Blogg gratis Logga in

WANTED

07 Dec, 2008

wanted | 07 Dec, 2008 | Huvudkategori | (2211 Läst)

How can I talk about it?

Sex it is. Ett plus ett blir två, i vissa fall tre. Men tanken for långt bart från nakna bröst, sexiga läppar och upphetsande flås..

Brukar inte skriva på söndag. Inte för att det är en helig dag på något sätt men har bara blivit så. Men slänger ner några rader till er som vill läsa.

David har rätt men jag har funderat en del på spåret sex. Inte för att jag vill göra en ”fråga Olle” eller slita av mig t-shirten och bugga striptease. Men när det kommer till den så kallade romantiska delen så är jag ganska fel person att snacka om blommor och bin, filt på en strand eller levande ljus och kvinnlig kropp..

Men mina funderingar cirkulerade runt att jag fläker ju ut mig själv i mycket och den här biten ligger under mattan, av flera anledningar. Kan kanske vara en vits ändå att föklara varför. Är inte asexuell på något sätt, vankas det sex är jag där. Men många gånger i mitt liv så var det långt ifrån prio i min kriminella hjärna. När jag var så fokuserade på annat så sket jag i allt som hade med kvinnor att göra, allt som hade med sex. Brydde mig inte, fanns inte plats i mitt tänk. Visst dök det upp, så why not. Men att tråna efter det fanns inte då allt annat var så otroligt mycket viktigare.

Sedan så i många fall dock ej alla går känslor och sex ihop. Den biten, den känsliga biten är jag skadad i. Kanske håller på att komma tillbaks nu verkar det som. Min sons mamma och min nära vän har poängterat att jag har blivit mer mänsklig nu. De var tidigare rädda att jag saknade känslor helt på något sätt. Att min förmåga att kunna känna hade trängts bort in i det dolda för evigt. Nu häromdagen så sa min sons mamma just att jag blivit mer mänsklig och hon tvivlade förut på att jag någonsin kunde bli det.

Sitter jag och tittar på en film och detta har jag gjort bra länge tillbaks, jag spolar när det kommer till delar som känslor, förhållanden, sex, puss och gull, romantiska scener och allt det där. Då har det blivit spola fram om jag suttit själv och tittat. Sitter jag med någon annan så vred jag mig i soffan och tänkte kanske på ett rån eller någon utpressning.

Gillar ju sex, har behov att latja lakan men det ska vara rätt. Helst med någon som förstår mig och hur jävla lätt är det på en skala.

I boken har jag faktiskt lagt in några inslag i nutid och dåtid om lite romantik. Fick vässa pennan sylvass men ville lägga in lite sex för att visa att jag inte är helt plåt och robot. Inte världens hetaste sexscener men en snabb glimt av ett plus ett blit två. Eller mycket snabb glimt.

Så, när det gäller kvinns, heta katter, knyten, lång ben, korta kjolar, eller mina relationer tidigare har jag svårt att skriva om dem.

Tog henne i handen och kysste henne på kinden. Fick vicka undan henne långa mörka hår för att se henes ögon och våra läppar möttes. Efter en lång kyss satt jag mig i soffan och tittade på henne. Hon var vacker, sexig nästan lite porrig. Långt svajande hår som låg i ryggen, en vit blus som var lite uppknäppt. Övre delen av brösten blottade sig och den korta sommar kjolen visade långa nakna ben. Hon hade stora fylliga läppar som gjorde henne väldigt sexig.

Hon kom fram till mig och satte sig grensle över mig på knä i soffan. Log och förde händerna bakom min nacka. Kände hennes tunna fingrar vid håret och kände hennes doft. Brösten var i ögonhöjd på mig och hennes hals blottade sig naket. För min skulle hade hon gått halva dagen utan trosor. Det var sexigt att bara veta att hon inte hade det under kjolen. Nu när hon var nära blev jag upphetsad och jag förde ena handen innanför kjolen. Tog ett fast grepp och hennes ena skinka och tittade henne i ögonen. Var upphetsande att hålla greppet bak och känna naket. Hon kom ännu närmare mig och kysste mig upphetsande. Plötsligt mitt i kyssen bestämde jag mig. Hade varit tveksam och jag förstod inte varför jag bestämde mig just nu men det kom bara från klar himmel. Vi skulle göra det. Hade varit tveksam, mycket tveksam av flera olika anledningar. Men nu var all tvekan bortblåst. Vi utför det jävla rånet ändå.

”Vänta” sa jag och tog tag i hennes midja. Lyfte henne åt sidan.

”Vad?” sa hon. ”Är något fel?”

Sträckt mig mot mobilen som låg på glasbordet och slog Andy.

Svar efter två signaler.

”Vi gör det”, sa jag direkt.

”Är du säker?” frågade han.

”Japp, möt mig utanför donken på Svea om tio.”

”Okej syns, där” sa han och vi la på.

Jag tittade på henne men var helt uppfylld av mina tankar om rånet nu. Reste mig upp utan att säga något och tog bilnycklarna från bordet. Tittade på henne och hon såg besviken ut. Men mina tankar var någon annanstans och jag sa bara.

”Sorry men jag måste sticka. Vet inte när jag kommer hem.”

”Såklart” suckade hon och gick ut till toaletten.

Lämnade lägenheten fullt upphetsad av att jag bestämt mig. Nu och framåt tills rånet skulle vara avklarat fanns det inget annat i tanken än det. Fan vad bra det kändes att tvekan var gone.

Så var det med det. Sex, rulla säng och ömhet och gull. Men när man väl kommer till kritan så... tabu.

Marty. Tack för beröm. Har alltid sedan liten varit kreativ och sneglat åt pennan men inte gjort något. Som sexet kanske, det kom saker emellan. Nu när jag har tid och halkat in på tangentbordet så får jag utlopp i texten istället. Men jag kan inte förstå och det kommer att dröja bra länge innan jag erkänner för mig själv att det är en riktigt talang. Känns som jag bara skriver som det var med lite gott och blandat, huller om buller.

Funderade förut på målgrupp. Vilka vänder jag mig till egentligen. Min önskad målgrupp är nog medelsvensson. Varför då? Kan man ju fråga sig. Vill på ett sätt kanske sprida en verklig bild till den som inte vet. Vill tala om att det här händer i skuggan. Vet att det är många före dettingar som läser och även folk som är mitt i smeten av att jaga deg på olagligt sätt. Det är en målgrupp som jag också känner för. Hoppas på att saker jag skriver och upplevt känns igen. syftar inte på detaljer utan kanske känslor och sätt att vara. Kan kanske bli en tankeställare att känna igen sig. Vad vet jag.

Lämnar er i söndagen och så ska jag ha söndag också men jobba på texten till boken. Om ni som är nya har frågor. Fråga på jag svarar i den mån jag kan. Ja, string är sexigt och utan något under är det underbart men det är som man var gift med brotten och hur pippar man med ett rån?

Tillagd text..

Det jag menar med frågor är sånt som kan tänkas röra mina erfarenheter och helst inom ramen av brott och straff eller våld och slag. Det under ytan. Håller med fundersam... men ville vädra min åsikt om ämnet "sju". Frågor kan leda till funderingar hos mig och ett berättande av en något jag varit med om eller åsikt, tanke. Fick en fråga vid sidan om. "Vad ska du skriva om när berättelserna tar slut?" svarade. "Bloggen är ju inte bara storys om saker jag varit med om utan även åsikter tankar och mycket mera. Och det tar inte slut."

Men har ni önskemål så flagga på...

WantedKommentarer

 1. Skippa sexet , det kan andra bloggar syssla med. Finns miljoner bloggar om sex, finns inte miljoner bloggar om kriminella som vill berätta för medel-Svenssons eller semi-kriminella personer hur jävligt det kriminella livet kan vara. Om du är sugen på att blogga om sexberättelser skapa en ny blogg.

  Skrivet av Funderare — 07 Dec 2008, 09:39

 2. David: Tack för pussen.

  Alla: Wanted har efterlyst textkritik och han får därför textkritik. Om detta skall bli bok så måste det arbetas med på en annan nivå.
  Med sexigt menar jag inte att det måste vara sex. Jag efterlyser inte någon sexchatt. Däremot går det inte att neka att alla som skriver här fascineras av det liv Wanted lever och ”tänder” på det för att det är våld och farligt och tabu. På samma sätt tänder vi kvinnor på det, men på ett mer sexuellt plan. Det är ingen slump att Sveriges vackraste kvinnor sitter i väntrummen på Kumla.

  Wanted: Genom att skriva om din son och ditt ex så skapar du mänskliga känslor hos karaktären i boken (dig själv) och det är lättare för människor att ta till sig din historia. För att de ser att du inte är något monster utan att du även har drag som alla andra har.
  Eftersom du skrev ett helt inlägg om min önskan så har jag gått igenom hela det och risat och rosat, samt tagit upp litterära misstag du gör ofta samt saker du gör väldigt bra. Är detta av intresse för dig så kan du skriva en mailadress så skickar jag det dit.

  Skrivet av Christine — 07 Dec 2008, 11:26

 3. Skulle vilja veta mer om dina funderingar kring efter att boken finns ute. Om det blir en hit. Vi leker med tanken att den hamnar på toppen av listorna. Ditt liv kommer att förändras ganska dramatiskt? Vad tänker du runt det?
  Eftersom du inte sitter i en vanlig situation som andra författare. Intervjuver m.m.

  Mer tankar och åsikter! Tycker det är riktigt intressant att läsa om vad du tycker och tänker och även känner. Berättandet i all ära men tycker om när det blir indelningar som "Thailand" "Åsikt, tanke, känsla" "story".. Då får man lite av varje.

  Skrivet av Rasta — 07 Dec 2008, 11:33

 4. "Däremot går det inte att neka att alla som skriver här...." Jag tänder knappast på hans liv eller något kriminellt liv. Det är intressant läsning för att se hur kriminella världen fungerar , inget mer. Är knappast fascinerad av våldsbrott heller. Istället för att köpa en bok eller läsa en skvallerblaska så är en blogg , vilken som helst , ett bra tidsfördriv.

  Sen så har han ju själv sagt tidigare att tjej och barn inte har något med hans kriminella liv att göra, men han har ju skrivit om dem med fast i andra sammanhang, så den biten saknas ju inte på hans blogg.
  Han har ju även beskrivit andra icke-kriminella personer på bloggen så inget av det du efterlyser Christine saknas på bloggen.
  Då lär det heller inte saknas i hans bok. ;)

  Skrivet av Funderare — 07 Dec 2008, 11:58

 5. Vill höra om mutor i bygg! Svarta pengar och hur högt går skandalerna egentligen. Hur fungerar det?

  Har aldrig mutat någon i hela mitt liv. Hur gör man? vad säger man? Hur fungerar det?

  Dumma frågor kanske men jag undrar.

  Skrivet av Sture — 07 Dec 2008, 12:23

 6. Wanted har efterlyst.... Var en skön formulering :)

  Skrivet av Farbror Grön — 07 Dec 2008, 13:18

 7. Tjena!

  Trevligt söndagsinlägg:)

  Skrivet av David — 07 Dec 2008, 16:08

 8. Wanted skippa sexet. det är inte intressant jaga deg därimot är det . ha 1 trevlig söndag MvH Tunisien

  Skrivet av tunisien — 07 Dec 2008, 20:03

 9. Fortfarande lite gay att inte steka bruden innan du drog...tar ju inte så lång tid om man skiter i vad bruden tycker:) 3 minuter hit och dit spelar väl ingen roll?

  Skrivet av 13 — 07 Dec 2008, 23:05

 10. Jag är tjej.

  Jag har följt den här bloggen sen första början.

  Utan sex.

  Så vad är det för nonsens att det behövs sex för att tjejer ska läsa? Nä skippa sexet.. Eller ha med det som en "bisak" i en text...

  Skrivet av Hanna — 07 Dec 2008, 23:25

 11. Skönt att du är tillbaka och skriver bra inlägg igen!

  Ska bli mycket intressant att se vad du har för överaskning under måndagen.

  Mvh
  JD.

  Skrivet av JD — 08 Dec 2008, 01:40

 12. bulllll

  Skrivet av kenneth — 08 Dec 2008, 19:27

 13. shit

  Skrivet av kenneth — 08 Dec 2008, 19:28

 14. sista gången jag läste din blogg o du är raderad

  Skrivet av kenneth — 08 Dec 2008, 19:30

 15. Oj...jag undrar om Wanted överhuvudtaget kommer att hämta sig efter Kenneths chockbesked :/

  Skrivet av Emil (you know who) — 09 Dec 2008, 06:09

 16. Christine...jag förtår mej inte på dej. Jag är också tjej och har även jag följt den här bloggen från början. Sexet är inte intressant.

  Skrivet av sara — 09 Dec 2008, 14:18

 17. för vem är inte pengar viktigare än sex...

  Skrivet av john — 09 Dec 2008, 14:21

 18. Skippa sex. Liksom du hatar jag att läsa och se det i film, trist om man inte är där själv och upplever det. Alla vet redan hur man knullar, få vet hur man lever som du gjort!

  Skrivet av vincent — 11 Dec 2008, 03:40

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor