Blogg gratis Logga in

WANTED

29 Jan, 2009

wanted | 29 Jan, 2009 | Huvudkategori | (2013 Läst)

A soft start.. Dont want to look back.

Det är bara att börja bygga. Stock och sten. Nytt tegel.


Då så.

Ska vi se om vi kan bygga upp det här huset igen. Har ingen direkt ursäkt till varför jag inte skrivit tidigare. Men efter jag blev klar med boken har jag varit totalt fuckad på att skriva om mig själv. Skrev ihop hela mitt liv - typ, på några månader och behövde en rejäl andningspuse från mig själv. Orka inte se tillbaks en sekund på vad bagaget hade att erbjuda, vill bara säga - nej tack, till att skriva ett ord om mitt förflutna. Över 1 000 000 tecken, en bok på cirka 500 sidor är nu klar. Redigeraren håller dock på att strula genom alstret och denna gör hittills ett kanonjobb.

Ska jag vara ärlig så tvekade jag på om jag ville blogga vidare. Inte för att jag inte tycker om att skriv, utan för att jag är så jävla trött på mitt egna bagage. Men beslöt sedan för att göra ett försök att bygga upp det fallna korthuset igen. Vi får se.

Den senaste perioden har dock varit jävligt tung, på olika sätt. Ska inte dra massa drabbel om psykisk självömkeri, utan tung i cash. Som vanligt tung i deg och man får rulla på varje sten för att få foder på bordet. Nu tror ni kanske jag fått deg från förlaget. De kom nu - typ och allt har inte kommit än enligt avtalet. Inga feta deg direkt men mat på bordet för stunden. Kanske tillräckligt så jag kan tänka ut nästa drag för att dra hem lön.

Vi får se om vi kan bygga upp. Om inte så kommer besökarna trilla in till hösten varje fall. Just nu vill jag bara hålla skutan flytande och säga hej till de som finns kvar. Ska försöka hålla igång med lite storys och så men det riktiga tunga artilleriet lär ju komma sedan när boken publiceras. Har en del planer för bloggen på sikt. Den som lever får se om jag håller mig på flykt till dess.

Det var på håret jag träffat Jens Lapidus förresten. Visste ju inte om advokaten hade en aning om vem jag var. Läste på nätet att han skulle signera böcker i Sverige och jag skicka ditt en kille. Bad han säga till Jens att signera "Till Wanted" och se om Jens reagerade. Jo visst fan gjorde han det och började bubbla lite smått med killen. Då fatta jag att han varit inne på min blogg så jag skicka iväg ett mail genom några och fick ett långt svar om både det ena och andra. Mycket givande svar. Bland annat om hans erfarenheter som debutant. Vi höll lite mailkontakt och var nu i Januari i Thailand. Skulle förbi Bangkok några dagar och fanns det tid så skulle vi synas. Var ju tvungen att dra lite säkerhets åtgärder, drog jag iväg i ett mail. Vi hade bestämt tid och dag. Men i sista sekund ställde han in pga tidsbrist. Han var inte bara här på semester skulle jag tro då han hade en jävla massa han skulle träffas. Men han bad om ursäkt och sa vi kunde ha kontakt på mail. Skulle vara nice att träffa killen och bubbla lite. Han skulle då ioförsig vara den första utomstående som fått se mitt nylle. Men det kanske det var värt då jag ville ta del av hans erfarenheter.

Annars har det varit som vanligt. Trånga kvadrat tjugofyra - hela tiden och samma gata upp och ner. Inte mycket har hänt förutom att man gått ner ytterligare några pannor och skrivit klar boken. Har också funderat hur jag ska göra med bloggen. Måste ju ha något konkret snart.. om jag vill fortsätta med den. Något upplägg på något sätt. Kan ju inte hosta upp storys varje dag. Har en jäkla massa jag inte skrivit men jag vill få den lite mer organiserad på något sätt om jag ska skriva. Vill dra in deg på den senare och få ett bra upplägg på något vänster. Men hur? ska fundera.

Det är inte bara media som tagit kontakt med mig utan annat folk också. Och håller jag skutan igång tills boken blir släppt och träffarna ökar - nytt blogghus - så kommer det nog dimpa ner mail från både den ena och den andra. Håller på smått med Tatuerat Bröder. Skriver mer om den sen. Men jag kan säga att den boken kommer förmodligen bli riktigt fet. Har en baktanke med den. En serie på tre delar. Vi får se där också.

Jag vet att det är många som är besvikna på mig att jag inte trycker ut blogg inlägg och fortsatt skriva som jag lovat. Men foks. Jag pallade inte. I vanliga fall kan jag ju säga att en tjockisbok på fem hundra sidor egentligen inte tar några månader att skriva. Vi snackar år i vanliga fall. Så jag var helt jävla slut efter den repan. Jobbar lite på mitt egna skrivande i att författa men annars gör jag inte många knop. Ville ta semester från mitt egna skit och sköt bort allt som hette med bagage att göra.

Det har hänt lite annat skit här också med Nam och hennes son plus lite annat strul. Men vi kan ta det sen. Sa jag skulle svara på kommentarer men hoppar det - just nu.

Just nu är det snart morgon här och svart i kvarten. Totalt bäcksvart och skärmen lyser vit. Vi tar detta som en mjukstart igen och så får vi se var åket går.

Ni som finns kvar - Tack - riktigt jävla tack.

Syns snart.

Wanted.Kommentarer

 1. Kul och se att du skrev lite här igen, har kollat in några gånger i veckan för att se om det hade hänt nåt och det här var en trevlig överraskning :)

  Skrivet av J — 29 Jan 2009, 22:18

 2. Hmmm så du lever, förstår dig att det sliter att skriva en hel bok. Satans imponerande att du lyckades. Ser fram emot att läsa boken. Lycka till med allt!

  //Marty

  Skrivet av Marty — 29 Jan 2009, 22:54

 3. Tjena Wanted, Har också titat in då och då för att kolla blev riktigt överaskad, när jag såg att du hade skrivit. det ända jag kan säga är kriga vidare, hoppas på blogginlägg snart :) Mvh

  Skrivet av Sami — 30 Jan 2009, 01:25

 4. Inte en dag för tidigt.
  Jag har hållt mig från att kommentera nått negativt.
  Men visst, man fick sin beskärda del av besvikelse.
  Hursomhelst är det din blogg att göra vad fan du vill med.
  Dock hade kanske en liten heads up på hur du kände varit på sin plats.

  Jag hade hoppats på en fortsättning om hur det blev med byggsnubben och västarna.

  Gott att se dig tillbaka, hoppas du inte tröttnar igen. Och om så är fallet kanske du kan skriva det så vi har en hum om vad som händer...

  Skrivet av Henrik — 30 Jan 2009, 08:26

 5. Skönt att se att du är still going strong mannen. Trodde ett tag att någon golat och du blivit mulad eller värre.
  Cash finns och det vet du.

  Skrivet av bekant — 30 Jan 2009, 08:47

 6. Du har gjort ett imponerande jobb!

  Kul att du fortfarande har det lugnt och inte behövt fly i flykten så att säga. Försök se det positivt...du är i ett vackert land, även om situationen är svår. Ta lite paus, gör lite fjantiga turistgrejer eller nåt. En semester! Du slipper ju flygresan eftersom du redan är i paradiset;)

  Skrivet av vincent — 30 Jan 2009, 11:04

 7. Trevligt du är här på bloggen - har saknat dina poster. Hoppas allt snart rullar på. Kanske kan du skriva lite mer om Thailand? Själsliga vandringar blandat med lite Thailand. En författare vilar aldrig länge. Ok,see ya :)

  Vänligen och bokligen,M

  Skrivet av M — 30 Jan 2009, 17:15

 8. Tjena! Härligt att du är tillbaka! Och är riktigt nyfiken på din historia om båt affärerna..

  Mvh David

  Skrivet av David — 30 Jan 2009, 19:09

 9. Är det någon som ärligt tror att det kommer en bok? Ni är sådana jävla dumskallar. Snubben bakom denna bloggen har garanterat roligt åt er.
  Ni är lite som de kvinnor som skickar kärleksbrev till interner i fängelser som de aldrig någonsin träffat.
  puss

  Skrivet av Riddarn — 31 Jan 2009, 11:09

 10. Kul att se att du fortfarande lever. Hang in there och försök ansamla lite styrka till fortsatt storyberättande. Tatuerat Bröder låter väldigt intressant.

  Må väl!

  Skrivet av Gf — 01 Feb 2009, 02:57

 11. Grattis till att fått boken klar. Lycka till med den.

  Skrivet av Dunno — 01 Feb 2009, 20:30

 12. Bra som fan du uppdaterade, saknat att läsa dig ..
  Keep it up .

  Skrivet av Stefan — 01 Feb 2009, 20:54

 13. Fortfarande här men mindre entusiastisk...

  Skrivet av DOOBA — 03 Feb 2009, 21:01

 14. Man minns tiden som igår hela vägen från 80 talets Shago´s Tae Kwon do Disco mitt i Slussen , till Juggarna 90 tal ,, Gildas, Turbine Tomas P och vips så var det Millenium osv

  Simma lugnt.

  Skrivet av G — 04 Feb 2009, 00:21

 15. Jaha, så det verkar som det kommer en bok till slut.

  Får hoppas att det är något seriöst förlag och inte något i stil med tex http://www.ordvisor.com/ där vilken klåpare som helst kan ge ut en bok.

  Skrivet av X — 04 Feb 2009, 18:17

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor