Blogg gratis Logga in

WANTED

03 Nov, 2008

wanted | 03 Nov, 2008 | Huvudkategori | (1765 Läst)

Word

Åt något jag inte borde..


Sorry foks!

Klev upp sen dag efter jobbat hela natten. Åt något jag inte ätit förut inte bra. Magen ingen bra alls. Legat magsjuk resten av dagen och inte kunnat skriva. känner mig lite bättre och kanske kan skriva snart under natten här. Lägga ut i morgon bitte. Men just nu.. sorry.

See you very soon..

WantedKommentarer

 1. Skaffa ett liv

  Skrivet av Åke — 03 Nov 2008, 18:45

 2. Alla barnen spelade fotboll, förutom Åke, han va lite gay och sjöng kareoke..

  Skrivet av Earthbridge — 03 Nov 2008, 19:07

 3. åke din pajas. hur vet du han är fake ?
  åke din lila tönt det är du som ska skaffa dig 1 liv

  Skrivet av tunisien — 03 Nov 2008, 19:38

 4. Glömde säga att tidigare inlägg skrev jag från Uruguay eftersom jag är på rymmen från ett gäng från frälsningsarmén men oroa er inte, jag ger ut en bok snart med mina fantasier! ;)

  Skrivet av Åke — 03 Nov 2008, 23:19

 5. Ok,han kanske är äkta. Killen skriver hur som helst mycket bra,och jag kommer helt klart läsa boken. Hoppas ni inte blev allt för griniga ;)

  Skrivet av Åke — 03 Nov 2008, 23:44

 6. Tråkigt med matförgiftning. Hoppas det går över snabbt. Vänligen,M

  Skrivet av M — 04 Nov 2008, 00:09

 7. Ha Ha Ha så jävla fejk så det finns inte, alla småbarn här som inte sett mer i livet än på film, klart dom tror det är äkta, men man märker verkligen hur jävla fejk detta är.
  Rimmande skitsnack, sluta lura småbarnen på din julbok, du är en pinsam stackare, tror inte du är matförgiftad tror bara du svalt lite av din egen skit blandat med en del av din lögner.... pinsamma stackare

  Skrivet av Hannes — 04 Nov 2008, 01:58

 8. Hannes

  Är själv i branschen och har varit i 30 år. Säger inte han är real thing eller fejk det kan bara få veta. Men berättelserna är mycket trovärdiga. Har själv varit med om saker andra inte skulle kunna drömma om. Tror det är du Hannes som lever bakom en sten och inte ser vad som faktiskt händer. Sedan att Wanted lägger till färgklickar är bara bra för oss läsare. Vem fan vill läsa en fakta bok.
  Att själv attackera som du gör Hannes visar på egen napp och blöja. Snacka om pinsam! Respektera hans otrolig jobb Wanted nu lägger ner för att dela med sig eller sluta och läs. Ingen tvingar dig att läsa.

  Bra jobbat Wanted! Läser din blogg dagligen nu och den påminner mig mycket om egen påse på gott och ont. Du trollar med pennan på ett proffsigt sätt. Om du nu är äkta som jag tror, så lycka till med allt!

  Ps ta inte åt dig allt för mycket av folk som vill kasta dynga Wanted. Du kommer att få höra mycket i framtiden.
  Det kommer säkert komma en kommentar från Hannes "Jag lever inte under en sten.. utan själv är med i organisationen .. och har gjort.. " Men då borde han fatta.

  Skrivet av Kumla — 04 Nov 2008, 03:05

 9. Vem bryr sig egentligen om det är fejk eller inte? Det är verket/innehållet som är intressant. Cohens påstår ju i början av Fargo att filmen bygger på verkliga händelser. I efterhand vet man att det inte är sant, men gjorde detta filmen sämre när man fick veta det? Naturligtvis inte och detsamma gäller här oavsett hur det går.

  Skrivet av oban — 14 Nov 2008, 02:28

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor