag med lillen på släp. Måste gå av oss lite rastlöshet. Rasta benen och få en nypa avgaser - men det kändes fint varje gång när man kom hem. Sov bättre när det kroppen fått fysik. Även om det inte var mycket så gjorde det sitt. Hemma, lillen drog fram sin lilla toylåda och lekte bil. Hade laddat ner filmen Cars åt honom förut så han hade glott den rullen förut. Nam i skolan och jag framför computer nu. Drog iväg några mail, skrev lite bok. Ordinary day - inget speciellt.

Mina dagar går ut på att tala med mig själv. Bollar tankar i min egen hjärna om framtiden, vad den har att visa. Underligt hur man egentligen har levt och än är det ju inte ”happy end” direkt. Nej långt ifrån. Slutet kan ju fan forma sig hur som helst. Ingen jävla Hollywood eller Bollywood här inte, bara verkligheten. Tankarna finns där bakom lås och bom, ständigt gnidande och i diskus med sig själva. Försöker hänga med vad som händer i Sverige och övriga världen - försöker greppa nuet. Cyberspace är fönstret ut och jag läser om elände, skvaller och om snutar som vräker ut sig "blatte". Läser om det ena och andra skiten plus om ting som jag egentligen inte bryr mig om. Varför? frågar jag mig själv. Har ju ändå ingen jävel att snacka med skiten om. Tidsfördriv svarade jag mig själv. Tv har jag ingen och mitt internet är så segt så de flesta videoklipp hoppar av tråden eller så tar tålamodet slut. "Download" säger skärmen till mig och jag väntar. "Download" och någon pil snurrar varv. Väntar. Snurrar. Väntar. Fuck it - testar något annat. Hmm.. googlar något ord och hittar någon artikel - meningslöst. Skriver lite och väntar in - vad framtiden visar.

Men tankarna är många och timmarna långa - tiden flyter ihop. Januari, februari, mars, april. 08 till 09 och rätt som det är - är jag där. Tänkte på det jag skrev igår. Den trasiga gnuttan av frihet som jag har, den gör så jag inte tvingar in mig i rutiner. Rutiner som är så viktigt. Rutiner som var grundbulten för att tiden skulle gå på kåken. Frulle - lunch - middag - natti. Frulle - lunch... osv. Mellan pelarna - egna rutiner. Det fanns något slags schema som jag saknar nu. Flyter liksom bara omkring här i kvarten i tankarna och får inget gjort. Konstigt hur man fungerar. När jag är aktiv - brinner för något, kör jag järnet. Hundratio procent fokus, men nu - en jävla sörja av flytande, kvävande tankar och ibland cigg på balkongen. Vad gör du där hemma? En fråga som är ställd till ingen och alla. Det är som livet där borta i Sverige springer iväg, pinnar på som vanligt - snabbt framåt i hetsigt tempo och betong formas om. Här - totalt stilla. Kan man hugga fast urets visare i sten? Om man kan så har jag gjort det.

Seven igen. Oranga oranga Seven eleven. Den här gången en macka och en kaffe på burk. Lillen får en liten påse med godis och leksak. Hans godispryl kosta 5 baht - en svensk krona. Han sken upp och jag toffla vidare på gatan och i tanken. Ordinary day - inget speciellt som sagt. Life goes on and on och för vissa står det stilla.

Tror inte jag har fattat än vad boken egentligen kommer göra. Vilken dörr den egentligen kan öppna. Tror inte jag fattat hur verkligt den är. Jag har skrivit en bok som kommer att publiceras. Först när den släpps till media kanske det går upp för mig vad jag åstadkommit. Har sätt omslaget - Fett grymt och super tungt, som kanske ungen som snuten kalla blatte skulle säga. Gillar omslaget som fan.

Någon frågade och hoppades på att förlaget inte var något sketet litet bolag där vem som helst kan skriva rader och – hej, så blev det bok. Nej då. Ett av de största, I promise. Måste sen få arslet ur vagnen och fortsätta på T Bröder. Har den i skallen och måste få ner den på ark eller i fil som det heter. Fan den kommer bli "Fet". Vi får ju hoppas på att jag öppna dörren för mig själv till författarskapet - till att kunna dra in deg med pennans makt. Hoppa på tåget, mjöka kon. Kom igen framtid - give me some good stuff.

Är jag värd det? Nej kanske inte men för det kan jag ju inte lägga mig ner och dö - eller hur?

Okej, lets talk about some interesting stuff. Vadå? Vi kan ju tala om hemsidan, den sidan som lägger ut sexualförbrytare - domar och allt. Som nu ägs och styrs av OG. Någon som har något att säga om det kanske?

Själv så spöade jag ju på så många som jag kunde inne på kåken. Inte OG medlemmar utan sexförbrytare. Våldtäktsmän och pedofiler - de man kom åt. Såg till att de fick sig en bit av det hårda. Ser mig inte som hero men vill tala om min ställning. Men rätt eller fel? Man kan ju fråga sig det. Det som också ska sägas, tyvärr har jag inte hundra koll men OG hängde ut några oskyldiga på sidan. Ja ja.. tick tack. Vi fördriver tiden och det jag egentligen ville komma in på är varför? Varför sprang jag runt som en iller på kåken och leta sexförbrytare, kvinnomisshandlare och annat pack? Golare eller annat slödder? Slödder - Ja så gick tugget och varje gång någon av dessa dök upp tuggades det blod på tungan. Vad handlar det om egentligen? Kan ju bara jiddra eget, utifrån egna upplevelser och känslor. Visst jag gillade dem inte eller gillar dem inte. Men det är viss skillnad att ta avstånd än att agera egen bödel. Många av dem hamna ju på speciell avdelning. För egen säkerhets skull. Vissa fanns det inte plats för just då - kö. Som till allt annat här i världen. Likaså som det är kö till bankomaten är det kö till de speciella låsta avdelningarna. Hatar själv att stå i kö men gör det. Tränger mig aldrig. Förut de anarkistiska krogköerna. Men back to spår. Tror det har mer att göra, om att lyfta sig själv. Hierarki kräver att det finns någon längst nere som krälar botten. Vi och dem - de som är sämre. Redan dömd till inlåsning, stämplad till ohyra så måste man finna någon värre kackerlacka att stampa på. Så man inte krälar själv, på lägsta botten. Varje gång man slog en hantel i någons skalle som hade en oren dom, slog man sig sen själv på bröstet och tyckte man var great. Botten vs botten och jag kräla upp en pinne. Själv handlingen var ett verktyg att fylla sitt egna ego på någon annans bekostnad. Spela ingen roll om det var någon som våldtagit, slagit en kvinna, golat eller gjort något annat lågt. Fanns ingen av dessa på plats så skulle det förmodligen vaskas fram någon annan ursäkt. Som det gjordes ibland. Men man kunde ju inte slå på vem som helst utan orsak - lite civiliserad va man ju. Sådär lagom. Nästan nada. Men med gaffel och kniv åt man med varjefall. Även när man satt ensam i cellen och ingen såg på - eller?

En fredag natt.. Stockolsmnatt. Us vs Jugge.

I fallet drog hon i duken. Vinglas föll omkull och flaksbira välte. Reagera - agera. Med knuten näve stod jag nu upp. Andy hade reste sig upp. Juggen var bra mycket större än mig. Beslöt han fick lägga ribban. Gjorde inget. Jag stod stilla väntade.

"Det är min brud" väste han fram på dålig svenska. Såg han knöt nävarna och fäste blicken djupt i mig. Skymtade två snubbar bakom honom som motade bort någon dörrvakt.

Carina vred sig på golvet. Ett par vid bordet bredvid flyttade undan.

"Jag är inte din" hördes från golvet.

Jag väntade. Såg i ögonvrån att Andy vänta på mig.

"Du är min din hora" sa juggen och böjde sig ner mot henne. Greppa henne i håret och drog henne upp på benen. Hon såg ut att lida och hon greppade tag om hans arm.

"Lugna dig för fan" sa jag.

Sabanac glodde på mig.

"Käften loser, håll bara käften så dör du inte." dålig svenska. Alla runt om tittade. Bartendern stirra.

I en hastig rörelse, några hundradelar sek, så snabbt och hårt jag kunde - greppa jag en flaska på bordet och drog den mot Sabanac. Men han var snabb. Höjde vänster armen och flaskan träffa den. Tappa greppet om flaskan som svingades bort. Fan snabb för att vara så stor. Nu gick det fort. Drog en vänster och fick kliva närmare bordet för att inte träffa Carina. Han böjde sig snabbt bakåt och jag missade, slog luft. Fuck var snabb han var. Samtidigt hade juggen släppt taget om Carinas hår och samtidigt flög Andy över bordet och hoppade mot Sabanac. Som en jävla tiger. Juggen tog emot Andy och föll baklänges av tyngden. Såg där borta hur Sabanacs polare kom emot oss. Tog en stol och slängde den mot dem. De vifta bort den och Andy satt över den stora juggen. Slog honom i ansiktet. Mata slag. Jag hoppade över dem - mot de andra. Såg inte Carina. Tumult. Flög mot dem - ingen återvändo. Bara attack. Två killar, en stor och en mindre. Skinnjackor och juggestuk. Stannade upp. Som någon tryckt på stopp. Lilljuggen hade dragit upp gun.

"Stilla!" skrek han.

Han stod nära och för en halv sekund tänkte jag chansa, slå undan skiten och samtidig i steget ge honom en armbåge, men jag avstod. Stilla, stanna upp och bakom mig hörde jag bord som välte. Någon skrek men efter var det som allt runt omkring frös chock. Stanna is. Gun – slowmotion – matrix i någon sekund. Tyst, jag andades. Mötte lilljuggens blick. Den stora strax bakom. Titta in i en svart pistolmynning. Döden nära, kunde nästan känna hur en kula borra sig in i hjärnan på mig, släckte ljuset. Iskallt. Forward – sket i det, isen sprack, tog steget närmare, slog snabbt mot pistolhanden – tänkte inte. Undan. Gjorde någon jävla snurr i slaget mitt i steget, så jag fick ryggen mot honom och sköt upp en armbåge. Kände hur den träffa honom i ansiktet. Fullträff, shit va snyggt. Men hero för en sekund. Kände något tungt i sidan av skallen. Tungt hårt och bedövande. Fatta inte vad som träffa – god natt. Bäcksvart föll och kom ihåg jag tänkte; Vad fan var det? Kände hur jag föll, kände hur jag slog i något hårt i fallet. Var det golvet? Försvann för något ögonblick – uppfatta inget. Hörde någon skrek igen, lät som en kvinna. Fokus skrek jag till mig själv men visste inte hur jag skulle greppa det, blixtrande bara innanför skallen. Tvingade fram fokuset, pressade fram – vilja. Såg någon nära. Såg ut som någon skulle stampa på mig. Fattade inte att jag låg ner och höjde armarna som försvar. Smärta slog hårt i ena armbågen. Tittade upp. Han stampa igen. I adrenalinet, räddslan att bli totalt mosad greppa jag hårt foten. Tog emot den och dämpa kraften. Kände sko i greppet och snurrade med hela min kroppskraft åt ett håll. Tog i för kung och fosterland och höll greppet så hårt jag kunde – vägra släppa. Det kändes som jag vred skiten ur led. Killen skrek. En duns och han föll i golvet. Drog med sig den andra killen. Det var den stora killens fot, i fallet greppade han efter något och lillen föll också. Ännu mer tumult, ännu mer kaos. Någon låg på mig, över mig och det ända jag hade i huvudet var – upp. Res på dig för fan. Fuck fuck fuck. Undan, knuff och upp. Groggy. Tittade mig omkring, det snurrade. Tog tag i ett bord och snubblade nästan i knät på någon. Såg Andy han stod också upp. Sabanac låg ner. Carina stod längst glasväggen. Försökte se var pistolen var men såg den inte. Greppa en champangeflaska som stod på bordet. Tung – nästan full. Var den ens öppnad? Lilljuggen reste på sig. Drog flaskan med all kraft jag kunde i huvudet på honom. Shit, snubben kunde ju dö – flaskan i bitar och skumpa ut. Glas överallt. Kladdigt, yr. Lilljuggen medvetslös, den stora låg på golvet och kved, höll sig om foten. Vakla fram mot honom var själv fortfarande dissy. Uppfattade det som Andy hade kontroll på Sabanac. I tanken – storjuggen kanske hade gun, måste släcka den jäveln. Men yr snubblade jag fram över lillen.

”Kuk!” skrek den stora och fortsätta svära på juggespråk. Fatta noll. Men i den egna inre kaoset, svart, smärta och en hjärna som gungade fram och tillbaks, siktade jag med knät. Med hela kroppsvikten bakom - ner med knät i nyllet på honom. Kände hård mot knäskålen – och jag kände hur jag själv sedan tog golv, låg på rygg. Vände mig åt det hållet jag trodde storjuggen låg. Såg hans ansikte. Avslappnat, blod längst mungipan – medvetslös. Jag andades ut. Hjärtat slog, huvudet dunka. Ryggen låg golv och jag andades tungt. Mycket tungt. Tittade upp. Tak. Tyst som om ljudet hade försvunnit. Som om någon sänkte volymen. Såg plötsligt Andy. Han sträcke fram en hand mot mig. Ljudet tillbaks. Spring i lokalen. Hörde någon som var högljudd. Tittade mot Andy och sträkte upp ena armen. Han drog upp mig.

”Är det lugnt?” sa han. Tittade på honom. ”Är det lungt?” upprepade han. Jag nickade. Adrenealinet trängde bort smärtorna, andades fortfarande tungt. Men stod upp på svajiga ben. Fan slaget förut eller vad det nu var, måste tagit tungt, hjärnan var seg.

”Vi måste dra”, sa han. Kände hur han tog tag i mig under armen och föste mig mot utgången.

”Jag är okej”, sa jag och vände mig om. Carina hade min jacka och gick tätt bakom. Henns vän också. Det var kaos i lokalen och en dörrvakt försökte hindra oss men Andy knuffa undan honom. Ett lamt försök att håll kvar oss. Han släppte förbi. Ut i gallerian, vänster och ut vid svampen. Kylan kändes frisk som en vicks blå och jag stannade upp för en sekund. Hosta och tog mig för ansiktet. Böjde mig ner och stötte mig mot knärna. Spotta. Carina tog mig under armen.

”Kom”, sa hon och jag följde med. Tunn snö i ansiktet, frisk luft och sakta kom jag tillbaks, återvände till normal. Såg hur Andy och den andra tjejen hoppade in i en taxi. Såg East på andra sidan, tyckte jag skymta Tobbe. Såg folkvimlet, köerna utanför Köket och Sture. Såg massa taxibilar nattlivet i Stockholm flöt på men jag steg in i taxin. Carina efter. Andy fram.

”Söder” sa Andy och bilen rullade.

Vad fan hade vi ställt till med nu? Shit och helt plötsligt låg man i krig med en jävla kola jugge. Det skulle bli följder – ingen tvekan. Men vilken grej. Andy tittade bak och jag mötte hans blick. Vi både visste att detta kunde vara början på något skit och såklart man själv stod i rampljuset.

”Fan gubben”, sa han ”Nu är det Karlssons klister”. Men han log. Carina satte sig närmare mig och jag pustade ut. Vad fan hände egentligen? Snegalde ut och såg hur vi körde ner i tunneln.

”Sänkte du Sabanac?” frågade jag. Sneglade mot taxikillen. Han tittade på mig i backspegeln. Ung lirare, arab kanske. Snubben log.

”Efter ett tag”, sa Andy. Det blev tyst i taxin och Carina höll min arm.

Efter det blev det Söder några timmar. Snaps. Vi satt och bubbla vid ett lugnt bord och snackade om skiten. Tjejerna glada, men bakom fasaden låg oro. Vi gick genom allt och efter några tunga shots var man tillbaks – helt återställd. Men repisaler skulle det bli. Åter tillbakas till hångel istället. Några till shots och efter lite fånig dans. Efter det hemgång. Sköt skiten åt sidan, fick bli morgondagens huvudvärk. Förmodligen rejäl värk men – tomorrow. Halv rund om fötterna men fokuserad – inte full men påverkad. Trappan upp inne på Snaps och Carina och jag tog en taxi hem till mig. Andy och jag hade kramas ”hej då” och sagt vi skulle höras imorgon. ”Glöm skiten” sa han. ”Jag dyker upp hos dig så fort jag vaknar så får vi se vad som händer” hade han avslutat med och efter det sket jag i Sabanac. Nu var det resten på schemat för att fullborda kvällen. Resten med Carina som var förbannat snygg. La handen på hennes tunna lår i taxin. Smekte henne över kjolstyget. Under hennes röda långa jacka. Kände hud. Hon förde upp min hand mellan hennes lår, under kjolen. Time to have som fucking sex, tänkte jag och såg hur vi gled upp på Strandvägen. Sket i juggen. Inga trosor.

Vaknade med ett ryck. Sträckte mig efter klockan. Väckerklockan visade ett. Shit vad jag sovit. Kände hur det värkte i huvudet. Ingen vanlig baksmälla utan det gjord ont. Var lite öm i armbågen också. Drog täcket åt sidan. Hon låg bredvid, sov tungt. Brösten låg blottade och hennes läppar andades svagt. Ögonen slutna och håret utlslängt på kudden. Satt mig upp, det smärta till men tog mig till badrummet. Duschade och i handuken klev jag sedan ut och in i sovrummet igen. Rotade fram lite kläder ur garderoben och klev i ett par mjukisbyxor och drog på mig ett linne. Satte mig ner på sängen. Shit vad fan hände igår, jävlar vad snett det kan gå. Hon sov fortfarande och hennes kläder låg på golvet. Kjol, blus, bh och jackan. Ett par högklackat och mitt skit. Fan, att man alltid ska hamna i klister.

Plötsligt ringde det på dörren. Jag ryckte till. Var säkert Andy men för säkerhetskull drog jag fram ett baseballträ under sängen. Hade ingen gun i kvarten. Gick fram till dörren. Kika i titthålet. Andy – som jag trodde. Öppna upp och han in. Kramdes och vi slog oss ner i köket. Över java gick vi återigen genom kvällen och bestämde oss för att ligga lågt och se vad gatan sa. Vänta in vad som skulle hände.

Trodde ärligt något skulle hända fort. Att juggen skulle slå in dörren och rusa in med ilska och vrede, dagarna efter. Men ingen jugge kom. Snacket gick och någon sa att snubben blivit skitlack och skulle döda både mig, Andy och ludret Carina. Men inget hände. Inte förrän mer än en månad efter...

Rullgardin just for the moment.

Wanted

wantedblack@gmail.comKommentarer

 1. OG:s sida e www.kriminellt.com

  Skrivet av Frank — 06 Feb 2009, 10:18

 2. Sidan suger. De som är dömda är dömda av staten och sitter av sitt straff. Försvarar inte snubbarna då jag tycker att de ska ha längsta möjliga straff. Men man kan inte ta lagen i egna händer och hänga ut folk. Speciellt inte om man råkar hänga ut oskyldiga. Jag vet att det är ofentliga handlingar men jag tycker att det är fel. Sedan att OG har moralen att göra det? Det är ju en annan fråga. Kanske ligge lite i vad du sa om botten vs botten.

  Skrivet av Popan — 06 Feb 2009, 15:41

 3. Sedan har dom originalinkasso.com originalpharmacy.com
  Dom har endel..

  Mycket grymt skrivet som vanligt! Ska bli spännande att höre fortsättningen..

  Mvh David

  Skrivet av David — 06 Feb 2009, 20:42

 4. Mycket spännande läsning! Jag tycker att du borde skriva lite mer stories från förr, no offence. Det är väldigt intressant, så lägg inte all fokus på nutiden. Säger inte att du gör det men you get the point.

  Hoppas allt löser sig för dig, ta hand om dig.

  Skrivet av Gf — 07 Feb 2009, 04:49

 5. Vi som läst ett tag är dock intresserade av nutiden också so keep going like it is please.

  Skrivet av Dunno — 07 Feb 2009, 21:19

 6. Wow...man kan inte sluta läsa, blir fast och bara läser vidare! När släpps din bok? Den ska klart inhandlas!
  Keep up the good work!

  Skrivet av Hanna — 10 Feb 2009, 10:17

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor