Blogg gratis Logga in

WANTED

01 Jan, 2009

wanted | 01 Jan, 2009 | Huvudkategori | (5754 Läst)

Aggo.. welcom to reality

Och så bygger vi... och förstör.. och bygger och förstör.. förstår ni? Gott nytt på er mitt i bråket!

Välkommen till en kriminells hjärna!

Så ni har börjat fatta nu? Det finns en sak som en kriminell har större än alla andra. Sitt ego. Vissa som följt med sen ruta ett har velat lära känna mig men troligtvis inte mig som person utan många har velat förstå eller tycker det är intressant att se hur jag som kriminell funkar och tänker. Andra bara läsa storys om vad jag gjort och upplevt.

Har svikit oändligt många i mitt liv.
Alla kriminella som jag mött under min livstid och det är många. Har en sak åtminstone - gemensamt. De är fruktansvärt egoistiska. Kan vända på klacken på en femöring. Skita i någon eller andra som trott de haft förtroende.

Fråga min sons mamma, fråga mina närmaste. Säger bara en sak. Lita aldrig på någon som är just kriminell - Aldrig någonsin. Så känner folk sig svikna här på grund av att jag inte skrivit - läs min text igen och läs mellan raderna om ni vill veta hur jag plus andra funkar.

Så var har jag varit? Jo jag har varit inne på ett forum som heter Kapitel 1. Varför då kanske man ska fråga sig? En anledning.

Har till och med 16 jan på mig att skriva klart boken. Där inne kryllar det av folk som själva skriver. Jag behöver all stöd jag kan få att få klart "skiten". Flertal inne på det forumet är väldigt duktiga skribenter och har backat mig på många sätt. Skriver idag boken. Som är min prio nummer ett.

Utan den så kommer jag inte kunna få bröd på bordet eller tak över huvudet. När den är klar eller när vi ska börja redigera den kommer jag fortsätta att skriva bloggen. Om jag kommer eller har tappat läsare? Självklart. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt det.

Om jag är ett jävla arsle. You bet! Välkommen till min värld som sagt. Men jag fick fokus på boken till hundra i samma sekund som vi skrev avtalet och då blev det den som gäller. Visst jag kunde kikat in här och skrivit ett "Hej och sorry kan inte vara här på ett tag." Men du ville kanske lära känna mig eller likasinnade. Så är vi funtade att vi kan skita i precis allt för göra det vi vill för stunden. Dåligt. Jo men som du förstått så är jag inte direkt någon kramkalsgubbe i alla lägen.

Har två sidor. En är jävligt skyst, en inte alls.

Så min skysta sida kan trolla fram ett "Sorry borde sagt att jag ska vara borta på ett tag, hoppas det inte gör något."
Den andra skiter i.

Så vad händer? Jo för er som vill stanna och er som är nya. Eller lättare sagt för er som är kvar. Jag kommer när jag får tid att tuta in ett inlägg väldigt snart. Men jag sitter tjugofyra nu framför skärmen och vrider och vänder på boken. Om det blir som jag vill kommer det att resultera i en bok - pocket format på cirka femhundra sidor. Den kommer också släppas i inbundet format. Den kommer att komma ut i butik hösten 2009 men förlaget kommer i mars april gå ut till media om den, samtidigt som de släpper sin katalog.

Min son sa något om att det var någon som ville ha post i form av skit? Har inte läst alla kommentarerna än. Endast skummat genom, kommer läsa så fort jag är klar med detta inlägg. Ska köra en svarsruta imorgon tänkte jag.

Som sagt jag ska inte släta över det hela och dra någon rövarhistora om varför jag inte varit här. Utan säger rakt upp och ner. Visst jag kan dra åt helvete som någon sa för att jag har svikit. Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit. Kan ta en spark för det och tar åt mig. Om någon känner sig sårad eller förbannade för att folk som trott att jag inte funnits äntligen kunnat säga...

"Vad var det jag sa"

Så har det fel för jag existerar i högsta grad och inte är någon jävla fantaisfigur. Är mig själv i alla lägen.

Så sorry foks. Men ni vill ju ha en ärlig blogg och inte någon jävla försköning. Detta är the real thing och jag är som jag är i verkligheten.

Kämpar dagligen tillsammans med annat folk för att hinna med boken. Har fått hjälp härifrån av många och speciellt av en. Denna person har varje dag stöttat mig i mitt skrivande som idag är mitt vapen för att överleva. Skickar text och får tillbaks med åsikter och små detaljfel. Har utvecklats enormt i att hantera pennan. Med hjälp och råd från andra i forumet kapitel 1. Därför har jag under mina pauser varit där för jag behöver den hjälp jag kan få. Har aldrig svingat med pennan förut och är en ren rakad amatör och nyfödd i ämnet. Just därför valde jag att vara där under en period på några veckor.

Men jag hoppas alla har haft det bra under julen och så. Själv har man inte firat. Men återkommer till det sen. Vill bara säga allt det här.

Sviker sviker och sviker... bygger bygger och bygger. Lämnar spår. Handlar egoistiskt - ja så har det alltid varit för mig och hela den kriminella världen. Dags att byta bana?

Försöker göra det rätta, men i det hela lever delar av mig kvar. Nu ska jag bli klar med den här jälva boken och sedan kunna börja leva. Kommer att fortsätta blogga för er som är intresserade av tre olika anledningar. En, för att jag älskar att skriva. Två för att jag tror det kan ge cash så småningom, tre för att den givit mig väldigt mycket. Både vänner och en typ av självterapi.

Skulle bara dribbla in ett inlägg och ska göra en svarsruta imorgon.

Och ni som vill... Gott Nytt år på er!

och Okej då ... Förlåt. Men vad fan... skärp er. Jag är ju den absolut sista på jorden som ni egentligen ska förvänta er något av. Med allt jag sagt hittills. Det kanske var dags att det rördes om i grytan så det gemytliga här på bloggen försvinner under ett tag och det blir som i delar av verkligheten, orättvist och sten. Hårt klimat helt enkelt. Tårta någon?Kommentarer

 1. Tårta? Ja, tack! Gott nytt år? Hoppas det. Gott nytt på dig själv.

  Visst förstår jag att du är en egoistisk jävel, tro mig. Jag jobbar dagligen med såna som dig.

  Du tror att du styr båten! Du behöver förstå ett och annat.

  Vad DU inte förstår är att i det projekt DU har påbörjat, både blogg och bok, så finns inget utrymme eller mandat till att vara den gamla kriminella egoistiska wanted. Det fungerar inte så. Det är inte bara att vända på klacken och sikta på en ny transport att råna, en ny människa att blåsa ett annat företag att ta över.

  Nu sitter DU, ditt förlag och dina läsare/fans i samma båt och då MÅSTE du ta hänsyn till och bli lojal.

  Vi är dina "Andys" nu och som du själv har märkt så är det förlaget som bestämmer nu!

  Ingen bok i tid - inga pengar. Arga läsare - ingen som köper bok - inga pengar. Ingen Wanted som har lust med en intervju - ingen PR - ingen försäljning.

  Marknaden äger till viss del dig och din tid nu och du biter dig själv i tummen om du inte ändrar ditt gamla jag.

  Skit inte i den hand som föder dig! Det var här allt började!

  God fortsättning och nu tycker jag att vi stryker ett streck över det här och kom ihåg vad en framgång är - det är toppen av ett berg av misslyckanden!

  Skrivet av DOOBA — 01 Jan 2009, 13:16

 2. Visst har DOOBA rätt.

  Men och andra sidan. Tror jag de ca 200 som vi är som kanske kommer in här dagligen, är en fjärt i rymden mot vad som kommer att komma när boken är släppt.

  Visst jag kände mig också sviken. Men vad fan. Så är du ju och många andra. Vi har inte fött wanted med en krona. Han har matat oss med historier om sitt liv varje dag. Givit mig en massa. Sitter lite i samma stol och jag hajar. Är precis lika dan.

  Wanted du har ingen som helst skyldighet till oss och andra än så länge. Annat är det när du blir publicerad. Då kanske du bör ta ansvar om du vill driva bloggen vidare. Men nu. Nej absolut inte.

  Rör om i grytan du. De som är kvar är kvar. När du sedan kommer att komma i media så kommer förmodligen träffarna här vara en nolla mer.

  Fokus på boken. Sedan så tror jag du förstår mycket mer än vad alla tror. Tror du är en riktigt smart jävel som planerar minsta lilla steg.

  Allt är nog mer övertänkt än vad vissa anar. Med det säger jag inte att du är osann, för jag tror på varje sak. Men tror du är en listig räv som tänker steget före i alla lägen.

  En dålig relation är ju också en relation eller hur. Gemytligt säger du. Ja du som jag vet ju att den tar ju slut eller ebbar bort så småningom och vad håller kvar bättre än lite gräl.

  Fan gubben. Är det så? För mig får du en tio poäng om du tänker i de banorna.

  Happy new year wanted!

  Skrivet av Dedde — 01 Jan 2009, 13:41

 3. vafan snackar ni om? har han lovat att skriva ett inlägg varje dag eller??
  Klart som fan han skriver när han har lust och tid.. DOOBA ska du gå o träna varje gång jag säger det?? det gör ju du när du har tid o lust... han har inga förpliktelser mot oss läsare, om han vill kan han stänga ner bloggen idag och sen får man köpa hans bok om ett halvår istället om man vill läsa mer..

  Ge fan i att gnälla så förbannat mycket läs och håll käften

  Skrivet av sebbs — 01 Jan 2009, 13:50

 4. Välkommen tillbaks. Är ny här. Eller började läsa för en månad sen och har plöjt genom allt. Hur bra som helst! Förstår att du har fått ett bokkontrakt. Förstår att du tänker som du gör. Min kille är exakt lika dan. Han läser förresten också. Inte för att han är lika smart om man säger så. (som om han inte skulle läsa det här). Han har varit i dina banor. Är fd kriminell och ni tänker otroligt lika. Tror nu att mer folk börjar fatta att du faktiskt är äkta. Just efter detta inlägg också.

  Ska bli mycket spännande att se vad den här bloggen leder till. Ser också fram emot boken.
  En annan sak. Hur pallar du? Att skriva så mycket om dig själv hela dagarna och just nu när du skriver boken.

  Kram på dig och gott nytt år!

  Sun

  Skrivet av Sun — 01 Jan 2009, 13:59

 5. sebbs! inte riktigt samma sak va?
  Gnäller inte utan försöker öppna ögonen lite på wanted. Tro mig, det ligger MYCKET i vad jag säger sen har du helt rätt i att han själv väljer vad han vill göra och hur men faktum kvarstår. Tendensen hos honom finns där och gör han inget åt det kommer han att bränna sig någonstans - förr eller senare.

  Skrivet av DOOBA — 01 Jan 2009, 14:11

 6. Du vet att jag läser än, right? Inväntar spänt uppföljaren på ditt förra inlägg!

  Skrivet av Gf — 01 Jan 2009, 17:44

 7. Mitt nyår va inte heller nån hit så du behöver inte känna dig ensam. Sjuk,fattig och med ungen hemma. Det blev korv med pommes och några dvd filmer som vanligt...hahaha

  Skrivet av 13 — 01 Jan 2009, 22:59

 8. Kul du är tillbaka - läser med nöje.

  God fortsättning,M

  Skrivet av M — 02 Jan 2009, 03:33

 9. jaså du är tillbaka din krake. vi känner inte för att mera stödja dig då du är så elak mot oss. vi grät när du inte skrev dina storys. fattar du GRÄT SOM SMÅ BARN. jo jo nu passar det. nu vill du vi ska komma tillbaka och förlåta dina elaka synder. nå vad har du att säga nu då?

  Skrivet av spek — 02 Jan 2009, 08:48

 10. jag gråter när ja tänker på hela grejen asså. hur kan du vara så hjärtlös? HUUUUUR?????

  Skrivet av spek — 02 Jan 2009, 08:50

 11. Äh, klart du kan kosta på dig lite jullov för att jobba på ditt levebröd. Tror inte de flesta hajat att du har det rätt knapert och bor i ett främmande land till råga på det. Klart man får prioritera om man plötsligt har en deadline och nåt att arbeta för. Fortsätt göra rätt så blir det bra till slut.

  Gott nytt år på dig!

  Skrivet av Kanel — 02 Jan 2009, 10:50

 12. Gör klart boken .. bloggen är en låg-prio .
  vi som är fans finns kvar när du är tbx.

  Men må fan ta dig om jag inte har ett signerat ex efter den kommer ut.

  keep it up brother !

  Skrivet av Stefan — 02 Jan 2009, 18:03

 13. Både DOOBS och Sebbs ligger närmast sanningen. Doobs har helt rätt i det mediala även om det först gäller när boken väl är släppt och Sebbs har rätt i att ingen har rätt att kräva saker.

  Wanted har rätt i att han måste prioritera, att han måste vara egoistisk. Heller tjänar han ingenting på bloggen så ni som kräver hans lojalitet bör kanske tänka till. Han kräver knappast Er.

  Skrivet av Farbror Grön — 02 Jan 2009, 20:27

 14. Faktum kvarstår, om wanted nu vill så kan han bara fokusera på boken, för jag misstänker att han skriver den för att tjäna lite välbehövliga pengar... vilket han INTE gör här.. så vad skulle DU priotera? jobba gratis på ett härbärge eller för nån annan förening där du oxå hjälper människor men samtidigt tjänar ditt leverbröd?? för mig är valet enkelt... skriv när du har tid och lust...

  ordning o reda, kåken på freda

  Skrivet av Sebbs — 03 Jan 2009, 16:52

 15. Jag tycker det är ganska läskigt hur folk agerar i dina kommentarer, som om det vore en lek, ett spel, en film. Men hur kul är det att få någon som dig efter sig, kanske efter ett dumt slagsmål på krogen av någon som inte vet bättre. Organiserad brottslighet är avskyvärt på alla sätt och vis, känns som om kommentarerna består av människor som glorifierar det hela.

  Men till min fråga, läste om hur du kritiserade kriminalvården! Har du några bra tips på hur man bäst skulle bekämpa sådana som du på bästa sätt? Gärna din syn på kortsiktiga och långsiktiga lösningar. Läser man debatten i Sverige angående straff och vård, så ryter varenda sosse så fort man öppnar munnen om strängare straff. Vad anser du om detta?

  Skrivet av Magnus — 03 Jan 2009, 17:03

 16. Håller med mange, fan hajjar inte folk som droppar kommentarer här att den här snubben är ett jävla svin? han skriver och erkänner att han förstört massvis av personers liv, svikit sjukt många och vart en jävla belastning för samhället, ändå sitter folk och uppmuntrar honom med en massa rövslick inlägg typ. Nej jag hoppas att du åker fast av dom där personerna som är ute efter dig och att du får hårdast tänkbara straff din jävla fitta. gå o dö kuksugare

  Skrivet av marf — 03 Jan 2009, 20:50

 17. hahaha skrattade hårt av marf inlägg, men de e ju gnutta sanning också hahahaah

  Skrivet av ahah — 04 Jan 2009, 04:27

 18. hahaha hela bloggen är ju ett stort rövslick! man blir ju inte förvånad direkt att tragiska kvinnor med iq på 80 och en dålig barndom skriver brev till kåkfarare direkt. kan du inte starta en pengainsamling då?, synd bara att alla "fans" är locals utan nån egen karriär eller liv :(

  Skrivet av Larsa — 04 Jan 2009, 18:33

 19. En sak jag reagerar på är att herr Wanted lovar att det ska bli tätare mellan inläggen i bloggen, och det efter hans "sjukdom". Istället blev det ännu glesare.
  Känns som att han tröttnat på denna bloggen och rört sig vidare till andra marker.

  Man lovar inte något om man ska bli en offentlig person genom en bok.
  Då får man räkna med att folk tvivlar på både det ena och det andra.

  Visst hans bok är prio 1 och just nu har han inga skyldigheter mot oss som besöker denna bloggen, men jag tycker tvärtom.
  Vi hjälper till att uppmärksamma honom genom att ge bloggen en massa träffar, därav får hans bok en skjuts även om grovjobbet är gjort av han själv. Men utan supportrar , är det ingen som köper hans bok.
  Så lovar man något så ska man hålla det, eller så lovar man helt enkelt inte. Jag vet att han kan denna enkla principen från sin kriminella bana , om inget annat har Andy lärt honom det, så det är samma sak här med.

  Han får vara hur upptagen han vill med sin bok och med Kapitel 1 sidan, men man lovar som sagt inte saker till sina framtida bokköpare.
  Är han trött på bloggen ska han vara rak och säga det till sina besökare så folk inte får en massa onödiga förhoppningar. Speciellt inte om han vill sälja böcker till så många som möjligt.

  Skrivet av Funderare — 06 Jan 2009, 01:05

 20. Jag känner precis som många andra här att Herr Wanted lovar oss inlägg, möjligen för att förmå sig själv skriva dem.
  En tanke som slog mig var att han lagt ribban för bloggen väldigt högt genom sina långa och självutlämnande inlägg, möjligen kanske man kan sänka ribban något och inte känna så stor press på att skriva ihop historier ifrån det förflutna utan snarare använda oss här för att bolla tankar om framtiden, möjligheter och dylikt.

  Annars hade jag en tanke om att denna blogg från dag ett var en markandsföringskanal för den kommande boken, där han haft möjighet att exprimentera med sitt skrivande och samtidigt knyta till sig trogna läsare som i framtiden köper boken. Men det går inte riktigt ihop med denna inaktivetet, men man vet aldrig.

  Skrivet av Midget — 06 Jan 2009, 19:31

 21. Hej på er alla!
  Vill bara skriva efter att läst alla inlägg Wanted har gjort och även nu alla ovanstående kommentarer,alla fungerar vi olika så vissa bara vänta och väntar på nya inlägg,andra väntar på boken om/när den kommer,så nu till saken,jag vet iallafall hur jag själv fungerar så nu är det slut med att komma in på denna sida,har nästan blivit en vana att gå in här ett par gånger om dan,hittills!nu ska jag bryta vanan,man orkar ju bara inte med detta med alla löften som i slutändan ändå inte hålls,alla har vi ju en gräns och min har överskridits,god fortsättning på er alla.

  Skrivet av trötter — 09 Jan 2009, 19:44

 22. Va inte barnrumpor.

  Fan snubben ska skriva ihop en bok på tre fyra månader som det tar erfarna författare kanske ett år om inte mer att göra. Ge han tid för för inne i helvete.
  Hur många skrivkurser och hur länge tror ni inte det tog för Jens L att skriva Snabba Cash?

  Tre månader?

  Tror han sitter och svettas som bara den nu och göra allt i sin makt att få boken så bra som möjligt. Kan inte vara lätt alltid. Okej han lovade att slänga in ett inlägg men vad tror ni händer om han inte lyckas få till boken i tid?

  Suck ... Kämpa på Wanted tror att det är många som backar dig. Många som kommer att finnas kvar och hur många läsare kommer du inte att få sen när media kommer snacka om din bok!

  Tummen upp för dig!

  Skrivet av Dedde — 09 Jan 2009, 21:46

 23. Så man är en barnrumpa om man har en åsikt som man uttrycker?
  Inte konstigt att Svenskar anses som mesiga om alla ska bli kallad det ena och det andra för att man uttrycker det man tänker och det inte följer det såkallade "idealet" för vad man ska tycka.

  Han och ni som kallar oss andra för "barnrumpor" får allt ta och lära sig att det alltid finns sånna som kritiserar eller tycker. Det kommer Wanted får lära sig ännu mer sen när boken släpps. Han kommer inte bara få ros av allt och alla.
  Bara för att det finns folk som ger ris så betyder det inte att dem är "barnrumpor". Kritiker som sågar finns det gott om i bokvärlden, det kommer Wanted få erfara.

  Skrivet av Funderare — 10 Jan 2009, 01:41

 24. Hur kan man kräva att en person ska skriva på SIN blogg?

  Detta är enda blogg jag har tittat på någonsin.. Har egentligen ingen tid att sitta och läsa bloggar. Men i min värd så fattar jag inte att man kan kräva av någon att skriva på sin frivilliga blogg.. och desutom har brådis med en bok!

  Sluta tjaffsa. Han kommer att skriva när han får tid..

  Mvh David

  Skrivet av David — 15 Jan 2009, 23:29

 25. Hej, jag hoppas att du börjar skriva igen, känns lite trist nu när man inte kan gå in på kvällen när man kommit hem och läsa lite intressanta historier. Hur går det egentligen med boken? Klarade du deadline? Jag fattar om det är stressigt,men man blir lite frustrerad när rutiner i vardagen så plötsligt försvinner. Lycka till med boken iallafall.

  Skrivet av Jimmy — 25 Jan 2009, 21:47

 26. Tydligen så finns det flera rymlingar från Sverige som gömmer sig i Bangkok. Snubblade precis på en annan blogg:

  http://huntedbythelaw.blogspot.com/

  Samma kille eller?

  Skrivet av Johan — 28 Jan 2009, 04:55

 27. Det är väl wanted igen.... han blev väl missnöjd med det låga besökarantalet på denna bloggen. Kör på Engelska nu för att nå en bredare publik :D

  Han var ju inne o spamma för att ragga läsare hos Blondinbella. Trodde väl att han skulle få massa besökare då.

  Skrivet av Andy — 28 Jan 2009, 12:24

 28. Men vafan är DOOBA´s och andras jävla fel!? Haha vadå "lojal", vadå "skyldighet" ni är ju galna. Det är en B L O G G hörni, dessutom en inte särsilt populär sådan utan reklam och intäkter!
  Ni är sura för ni inte får läsa en spännande fortsättning IDAG haha, så försöker ni få wanted att må dåligt så han ska skriva ändå eller nåt. Som sagt ni är ju för fan helt jävla sjuka i huvudet, alla som gör en blogg eller liknande har väl rätt att göra precis vad som faller dom in, t.ex skulle det vara helt rätt att bara skita i en blogg och aldrig mer logga in utan att säga ett ord till sina läsare, det är en leksak på nätet inte nåt som planeten hänger på.

  Skrivet av vincent — 29 Jan 2009, 15:57

 29. Ego, hmm att svika sin familj ALDRIG !
  Du snackar om att vara på flykt och gjort det ena och det andra, jag har gjort detsamma men inte fan sket jag i min familj!

  Ni kanske tror att jag är en fjunig 15 åring från Rinkeby men ni har fel.
  Du får säga vad du vill men du är ändå feg , För du vet att dom ända som kan dömma dig är dina nära å kära. Om du är den du säger så vet du vad jag menar .

  Skrivet av Sthlm — 30 Jan 2009, 21:36

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor