Blogg gratis Logga in

WANTED

08 Dec, 2008

wanted | 08 Dec, 2008 | Huvudkategori | (17663 Läst)

Read me and tell me..

God måndag och så gör vi en liten kom och läs, tryck och tyck. Pekar ditåt med hela handen till både vänner och ovänner. Bekanta och obekanta....

God Måndag!

Idag ska jag komma med en lite sväng om. Det är tidig måndag morgon här, mycket tidig och jag har suttit uppe hela natten och skrivit, redigerat och följt råd från vän.

Det jag har idag och några dagar framöver denna vecka är följande. Min bok ”Jag är Wanted”. Har lagt ut en teaser början på boken, Inledning och några av de första kapitlen. Ska under tisdag fylla på med ett kapitel till och onsdag ytterligare ett. Så ni som läsare får smaka. Men detta är bara början på en självbiografi som kommer att avslutas på cirka 500 sidor. En början som inte är färdigredigerat. Jag börjar sakta men säkert komma in på sluttampen på boken eller är åtminstone väldigt långt in i den. Men oj vilket jobb man får lägga ner. Fram och tillbaka, tillbaka igen och sudda och klistra, formulera om och arbeta. Texten ni läser är inte redigerat av förlaget utan grovtext med hjälp från en vän. Men det är bara en bråkdel. En mycket lite del av hela boken. Försök att se skillnaden på bloggen och boken och döm tyck till.

Det finns ett forum som heter Kapitel1 och är ett forum för författare som sitter eller håller på att jobba med manus. Det ges råd och kommenteras vilt men också krigas om vilkens manus som är bäst. Det har utlovats ett avtal med förlag till den som toppar listan. Jag för min del är inte ute efter vinst då jag redan har ett avtal. Men det skulle vara kul att hamna högt upp på listan då det drar läsare och med mun till mun metoden sprids det ord. Det resulterar förmodligen till fler läsare här på bloggen också om jag hamnar högt upp på deras kära ”topplista” eller ”mest lästa” lista. Forumskaparna uppmanar oss skribenter som lägger ut manus att vi ska uppmana alla vi kan, vänner som ovänner. Nära eller bloggläsare att klicka in på respektive bok. Så vänner och ovänner klicka in där, uppmanar jag till!

Vid varje klick eller när man läser boken registreras det som en läsare varit där och man klättrar på listan. Man kan också om man registrerar sig som medlem sätta betyg och dela ut kommentarer. Gör gärna det. Registreringen är kort och enkelt. Namn och mail så kan man ge betyg i from om hjärtan plus skiva vad man tycker. Ju högre betyg desto högre upp på listan. Ju mer kommentarer en pinne upp kanske. Men jag är också intresserade av vad ni tycker om skrivandet. Inte bara toppliste kåt. Ett sätt att dra läsare hit till bloggen också och väcka intresse om mina texter. Reklam i smyg på ett blygsamt sätt. Man gör ju det man kan för att slå sig fram här i världen. De som tycker min text är bra där söker ju sig hit. Ni kommer känna itgen lite text men förövrigt är i boken är endast några enstaka procent tagna från bloggen.

Forumet är relativt nytt och själv så har jag bara varit medlem någon vecka. Det fajstas och krigas där inne men också kamratligt stöd. Mycket bra texter också för den som är sugen.

Länken till huvudsidan på forumet är

www.kapitel1.se

Min bok heter där ”I am Wanted”. Tyvärr så kan man inte ändra titelnamn utan skrev denna titel innan det var bestämt att det skulle bli ”Jag är Wanted”. Den ligger under självbiografi. Mitt författarnamn där inne är David Larsson.

Min direkt länk till boken är

http://kapitel1.se/david-larsson/i-am-wanted

Men regga er gärna och tyck till.

Kom ihåg att jag nu istället för att blogga tisdag och onsdag. Lägger jag ut ytterligare ett kapitel om dagen tidig svensk morgon. Lovar att onsdag kommer att sluta med en rejäll bergshängare som, om ni gillar mina texter kommer få er att slita hår får att få veta mer.

Men nu till suprise två för er som vill ha lite mer text från mig.

Nu lever jag för min text och rannsakar mig själv dagligen. Skriver bok och blogg så det flyger tangenter och skaver i fingrarna. Att skriva om sig själv såhär heltplötsligt såhär mycket tar på krafter. Inte i själva skrivandet utan i själva skapandet av att få ner sig själv på ark. Jag behöver ibland en paus och istället för att sluta skriva som jag aldrig tröttnar på så vädrar jag, andas ut från mig själv i att forma en text en bok, som inte alls har att göra med min uppväxt mina känslor och mina tankar. ”Jag är wanted” och bloggen är prio, detta endast för att få lite avstånd till min självterapi. Men denna story pysslar jag bara med i några promille om man jämför med det andra.

Denna bok heter ”Tatuerat BRÖDER” och är också ett litet exprement från min sida om jag kan skriva ur fantasin. Om jag kan hitta på, skapa från luften. Kommer uppdatera den boken sällan på forumet men flagga på här på bloggen när jag gör det.

Denna bok handlar kort om tre bröder som lever i den undre världen i Stockholm (konstig va). De är riktigt sammansvetsade och efter ett brutalt mord finns det inget som kan skilja dem åt. Läs om hur en kriminell organisation som de startar tar form och utvecklas till en av de hårdnackade organisationerna i Sveriges kriminella kaos. Knark, indrivningar, mord och förbannat hård lojalitet. Läs och tyck till!

Länken dit till första kapitlet som jag lagt ut är

http://kapitel1.se/david-larsson/tatuerat-broder

Men tatuerat BRÖDER är ett sioprojekt som sagt. Vill trycka på det, en paus ibland från mig själv, ett exprement om jag kan skriva mer än självupplevt..

Christine.. tackar så jättemycket för jobb och hjälp och tar emot allt jag kan från alla håll och kanter. Min mail är wantedblack@gmail.com

Grammatiken har jag ju fått från förlaget att jag inte behöver bry mig om då de tutar in en person med trippeltopp betyg i svenska förmodligen för att peta i alla tusen kråkor jag gör. Men är öppen och glad för all hjälp för att utveckla mig själv. Tack på förhand!

Då så vänner och ovänner. Hoppas ni får lite trevlig läsning...

Döm inte för hårt det är inte en färdigkokt text.. i "Jag är wanted".. lite nervöst sådär : ) är det. Den stenhårda action kommer lite längre in i det hela.... nej nu ska jag sluta babla...

WantedKommentarer

 1. Hehe jag han inte mer än att kommentera det förra inlägget så släppte du detta =)

  Verkar mycket intressant och jag ska genast kolla upp länkarna.

  Skrivet av JD — 08 Dec 2008, 01:51

 2. skoj det skall bli med ännu mer läsning bug och bock mvh spyrius

  Skrivet av spyrius — 08 Dec 2008, 05:49

 3. Tänkte på det när jag läste detta om att skriva en självbiografi.
  Det har gått 15 år och jag kommer på saker varje vecka om incidenter som har påverkat mitt liv. Känner du inte att saker och ting kommer att förändras under skriveriets gång. Saker som ligger i fel tidslinje, som du ändå vill få med?

  Blev invitad till din blogg för ngn vecka sedan. Har en liknande karriär.

  Skrivet av Bempa — 08 Dec 2008, 08:14

 4. "Necessary and wanted"
  Eftersom det finns kriminalitet så måste det finns ngn som ändå ser till att det sker under "ordnade former"

  Skrivet av Bempa — 08 Dec 2008, 08:37

 5. Yay mera att läsa!!!

  Boken är mera "städad" än din blogg. Givetvis ska den väl bli det men saknar lite av den slang/uttryck som du använder här. I övrigt gillar jag utdragen ur boken mycket!

  Inte lätt att göra alla nöjda va? :)

  Skrivet av Dunno — 08 Dec 2008, 16:43

 6. Tjenare, kan du inte berätta klart om rånet du skrev om i förra inlägget

  Skrivet av zzz — 08 Dec 2008, 23:51

 7. Ny här men ville bara säga en sak har legat i sängen och låst nu i 2 timmar DET är grym bra det du skriver det är verkliget och hoppas att du en dag slipper leva i flykt peace man!

  Skrivet av Mevvan — 10 Dec 2008, 02:16

 8. Fuckat mitt liv behöver snabba moneys.....jo

  lätt o säga att det finns en väg ut ...jag undrar finns en väg in....livet suger.

  du vet inte ett skit.

  Skrivet av eva — 01 Okt 2009, 20:23

 9. Har just i natt lyssnat färdigt på din bok,den va bra,hoppas allt löser sej för dej igentligen,för du har en son som e oskyldig till all skit du ställt till me,så för hans skull hoppas jag,även för dej så klart,så du kan återvända till dom som älskar o saknar dej.
  Nästan så man vill hjälpa,men va fan kan man göra mer än hoppas,ha det så gött du kan nu,men som sagt,gila boken,lyssnat på svensk maffi o infiltratören med,gillar den typen av böker,kan det bli nåt mer än den här från dej?
  Hör gärna av dej på mail om du vill slnga käfft lite via cyper:)
  Lev väl o ha det så gott du nu kan ha det.

  Skrivet av Micke — 08 Okt 2009, 07:59

 10. fan, din bok är så sjukt bra... har knappt kunnat lägga den ifrån mig.. den är gripande och sann på alla sätt och vis.. och man kan känna varenda känsla som följer med de gripande och råa berättelserna. Ditt "brev" till jack fick mig i det närmaste att börja lipa, och jag kan säga att det är svårt... mycket svårt. Ska nu genast slänga mig i sänger och fortsätta läsa om din tid på kronan och era planer i tyskland.. Jag känner med dig och önskar dig all lycka i världen ...må fridens lilor kanta din stig framöver!

  Skrivet av Mike — 06 Nov 2009, 19:40

 11. Bra bok David. du har verkligen talang. om du själv vill läsa om ett motsvarande öde som ditt eget, läs Gregory david roberts bok "SHANTARAM", en ruggig självupplevd skildring om hans tid som förymd fånge i bombays undre värld. det är en superbra bok. lycka till.

  Skrivet av jj — 08 Nov 2009, 10:26

 12. Har precis läst ut din bok. Riktigt bra. Kom till kapitlett om stortorpet och fick nostalgi-känslor. Är en gammal elev som idag knäcker extra där då å då. Boken blir en julklapp till kvinnan i köket ;) Lycka till

  Skrivet av Björns Fans — 03 Dec 2009, 22:01

 13. "Jag är wanted" tycker jag är en superbra bok. Hoppas det löser sig för dig.

  JM

  Skrivet av JM — 22 Dec 2009, 15:38

 14. Din bok är stark, kan knappt lägga det ifrån mig , gillar hur du skriver .. hoppas det löser sig ,.. Lycka till i framtiden

  Skrivet av Tea — 04 Sep 2010, 18:47

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor