Blogg gratis Logga in

WANTED

16 Nov, 2008

wanted | 16 Nov, 2008 | Huvudkategori | (8055 Läst)

Hi

He want me to say this.


Hi

I think he call me Nan or Nam her. He want me to write and say he is still very sick but he meet doctor and get medecine. Now he my home and sleep all time. I dont know what sick he have in eng but it was very bad, he say that he gone try to write next week but he dont know when. this weekend he could not stay up by himslelf but now he eat medecine so he littel better but bad. He want you to know that he try to come back soon.

I hope I do right so you see this.

Nan or NamKommentarer

 1. haha denna blog blir bara roligare och roligare :)

  Skrivet av Danny — 16 Nov 2008, 10:09

 2. FY FAN VAD LÖKIGT. NU SLUTAR JAG LÄSA

  Skrivet av Rosk — 16 Nov 2008, 11:44

 3. haha skriver väl 19e igen när han har kommit hem från sin veckosemester :)

  Skrivet av larsa — 16 Nov 2008, 13:36

 4. hahahaha

  Skrivet av Hahaha — 16 Nov 2008, 13:56

 5. Danny, Rosk, larsa och Hahaha!

  Fy fan vilka gråa, bleka och cyniska människor ni är. Jobbar säkert på verkstadsgolv, hinkar bira på helgerna och ligger med tjejen på fredagkvällar. Bakåtsträvare! Mår illa av människor som er.

  Krya på dig Wanted! Du är saknad!

  Skrivet av DOOBA — 16 Nov 2008, 14:01

 6. hahaha lugn DOOBA.
  har en fin solbränna och har inte "jobbat" på 6 år :) blev sprit i helgen och har ingen tjej. kuken fick inte sitt i fredags heller :( (HEEEEEEELVEEETEEE).
  haha vi måste ju få ta saker och ting vi läser med en nypa salt? var ju inte så att jag blev religös när jag läste bibeln.

  Skrivet av larsa — 16 Nov 2008, 14:53

 7. Ta det lungt mannen och se till att bli bättre först. Sen kan du komma tillbaka och ge oss slutet!!!

  /Dunno

  Skrivet av Dunno — 16 Nov 2008, 16:42

 8. larsa!

  Same shit but different! Fortfarande ingen pionjär direkt, bakåtsträvare i lyxförpackning. Förtidspensionerad?

  Skrivet av DOOBA — 17 Nov 2008, 11:26

 9. He want me comment this.

  Skrivet av Nan or Nam — 17 Nov 2008, 11:56

 10. Dooba, lingonvecka?

  Skrivet av Hahaha — 17 Nov 2008, 15:31

 11. hahaha DOOBA den stora pionjären! har precis upptäckt thailand?. oj oj vad förvånad jag blev när det första som kom upp i ditt huvud var nått bidrag. den stora framåtsträvaren haha

  Skrivet av larsa — 17 Nov 2008, 15:49

 12. Redicolous, he says you are scum all writes shit..

  Skrivet av Nan or Nam — 17 Nov 2008, 16:47

 13. Ridicolous, he say you all are scum who write shit.

  Skrivet av Nan or Nam — 17 Nov 2008, 16:49

 14. hahah, den som äns går på detta är dum i huvet

  Skrivet av Emil — 17 Nov 2008, 17:22

 15. Tjena. Krya på dig!!

  Alla som kastar skit.. Kan ni inte bara titta/läsa och om ni inte tycker om det ni läser så gå då bara lugnt härifrån!

  Man behöver inte slåsig på bröstet och gorma om precis allt.. Tror inte eran ålder är en dag äldre än 20 med tanke på det sätt ni beter er på.

  Jag ber er.. Låt denna sida vara ifred om ni tycker detta är så pass löjligt och påhittat, jag lovar att om det nu skulle vara som ni säger så kommer det att visas med tiden.. Med eller utan eran hjälp.

  Tack /Mvh David

  Skrivet av David — 17 Nov 2008, 18:15

 16. Brukar sällan tramsa omkring på bloggar och läsa en massa svamlande mämmiskors streams of consciousness, men dina alster fortsätter fanimej att förgylla höstmörkret här i Skåne.

  Krya på dig mannen!

  Skrivet av oban — 18 Nov 2008, 00:22

 17. Usch,låter som du är riktigt sjuk. Vi hoppas på snar återkomst.

  Krya på dig kompis :)
  M

  Skrivet av M — 18 Nov 2008, 00:23

 18. TILL ER SOM SNACKAR SKIT:

  Ni är säkert små snorungar, eller fake-kriminella som tror att ni vet mer än vad ni gör, ska svara till er.

  Ni vet ju uppenbarligen inte ett skit om någonting, bara för att han kan skriva bra och rimmar till det lite, gör det han till "fake"? vem e det som lever i fantasin, tror ni verkligen alla bankrånare / indrivare / och så vidare, e 2m gaddade biffar som hoppa plugget i 6an och levt utan känslor hela livet? jag skrattar!!

  att han skriver så detaljerat också, är ju pga att han skriver ju en berättelse. är ju inget uber-minne han har, han drar en historia baserat på fakta ur hans liv.

  och det SÄTTET han skriver på, ska vi ta han Jens Lapedius t.ex, hans bok, man märker på honnom att han inte har insyn, eller levt det livet, för han skriver annorlunda, men "Wanted" skriver med den känslan, som man känner igen sig i, alla ord, alla berättelser, alla detaljer, allt. inte en channs att någon "utomstående" skulle kunna få tag på ALL denna info, kunna skriva det med den känslan han gör, och kasta upp några A4 om dagen.

  NI som smutskastar är ett skämt, jag skulle bli förvånad, och väldigt imponerad om det var någon "FAKE" som kunnat baka ihop denna smeten, för vad skulle han tjäna på det? fattar ni ens hur mycket jobb en "icke inbiten" skulle få lägga ner på detta? som inte ens gynner något. hoppas ni hatare läser detta, och kan förstå, för ni skämmer ut alla "äkta" som läser, och förstår.

  WANTED: Krya på dig, läser din blogg så ofta jag kan, e en bit bak men kanske kommer ifatt nu när du är lite sjuk. hoppas du ser detta medelande också. /Anonym stockholm.

  Skrivet av Anonym — 18 Nov 2008, 00:30

 19. WORD! Håller med dig helt och hållet "Anonym"

  Till Wanted: än en gång, krya på dig så hörs vi snart igen.

  Skrivet av JD — 18 Nov 2008, 00:46

 20. När katten är borta dansar råttorna på bordet

  Skrivet av Farbror Grön — 18 Nov 2008, 06:24

 21. Vilka jävla pajaser som hänger här.
  Gör oss alla en tjänst och försvinn.

  Wanted, krya på dig, hoppas humbugdoktorerna vet vad som snackar om där nere.

  Skrivet av Henrik — 18 Nov 2008, 08:22

 22. Krya på dig...

  Skrivet av Örebro — 18 Nov 2008, 09:31

 23. För att få lugn i klassen och för att vi ändå är inne på ämnet läkare och sjukdomar i Thailand bjuder jag på en paus story i väntad på vår Wanted

  Drippy Dick

  Detta är en story om en “väns” bravader när landet Thailand fortfarande var orört(!) och ännu undgått från turismens våldtäckt. Lorre, med ett ansikte endast en inavlad mor kan älska, var en av pionjärerna som visade vägen till Thailand och dess nationalskatter…. Hororna!

  Hur som haver, Lorre kommer hem efter en 6 månaders vistelse och det börjar svida i snabeln med regnbågens alla färger droppande ur i tid och otid.

  I med lite insmugglade svampar för att liva upp katastrofen.

  In på veneriska varvid en skinntorr doktor vilken bästföredatumet passerade vid slaget vid Waterloo.

  Herr doktor tar en titt och frågar Lorre var fan han varit. Lorre som den ärliga man han är berättar om en skönhet från Patpong och deras lustfulla natt. Doktorn som trodde han sett det mesta fick nu klart för sig att det fortfarande fanns gott om vita fläckar på hans erfarenhetskarta och stoppar in en topps av modell skitstor i vår käre Lorre.

  Lorre som nu upptäcker att han har en aldrig upptäckt sopranröst formligen sjunger ut sin smärta.

  Kvacksalvaren skriver ut lite smärtstillande åt Lorre som ödmjukast tackar nej då “några svenska sockerpiller duger minsann inte till”, får en klapp på axeln med ordern att komma tillbaka om två dagar då proverna borde vara klara.

  Två dagar senare kommer han tillbaka på återbesök, hög som ett monument och kvacksalvaren förklarar att han kan skriva ut lite antibiotika men garanterar ingenting då han aldrig sett något liknande. Labbet som var beredda att anmäla läkaren för försök till ett dåligt skämt var dock efter intygelser från russinläkaren intresserade av flera prover från Lorre.

  Lorre som nu tårögd av smärta var ingalunda intresserad av att vara sadisters försökskanin beställde istället en biljett tillbaka till Thailand. Väl på plats så gjorde han som varje infödd skulle göra och uppsökte närmaste veterinär. Herr veterinär tog en snabb titt på Lorres nu rätt förmultna trumpet, hånskrattade lite och försvann ut i några minuter.

  Väl tillbaka upptäckte Lorre att en spruta lätt kan förväxlas med en Luftvärnskanon laddad med en äckligt grön vätska. Upp med rumpan och stick i pälsen.

  Efter 2 dagar var Lorre botad och än idag så vet varken han eller herr doktor vad han fick för skit i trumpeten. Han aktade sig för att besöka Patpong igen… iallafall på ett par dagar.

  Det är i sanning tur att det finns vakna och kunniga veterinärer!

  Skrivet av Snuskgubben — 18 Nov 2008, 16:00

 24. men gråååååt då era stackare! ingen som tvingar er att läsa kommentarerna förutom er jävla nyfikenhet. det här jävla "krya på dig, så höres vi snart igen blablbbalbaaa" snacket gör mig tokig också. själv så skickar jag pengar till världens barn. att sitta och tycka synd om en vuxen man som kanske mår som han förtjänar har jag svårt för. klart jag vill också att du ska uppdatera din blogg, pga det är underhållade att läsa dina historier. men förutom saknade av dina historier när du är sjuk så kan jag inte bry mig mindre om du är sjuker eller inte. har inte ens aning om du är sjuker. kanske har hittat nya sätt att tjäna pengar på i asien, vem vet.

  Skrivet av larsa — 18 Nov 2008, 16:54

 25. ha ha elakt med kommentarer när våran hjälte ligger sjuk. bra att den här bloggen berör så många. alla lallare som skriver skit ska hålla snattran tycker vi. krya på sig nu wanted.

  stjärtlikon & grislon

  Skrivet av stjärtlikon — 19 Nov 2008, 04:45

 26. Larsa... /run notpad.

  Skrivet av Henrik — 19 Nov 2008, 09:07

 27. Henrik nu räcker det. nu gör du inte bort dig här igen. notpad var ok en gång men inte igen.

  Skrivet av Larsa — 19 Nov 2008, 09:37

 28. Fuckin awesome mate..

  Skrivet av Earthbridge — 19 Nov 2008, 09:53

 29. jag vill läsa mer nu. bästa bloggen.

  Skrivet av spaktat — 20 Nov 2008, 01:35

 30. Vilka jävla fjortiskillar du fått i dina bloggkommentarer wanted XD

  Det verkar som om din blogg nått ut till landets högstadieskolor nu. Äckliga små råttor är ni, fy satan.

  Hoppas att du blir frisk igen! Kan inte tänka mig skräcken i att bli riktigt dålig i ett land som thailand, när man dessutom måste hålla låg profil...men det där grejar du. Det hoppas jag i.a.f.

  Take care!

  Skrivet av Vincent — 21 Nov 2008, 00:02

 31. Fjortiskillar var det..ärligt talat. Ni sitter här och tror på fullaste allvar att detta är på riktigt.Vem vet, det kanske kommer en outning någon dag när jag tröttnat, det finns ju de som har mer datorkunskaper än andra, proxyserver hit och dit, på 80-talet funkade det kanske bra...

  Skrivet av bullen — 21 Nov 2008, 12:40

 32. Har man kontakter hos ett visst hostingbolag kan man få intressanta uppgifter om vilka ip-adresser och land som författaren har skrivit sina blogginlägg ifrån... ;).

  Fast nu ska vi inte vara sådana.... bättre att låta alla dumhuvud gå på bluffen hehe.

  Skrivet av It-konsulten — 21 Nov 2008, 20:11

 33. 500dollar jo tjena vem skulle sätta in det :P

  Skrivet av jo eller hur — 21 Nov 2008, 22:00

 34. Till IT-konsulten, jag kan säga att du har absolut ingen koll eftersom du låssas som att han skulle sitta i sverige och blogga, så lägg ner snacket om att du har kontakter inom något visst hostingbolag.

  Jari / Admin på bloggsite.se

  Skrivet av Jari — 01 Dec 2008, 14:05

 35. Det här är en av de få gånger jag läst Wanted. Pga att jag inte har velat. Därför att det är min sons pappa som skriver.
  Jag har alltid vetat att han varit kriminell men aldrig velat veta vad han gjort. Men ikväll tog jag en titt. Å herregud vilka folk det verkar finnas som ens ödslar tid att kommentera sånt som man bara verkar tycka är skitsnack å lögn... Läs BlondinBella istället. Det är väl en mer verklig värld för er..!

  Skrivet av Morsan — 01 Dec 2008, 22:26

 36. Att lida eller ej... Kriminell, vad det nu innebär, så är det här det roligaste jag varit med om på ett tag. En riktigt härlig Luther Blisset. Hemskt språk, syftningsfel så det står det härliga till, men det gör hela saken än bättre. Den stackars missförstådde "gangstern" som djupt under gaddningarna och värdetransporterna visar en poetisk glimt som i meningarna: "Jag gick hon följde efter, men ikapp. Henns vita jumpadojjor gick grus och hon tog min arm." och "Landet och det doftade friskt i blanding med ladgård." Ha ha ha, det är nästan lika bra som något från Monthy Phyton! Det är faktiskt så jävla dåligt att det blir ohyggligt bra. Ja, jag har många härliga exempel att välja ur men en av mina favoriter är ändå den här: "Hon log och jag hade huvudet på sniskan." God min Gudur! Kan inte blunda för bilden av en tatuerad Televinken som sitter där med ett trasigt huvud på sniskan och Anita ler så varmt. Tack för dig Daniel, du är fantastiskt rolig. Ännu roligar är det som sagt om detta är på allvar. Hälsar John Boris Gustav

  Skrivet av John Eliasson — 05 Dec 2008, 14:23

 37. Det är kanske nu arton timmar sedan Marek muckade från kåken. Kanske det är nio timmar, Marek vet inte riktigt. Det håller på att bli mörkt och i hans sjuka huvud vilar allt tyngre och tyngre. Tankar som höljs i ett underbart töcken och ändå är han ännu inte vid slutet. Han försöker stå emot, det gungar till. Slår i sig ännu en fet panna, sätter sig upp trots att det är svårt för honom. Perrongen gungar, snurrar omkring honom så snart han rör sig. Med hållningen hos en skolpojke, med knäna pressade intill varandra, fötterna tätt ihop och vänster hand grävande i sitt skrev slickar han av blodet från kanylen. Det är då han ser henne, hon är nog inte mer än tolv och Marek flinar. Hon kommer från bussen och småspringer in på bakgården bakom honom. Marek gör ett försök att resa sig, faller, blir sittande ett par minuter, gör ett nytt försök och går i riktning mot valvet. Han går genom den mörka gången från gatan in på bakgården. Han går i riktning mot ljusskenet och där sitter hon på huk och klappar en katt med sin fina bleka lilla hand. Han slänger ifrån sig pumpen och blir stående tyst, förstenad av sentimentalitet och amfetamin, tills den sista eftersmaken försvinner från hans torra tunga. Han glor framför sig. I hans hjärna är det plötsligt tomt, det enda är nu att snart är den lilla hans....

  Tvättstugan är vit och ljus som Guds himmel tycker Marek när han rullar lilla sötnosen bakom något, halkar i blodstrimmig spya från den livlösa lilla kroppen, bryr sig inte riktigt, hör i stället inne i huvudet sin far vråla; "Herre Herre det är din kärlek som får mig att blomma. I din kärlek blir jag den jag är Herre, din kärlek fyller mig och jag vet när du älskar mig så blir jag till jag. Tack för din kärlek, Herre, i din kärlek blir allting bra." Ja, Herre jävlar! Visst är det så garvar Marek men det hjälpte inte mig...

  1982 gjorde jag en volta tillsammans med en dansk kille som heter Marek. En riktigt sjuk men go kille. Jag muckade efter honom och vi hördes inte av mer. För ett litet tag sedan bodde jag under en tid i Asien och hade lite problem med ett visa. Utanför Isländska konsulatet möter jag en liten sorglig figur, Marek! Åhh, vad han var sjuk fanskapet. Det gick inte att prata med honom. Han hade fullständigt fastnat på att hitta en svensk som gömmer sig. Ha ha ha... Tänk om det är du Daniel

  Skrivet av John Eliasson — 05 Dec 2008, 14:53

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor